Awox erken gebelik testi

Var gibi ama daha küçük gibi canım günün geldimi

Günüm gelmedi daha 5-6 gün var ama dün negatif gördüm kanda dün çok silikti bugün daha belirgin iki defa da awox yanılmaz galiba dimi
Aynen beni yanıltmadı canım ama kafanı rahatlat bi iki gün test yapma bakalım iki gün sonra varsa kesin çıkar zaten 4 gün kala dualarım seninle

Aynen beni yanıltmadı canım ama kafanı rahatlat bi iki gün test yapma bakalım iki gün sonra varsa kesin çıkar zaten 4 gün kala dualarım seninle
Bide yarın burda awox bulamazsam başka markayla deniyim dedim hergün koyulaşma olucakmı diye takip etmeyi düşünmüştüm ama awox bulabilirmiyim emin değilim çok teşekkür ederim umarım benide yanıltmaz

İnşallah hergün yapıp koyulaşma takibi yapmayı düşündüm ben
Sen bilirsin ama koyuluk artmazsa da evham yapma benim arkadaşıma öyle oldu koyuluk takip etti ama öyle koyulaşmadı panik oldu tabi sonra kan verdi yükselmiş zaten testler hep güvensiz

Sen bilirsin ama koyuluk artmazsa da evham yapma benim arkadaşıma öyle oldu koyuluk takip etti ama öyle koyulaşmadı panik oldu tabi sonra kan verdi yükselmiş zaten testler hep güvensiz
Tamam teşekkür ederim ben birazda acaba yalancı pozitif mi veriyor onun için bakıcam çizgi gidicekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…