Bilmem vallahi dert arıyorum kendime.size ne? Siz niye atliyorsunuz bu kadar ortaya. Asil sizin gibi insanlar bir geride dursa eminim ki bi kac cinayet gercekten engellenebilir. Ama lilililili diye dahil olur herkes. Kari koca kozlarini paylassin. Size ne oluyor
Evet bizim köyden biri, gözüm kaldı.Sevgilisi belki yada hoşlanıyor.. memlekette akrabadan hoşlanan yokmu sanki
Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?
Colukta sizsiniz, çocukta. Büyük büyük laflar etmeyin komik duruyor.
Mağdur adam yakınımız.Bu hanim cok yakin aileden galiba..tahminim dogru ise pek yakininiz
Eğer aldatılan adam sizseniz ve buradan akıl alıp bir kadına maddi manevi zarar vermek istiyorsanız da pes diyorum.Sizin merakınızdaki istikrar çok hoşuma gitti gerçekten.
Babam evden gitmek zorunda kaldı.Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?
Colukta sizsiniz, çocukta. Büyük büyük laflar etmeyin komik duruyor.
Bu da olabilir.Sevgilisi belki yada hoşlanıyor.. memlekette akrabadan hoşlanan yokmu sanki
Bilmem vallahi dert arıyorum kendime.
Öyle sebepsiz dahil oldum.
İşim gücüm yok böyle işlere avukatlık ediyorum.
Küçükken hep avukat olmak istemiştim ondandır.
Herkesin aklında tek düşünceydi söyledin nihayetBu da olabilir.
Adamı boşatıp evlenecek
Salon kadını çizgimi bozacağım kusura bakmayın artık.O herif evli kadınla görüştüğüne göre niyeti belli ve bedel ödemesi gerekiyor.
Evli kadınlara bulaşmayı alışkanlık haline getirmemeli, sıyrılmamalı.
Yorumlar gittikçe saçma hale geliyor.Eğer aldatılan adam sizseniz ve buradan akıl alıp bir kadına maddi manevi zarar vermek istiyorsanız da pes diyorum.
Eğer üçüncü şahıs olarak devreye girip her halta karışıyorsanız da dikkat edin sonu size gelmesin. İşin ucunda bir ömür pişman olmak da var, vicdan azabı çekmek de var. Olayların dışında bir insansanız gerçekten bu kim normal değil.
Kardesiniz miMağdur adam yakınımız.
Ceza yazmak fln noluyor? Ne ara kabile devleti olduk da linçe başladık.Yorumlar gittikçe saçma hale geliyor.
Adam boşayacak kadını işte, ben de destek olmaya çalışıyorum bu dönemde.
Kadın ihanet etmiş iki kere, cezasını da düzenin bozulması olabilir. Aldatan insan evliliğin bozulmasından korkmaz, mağdur tarafın düzeni bozuldu.
Onun da bozulması gerekmiyor mu?
Gerekmiyorsa düşünceniz lütfen bu mesajı cevaplamayın.
O sözler hak edildi. İstediğim bir cevap olamazdı, bilmediğim bir konuda yardım istedim.
Bu kelimeler sizin için hakaret ve küfür değilse siz bilirsiniz tabii ama buradan bakınca başkasının üslubunu eleştirebilecek durumda görünmüyorsunuz.
İnsanlar da kötü bir şey söylememiş. Avukat olmadıkları için kendilerince yorum yapmışlar. Profesyonel hizmet istiyorsanız parasını verip profesyonel birine gideceksiniz. İstediğiniz cevaplar gelmeyince ağzınızı da insanların sinirini de bozmazsınız böylece.
Devlet sırrı sormayın hiçKardesiniz mi
Kardeşim değil, abim.Kardesiniz mi
Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.Hayır bir de kadınlar kulübü, yardımlaşma platformu değil mi burası, ne çirkin, duygusuz, g.tü rahatta insanlar var yorum yapan, sinirden varya şu an.
Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?