Denemedim ama denemeyi düşünüyorum dediğim gibi sadece artımed var erken gebelik testi buradaki eczanedeGeç döllenme olmuş olabilir hepimizin bedeni farklı farklı, tabi testin yanılma payıda olabilir farklı markalarla denedinzi mi
Var gibi ama daha küçük gibi canım günün geldimiBen bugün yine yaptım çift çizgi pembe hemde bu 15-20 dakika sonra baktığımda böyleydi ilk 5 dakikada görünmedi awox marka dünde pozitif verdi hep negatif verirdi iki testimin de bozuk olma ihtimali varmı siz bi defa mı test yapmıştınız
Günüm gelmedi daha 5-6 gün var ama dün negatif gördüm kanda dün çok silikti bugün daha belirgin iki defa da awox yanılmaz galiba dimiVar gibi ama daha küçük gibi canım günün geldimi
Aynen beni yanıltmadı canım ama kafanı rahatlat bi iki gün test yapma bakalım iki gün sonra varsa kesin çıkar zaten 4 gün kalaGünüm gelmedi daha 5-6 gün var ama dün negatif gördüm kanda dün çok silikti bugün daha belirgin iki defa da awox yanılmaz galiba dimi
Bide yarın burda awox bulamazsam başka markayla deniyim dedim hergün koyulaşma olucakmı diye takip etmeyi düşünmüştüm ama awox bulabilirmiyim emin değilim çok teşekkür ederim umarım benide yanıltmazAynen beni yanıltmadı canım ama kafanı rahatlat bi iki gün test yapma bakalım iki gün sonra varsa kesin çıkar zaten 4 gün kaladualarım seninle
O zaman sen bekle bi regl zamanın gelsin ay aynı benim önceki durum inşallah sende de vardırEvet artımed benide çok yanılttı 5-6 gün var ama devamlı da kan vermek istemiyorum
Öncelikle hayırlı olsunBende test yaptırdım şimdi 14.6 çıktı sizce çok mu düşük
İnşallah hergün yapıp koyulaşma takibi yapmayı düşündüm benO zaman sen bekle bi regl zamanın gelsin ay aynı benim önceki durum inşallah sende de vardır
Sen bilirsin ama koyuluk artmazsa da evham yapma benim arkadaşıma öyle oldu koyuluk takip etti ama öyle koyulaşmadı panik oldu tabi sonra kan verdi yükselmiş zaten testler hep güvensizİnşallah hergün yapıp koyulaşma takibi yapmayı düşündüm ben
Tamam teşekkür ederimSen bilirsin ama koyuluk artmazsa da evham yapma benim arkadaşıma öyle oldu koyuluk takip etti ama öyle koyulaşmadı panik oldu tabi sonra kan verdi yükselmiş zaten testler hep güvensiz
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olurÖncelikle hayırlı olsun
Kaç çıktığından ziyade iki günde bir artışı nasıl olacak o önemli
Olabilir bak bakalım inşallah güzel haberler alırsınTamam teşekkür ederimben birazda acaba yalancı pozitif mi veriyor onun için bakıcam çizgi gidicekmi diye
TabikiOlabilir bak bakalım inşallah güzel haberler alırsınbizide haberdar et mutlaka
Naptın gecikmen oldumu bugünÇok teşekkür ederim inşallah sağlıklı olur
Evet geçikmenin 4. Günü dün kan verdim betam 45 çıktıNaptın gecikmen oldumu bugün
Geç döllenme olabilir canımEvet geçikmenin 4. Günü dün kan verdim betam 45 çıktı
Olabilir canım doktor takip edeim de di 2 günde bir kan veriyorum bugünde 99 çıktıGeç döllenme olabilir canım
Güzel canım güzel 2 katı artmışOlabilir canım doktor takip edeim de di 2 günde bir kan veriyorum bugünde 99 çıktı
Çok teşekkür ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsinGüzel canım güzel 2 katı artmış
Amin canım aminÇok teşekkür ediyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?