Hayırlısı olsun inşallah vardırBuraya yükleyince fotoğraf bozuluyor şimdi WhatsApp'an kız kardeşime atım orda daha net beli oda gördü hayırlısı olsun inşallah
Sağol canım inşaHayırlısı olsun inşallah vardır
Hamileyim canım kan verdimAwox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizin
Eşim erkenden gelirse gidip özelde kan vercem bekleyemiycem eğer zaten silik çizgi çıkmasına rağmen kanda yoksa zaten testler bozuk 4 adet erken gebelik testi yaptım 3 adet peridictor erarly 1 adet awox hepsinde silik çizgi vardı sadece awox tan emin olamadımHayırlısı olsun inşallah vardır
Maşallah Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu gözünüz aydınHamileyim canım kan verdim
Çok sevindim kaç çıktı betanızHamileyim canım kan verdim
ben evli degilim hemde hicbir cinsel birlikteligim olmadi 7-8 ay once olan bir sey yuzunden acaba oluyorum biraz takintidanRegl belirtisi de olabilir yumurtlama da hamilelik de kan verip netleştirebilirsin kanda kesin çıkar şüphen kalmaz veya başka bir doktora gidip olmamanın sebebini net araştırmalılar bence
Cinsel birlikteliğin olmadıysa gebelik oluşmaz canımben evli degilim hemde hicbir cinsel birlikteligim olmadi 7-8 ay once olan bir sey yuzunden acaba oluyorum biraz takintidan
bende biliyorum ama gerkesiz dusuncelere kapilip iki kere test yaptim.. gecen ay kimseyle hicbir sye yasamadim bile ama takintiCinsel birlikteliğin olmadıysa gebelik oluşmaz canım
Git tabi ya güzel haberlerle gelirsin inşallahYa çalıştığım için gidemiyorum yarın gidicem inşallah
İnşallah bakalımGit tabi ya güzel haberlerle gelirsin inşallah
Orası öyle kul yapımı sonuçta ama aylardır yaparım yalanci görmediğim kalmadı şu awox bir kere yanıltmadı beni çevremde öyle. Ne yanıldım ne yanılttığını gördüm yaÜzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyin
Ya yanıltmamış test bak çok sevindim senin adına sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunu sağlıkla kucağına al inşallahHamileyim canım kan verdim
Gözle görünür daha çok belli oluyor canım bakabilirsin kanım negatif çıktı bende çok ümitliydim Buda yalancı veriyor aklında olsunOrası öyle kul yapımı sonuçta ama aylardır yaparım yalanci görmediğim kalmadı şu awox bir kere yanıltmadı beni çevremde öyle. Ne yanıldım ne yanılttığını gördüm ya
Hamileyim canım kan verdim
Sagol canım benim dileyen isteyen herkese versin versin inşallah kimsenin kıcagı boş kalmasınMaşallah Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu gözünüz aydın
Evet yanıltmadıYa yanıltmamış test bak çok sevindim senin adına sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah
Siz daha iyi görüyorsunuzdur mutlaka ilk kez denk geldim valla canım benim negatifti hep negatif çıkardı kimde çizgi çıkardıya pozitifti. Şaşırdım size denk gelmiş resmenGözle görünür daha çok belli oluyor canım bakabilirsin kanım negatif çıktı bende çok ümitliydim Buda yalancı veriyor aklında olsun
Çok sevindim kaç çıktı betanız
Amin kuzucum inşallah allah herkese nasip etsin bekleyen isteyenMaşallah Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu gözünüz aydın
Amin canım inşallahEvet yanıltmadıAmin amin inşallah dileyen isteyen herkese versin rabbim inşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?