ne kadarda alacağımı söylememişlerdi zatenSen de az uyanık değilsin Şevval 3 bine 2 günde sertifika almaya kalkmissin
Kimlik fotonu mu gönderdin adamlara? Öyle ise evet değiştir. Yoksa da korkma.
belki avukatlık okuyan birisi vardır diye yazdım zaten amacım akıl danışmaktı işimi çözmek değilAvukatlarda forumlarda biri bize soru sorsunda hemen ücretsiz işini halledelim diye geziniyordu zaten
işkuru aradım böyle bir yerle bağlantılı olmadıklarını söylediler zaten sosyal medyada görmüştüm ertesi gün aradılarOturduğunuz yerden telefonla sertifika alınmaz. Bunun için ciddi kurumlar var Onlar sizi arayıp nasıl buldu ,ya da siz mi arayıp buldunuz?Emek olmadan yemek olmaz. İcra falanda olmaz ,kimi çarpıp dolandırırlarsa kâr.Siz olmasanız başka birini bulurlar.Kolay para kazanmak varken niye dava icra uğraşsınlar ? Mantıkları basit " Kandır ,kap , kaç"
Şunun için avukatlık bir şey yok. Ver icraya de engelle. Allah aşkına bari chatgpt falan indirin şöyle durumlar içinArkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
Arkadaşlar merhaba beni bir yerden sertifika vericez vs diyip hızlı konuşup tcmi ve ev adresimi aldılar şimdi de belge işkur diyorlar ama değil 3000TL talep ediyorlar en başta da söylemişlerdi iptal ederim diye bişey dememiştim ayrıca 3 günde belge çıkarmışlar adıma ne yapmalıyım 4 saat içinde atmazsanız icraya verilecek diyor
Yanlış anlamayın genel olarak yazıyorum, nette uygun fiyatlı şeyler görünce önce başvuruyor sonra gerçekliğini araştırıyoruz, oysa önce sertifika verecek yer işkurla çalışıyor mu veya ilgili bakanlıkta yetki kaydı var mı araştırılır sonra irtibata geçilir.işkuru aradım böyle bir yerle bağlantılı olmadıklarını söylediler zaten sosyal medyada görmüştüm ertesi gün aradılar
Adamlar zaten dolandırıcı, 3000 liralık ödeme için icra dairesine gitse alacak üzerinden hesaplanacak harcı yatıracak, dosya parası yatıracak, borçluya gönderilecek ödeme emri için posta parası ödeyecek, kafadan 1000 lira civarı gider, ki sadece posta parası için bile 200 lira kadar bir para ödüyorsunuz.İlahi adaletın hızlı tecelli edeceğine inanırım da4 saatte icra gelecegıne inanmam. Böyle bi adalet sistemi yok çünkü
Aynen vallaAdamlar zaten dolandırıcı, 3000 liralık ödeme için icra dairesine gitse alacak üzerinden hesaplanacak harcı yatıracak, dosya parası yatıracak, borçluya gönderilecek ödeme emri için posta parası ödeyecek, kafadan 1000 lira civarı gider, ki sadece posta parası için bile 200 lira kadar bir para ödüyorsunuz.
chatgptye sordum polise başvurmamı söylediŞunun için avukatlık bir şey yok. Ver icraya de engelle. Allah aşkına bari chatgpt falan indirin şöyle durumlar için
tesekkürlerAdamlar zaten dolandırıcı, 3000 liralık ödeme için icra dairesine gitse alacak üzerinden hesaplanacak harcı yatıracak, dosya parası yatıracak, borçluya gönderilecek ödeme emri için posta parası ödeyecek, kafadan 1000 lira civarı gider, ki sadece posta parası için bile 200 lira kadar bir para ödüyorsunuz.
4 saat dediğim saat 21.00a kadar ödeme yapmazsanız hukuk birimine sevk edeceğim denmiştiİlahi adaletın hızlı tecelli edeceğine inanırım da4 saatte icra gelecegıne inanmam. Böyle bi adalet sistemi yok çünkü
Engelleyin gecın . Öyle bisey olursa eve tebligat gelir E devlete düşer . Telefonu açıp açıp konuşmayın sakın hakaret etmeyin4 saat dediğim saat 21.00a kadar ödeme yapmazsanız hukuk birimine sevk edeceğim denmişti
Aynen, memleketin dolandırıcısı çoğaldı, whatsapptan ayrı geliyor smsle ayrı geliyor aramayla ayrı geliyor mübarekler:)))Aynen vallaBenı TTNet arıyor Vodafone arıyor banka arıyor siz kapatın ben sizi arayayım diyorum numara ekrana çıkıyor ama o kadar guvenmıyorum dışardan gelen telefonlara kendım arayıp taahhüt bitmiş diye yeniliyorum millet tc nası verıyor şaşırtıyorlar hızlı konuşup ınsanları
Rica ederim, siz konuyu tam anlatmıyorsunuz sanki, sizi arasınlar diye numaranızı mı verdiniz?tesekkürler
Ay o da abartmış bi de bayıl istersen deseymişchatgptye sordum polise başvurmamı söyledi
Klasik dolandırıcılık yöntemi hiçbir yere sevk edemez o anca hukuk birimine sevk edilir. Boşuna tedirgin olma geçen gün de benzer dolandırıcılık konusu vardı bu ara çok revaçta. Herkesin bilgileri her yerde dolaşıyor zaten kimlik no, anne adı, adres vs bunları artık çoluk çocuk bile bulabiliyor. korkma numarayı engelle, bir daha ararsa açma ya da polise şikayet ettim de kapat.4 saat dediğim saat 21.00a kadar ödeme yapmazsanız hukuk birimine sevk edeceğim denmişti
hayır işaretlemedim sözlü onay sadece internette arartkm şikayetler çıktı karşımaRica ederim, siz konuyu tam anlatmıyorsunuz sanki, sizi arasınlar diye numaranızı mı verdiniz?
Bulduğunuz sayfada okudum kabul ediyorum yazan bir şeyleri işaretlediniz mi?
Tc ve adres bilgisini neye göre verdiniz?
Sizinle irtibata geçen yerin bir ünvanı ismi vardır, internette arattınız mı?
Sonuçta bir onay vermişsiniz ve neye onay verdiğinizi de net bilmiyorsunuz sankihayır işaretlemedim sözlü onay sadece internette arartkm şikayetler çıktı karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?