İnanmayın böyle dolandırıcılara ya neye dayanarak icraya vereceklermiş? Söylediniz mi avukatımla iletişime geçicem onunla muhattap olun diye? Korktuğunuzu belli ederseniz donunuza kadar alırlarArkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
polise dilekçe yazdım telefonda da baya tartışma oldu saat 9a kadar ödemezseniz 10-15 bin bandında değişir dediler ama e devlette adıma açılan bir dava vs yok bu zamana kadar başıma hiç gelmemişti dalgınlığıma geldi kendime kızıyorum şuan ama bir yandan da korkmuyor değilimİnanmayın böyle dolandırıcılara ya neye dayanarak icraya vereceklermiş? Söylediniz mi avukatımla iletişime geçicem onunla muhattap olun diye? Korktuğunuzu belli ederseniz donunuza kadar alırlar
evet 5-6 tane şikayet varYazılı bir alışveriş mi yaptınız? Sadece telefon üzerinden mi evet dediniz?
Bence korkmayın. En kötü icra öncesi eve tebligat gelir. O zaman tebligat ile ödemenizi yaparsınız. (Avukat değilim)
Ay tavırları aşırı dolandırıcı gibi. Şikayetvar sitesine bir bakın isimlerini yazıp benzer şikayetler var mı?
Siz de açın hemen bir şikayet detaylıca anlatın. En azından başka insanlar kandırılmaz.evet 5-6 tane şikayet var
bende bugün şikayet açıp anlattım umarım başka birinin de başına gelmez...Siz de açın hemen bir şikayet detaylıca anlatın. En azından başka insanlar kandırılmaz.
Kanmayın böyle şeylere. İmza yok, senet yok neyin icrası bu?Arkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
ses kaydı aldık vs diyorlar bende ses kaydı almak çok basit şuan bende alabilirim ayrıca bana belirtmediniz alındığını dedimKanmayın böyle şeylere. İmza yok, senet yok neyin icrası bu?
Neyin kaydını almış?ses kaydı aldık vs diyorlar bende ses kaydı almak çok basit şuan bende alabilirim ayrıca bana belirtmediniz alındığını dedim(
Siz sertifika alabileceğiniz bir eğitime katıldınız mı, durup dururken ne sertifikası verecekler yani? Dolandırıcı oldukları o kadar belli ki, neye istinaden icraya vereceklermiş kanmayın böyle saçmalıklara lütfen.Arkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
polise gittim polis de içimin rahat etmesi için kimliğimi değiştirmemi tavsiye ettiNeyin kaydını almış?
Bilgi vermeden ses kaydı almak suçtur. (örneğin bankalar "hizmet politikamız gereği görüşmelerimiz kaydedilmektedir" diye uyarı verirler).
Ses kaydınızın olmasının hiçbir anlamı yok. Alacak verecek durumlarında kanunda ne yazarsa o olur. Bir de nasıl icraymış bu 4 saat içinde ödemezseniz..... Saçmalığın daniskası. İnanmayın, kanmayın, korkmayın.
Kimlikle ne alakası varpolise gittim polis de içimin rahat etmesi için kimliğimi değiştirmemi tavsiye etti
tc numaramı verdim kimlik değişince numara değişmeyecek ama seri numarası değişecekKimlikle ne alakası var
Bana çok mantıksız geldi. Kimliğinizin arkalı önlü fotosunu mu attınız?tc numaramı verdim kimlik değişince numara değişmeyecek ama seri numarası değişecek
hayırBana çok mantıksız geldi. Kimliğinizin arkalı önlü fotosunu mu attınız?
hayır atmadım sadece kimlik numarası ve doğum tarihiSen de az uyanık değilsin Şevval 3 bine 2 günde sertifika almaya kalkmissin
Kimlik fotonu mu gönderdin adamlara? Öyle ise evet değiştir. Yoksa da korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?