Awox erken gebelik testi

Hayırlısı olsun inşallah vardır
Eşim erkenden gelirse gidip özelde kan vercem bekleyemiycem eğer zaten silik çizgi çıkmasına rağmen kanda yoksa zaten testler bozuk 4 adet erken gebelik testi yaptım 3 adet peridictor erarly 1 adet awox hepsinde silik çizgi vardı sadece awox tan emin olamadım

Regl belirtisi de olabilir yumurtlama da hamilelik de kan verip netleştirebilirsin kanda kesin çıkar şüphen kalmaz veya başka bir doktora gidip olmamanın sebebini net araştırmalılar bence
ben evli degilim hemde hicbir cinsel birlikteligim olmadi 7-8 ay once olan bir sey yuzunden acaba oluyorum biraz takintidan

Üzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyin
Orası öyle kul yapımı sonuçta ama aylardır yaparım yalanci görmediğim kalmadı şu awox bir kere yanıltmadı beni çevremde öyle. Ne yanıldım ne yanılttığını gördüm ya

Orası öyle kul yapımı sonuçta ama aylardır yaparım yalanci görmediğim kalmadı şu awox bir kere yanıltmadı beni çevremde öyle. Ne yanıldım ne yanılttığını gördüm ya
Gözle görünür daha çok belli oluyor canım bakabilirsin kanım negatif çıktı bende çok ümitliydim Buda yalancı veriyor aklında olsun

Eklentiler

• IMG_0403.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 178

Eklentiler

• IMG_3322.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 177
Gözle görünür daha çok belli oluyor canım bakabilirsin kanım negatif çıktı bende çok ümitliydim Buda yalancı veriyor aklında olsun
Siz daha iyi görüyorsunuzdur mutlaka ilk kez denk geldim valla canım benim negatifti hep negatif çıkardı kimde çizgi çıkardıya pozitifti. Şaşırdım size denk gelmiş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…