Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size ne? Siz niye atliyorsunuz bu kadar ortaya. Asil sizin gibi insanlar bir geride dursa eminim ki bi kac cinayet gercekten engellenebilir. Ama lilililili diye dahil olur herkes. Kari koca kozlarini paylassin. Size ne oluyor
Bilmem vallahi dert arıyorum kendime.
Öyle sebepsiz dahil oldum.
İşim gücüm yok böyle işlere avukatlık ediyorum.
Küçükken hep avukat olmak istemiştim ondandır.

Sizin merakınızdaki istikrar çok hoşuma gitti gerçekten.
Eğer aldatılan adam sizseniz ve buradan akıl alıp bir kadına maddi manevi zarar vermek istiyorsanız da pes diyorum.
Eğer üçüncü şahıs olarak devreye girip her halta karışıyorsanız da dikkat edin sonu size gelmesin. İşin ucunda bir ömür pişman olmak da var, vicdan azabı çekmek de var. Olayların dışında bir insansanız gerçekten bu kim normal değil.

Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?

Colukta sizsiniz, çocukta. Büyük büyük laflar etmeyin komik duruyor.
Babam evden gitmek zorunda kaldı.

Aldatan kimse kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Hiç mi vicdanları sizlamiyor evdeki eşine, çoluk çoğuna yaptıklarından dolayı, nasıl yüzlerine bakıyorlar. ?

Kadınla konuştunuz mu ? Ne diyor ?

Ne olursa olsun cocukla anne birbirinden ayrılmamali.

Bu bir çeşit intikam adımı ama olan çocuğa olur.

Bunun dışında tazminat davası açabilir ancak bu mesaj zayıf kalır bana göre.

Avukat arkadaşlar elbette doğru olanı yazmıştır , yazacaktır okurlarlarsa.

O herif evli kadınla görüştüğüne göre niyeti belli ve bedel ödemesi gerekiyor.
Evli kadınlara bulaşmayı alışkanlık haline getirmemeli, sıyrılmamalı.
Salon kadını çizgimi bozacağım kusura bakmayın artık.

Ay size ne Allah aşkına? Kadına olan hırsınız yetmedi bi de adama da mı dersi siz vereceksiniz? Kimsiniz siz ahlak bekçisi mi toplumun?

Yorumlar gittikçe saçma hale geliyor.
Adam boşayacak kadını işte, ben de destek olmaya çalışıyorum bu dönemde.
Kadın ihanet etmiş iki kere, cezasını da düzenin bozulması olabilir. Aldatan insan evliliğin bozulmasından korkmaz, mağdur tarafın düzeni bozuldu.
Onun da bozulması gerekmiyor mu?
Gerekmiyorsa düşünceniz lütfen bu mesajı cevaplamayın.

Ceza yazmak fln noluyor? Ne ara kabile devleti olduk da linçe başladık.
Aldattıysa boşanır. Ne cezası? Sizin haddiniz mi?
Sizi mi aldattı.
Aldatılan kimse o gider boşanır. Ceza falan da kesilmez.
Zinanın cezası yok

O sözler hak edildi. İstediğim bir cevap olamazdı, bilmediğim bir konuda yardım istedim.
Ben orada gereksiz ortamı gerenlere tepki gösterdim.

Hayır bir de kadınlar kulübü, yardımlaşma platformu değil mi burası, ne çirkin, duygusuz, g.tü rahatta insanlar var yorum yapan, sinirden varya şu an.
Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.

Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.

Yok hanimefendi hep avukat olmak istemis. Simdi büyük günü geldi. Bazi seyler bosuna olmuyor. Herkes adaleti temsil edemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…