Awox erken gebelik testi

selcan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
129
23
98
28
Merhabalar adetime 2 gün kaldı dün ve bugün awox ve softec testlerinden yaptım softecte daha belirgin olmak üzere silik pembe çizgi çıkıyor hepsinde ama 3 gündür koyulaşma olmuyor hiç sizce gebelik var mıdır?

Fotoğraflarını atarsan bakalım canım normalde koyulaşma 2 günde bir olması lazım. Ama aynı saatlerde aynı markayla yapmalısın yoksa yanıltır

Koyulaşma takip edecekseniz tek bir marka ile iki günde bir yaparsanız net sonuç alabilirsiniz. Hoş belli olmuyor o da benim hamilelikte bata 7 gün kala testimde aynı renkti 2 kala da yinede kan vereyim deyip öğrenmiştim. Bu işler çok karışık pozitif çıkaran da negatif çıkaran da güven vermiyor asla. İki gün kalmış zaten kan verin daha garanti olur yada dayanirım derseniz bir gün gecikme yaşayıp verin

Fotoğraflarını atarsan bakalım canım normalde koyulaşma 2 günde bir olması lazım. Ama aynı saatlerde aynı markayla yapmalısın yoksa yanıltır

Eklentiler

• IMG_7335.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 337
  • IMG_7296.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 339
Koyulaşma farklı testlerde aynı sonucu vermeyebilir yukarı yazdim zaten size. Bence gidip bir kan verin bence hamilelik var gibi inşallah güzel haberler alırsınız

Silik çizgi gözüküyor inşallah vardır bence birkaç gün bekleyip koyulaşınca kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…