Kan verin benceMerhabalar adetime 2 gün kaldı dün ve bugün awox ve softec testlerinden yaptım softecte daha belirgin olmak üzere silik pembe çizgi çıkıyor hepsinde ama 3 gündür koyulaşma olmuyor hiç sizce gebelik var mıdır?
Fotoğraflarını atarsan bakalım canım normalde koyulaşma 2 günde bir olması lazım. Ama aynı saatlerde aynı markayla yapmalısın yoksa yanıltırMerhabalar adetime 2 gün kaldı dün ve bugün awox ve softec testlerinden yaptım softecte daha belirgin olmak üzere silik pembe çizgi çıkıyor hepsinde ama 3 gündür koyulaşma olmuyor hiç sizce gebelik var mıdır?
Koyulaşma takip edecekseniz tek bir marka ile iki günde bir yaparsanız net sonuç alabilirsiniz. Hoş belli olmuyor o da benim hamilelikte bata 7 gün kala testimde aynı renkti 2 kala da yinede kan vereyim deyip öğrenmiştim. Bu işler çok karışık pozitif çıkaran da negatif çıkaran da güven vermiyor asla. İki gün kalmış zaten kan verin daha garanti olur yada dayanirım derseniz bir gün gecikme yaşayıp verinMerhabalar adetime 2 gün kaldı dün ve bugün awox ve softec testlerinden yaptım softecte daha belirgin olmak üzere silik pembe çizgi çıkıyor hepsinde ama 3 gündür koyulaşma olmuyor hiç sizce gebelik var mıdır?
Fotoğraflarını atarsan bakalım canım normalde koyulaşma 2 günde bir olması lazım. Ama aynı saatlerde aynı markayla yapmalısın yoksa yanıltır
Fotoğraflarını atarsan bakalım canım normalde koyulaşma 2 günde bir olması lazım. Ama aynı saatlerde aynı markayla yapmalısın yoksa yanıltır
İnşallah vardır teşekkürlerKoyulaşma farklı testlerde aynı sonucu vermeyebilir yukarı yazdim zaten size. Bence gidip bir kan verin bence hamilelik var gibi inşallah güzel haberler alırsınız
Yumurtlama ne zamandı acabaİnşallah vardır teşekkürler
23 nisanYumurtlama ne zamandı acaba
Bugün test yaptınız ne durumda23 nisan
Awox ve softecle sabah ilk idrarla yaptım biraz daha belirgin çıktı düne göreBugün test yaptınız ne durumda
Adet gününüzmü gectimi sizle aynıyımda ondan soruyorum bende test yaptım bugun bigün geçti pozitif çıktı awoxAwox ve softecle sabah ilk idrarla yaptım biraz daha belirgin çıktı düne göre
Yok yarın adet günümAdet gününüzmü gectimi sizle aynıyımda ondan soruyorum bende test yaptım bugun bigün geçti pozitif çıktı awox
Hayırlısı olsun inşallahYok yarın adet günüm
İnşallah sizin içinde öyle olsunHayırlısı olsun inşallah
Aminİnşallah sizin içinde öyle olsun
Awox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizinAdet gününüzmü gectimi sizle aynıyımda ondan soruyorum bende test yaptım bugun bigün geçti pozitif çıktı awox
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?