İnşallah vardır bu dün yaptığım testtiAwox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizin
Ay bence kesin var hiç yanıltmaz çünkü 25 hcg ve üstünü ölçüyor kan verin benceİnşallah vardır bu dün yaptığım testti
Ay bence kesin var hiç yanıltmaz çünkü 25 hcg ve üstünü ölçüyor kan verin bence
Bunlarda bugüne aitAwox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizin
Sen neyi bekliyorsun kan vermek içinBunlarda bugüne ait
Merhaba 29 Nisan'da yumurtlama olmak gününde ve eşimi korumasız ilişkiye girdikten sonra pazartesi günü test yaptım ve çok sidik bir çizgi gördüm acaba siz de görebiliyor musunuz çizgiyi marka peridictor erarlyKan verin bence
Ya çalıştığım için gidemiyorum yarın gidicem inşallahSen neyi bekliyorsun kan vermek için
Hayırlısı olsun çizgi apaçık ben burdayım diyor bence kesinlikle vardır gebelikBunlarda bugüne ait
İnşallah vardır mart ayında kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum biraz yine aynı olur diyeHayırlısı olsun çizgi apaçık ben burdayım diyor bence kesinlikle vardır gebelik
Hayırlısı olsun çizgi apaçık ben burdayım diyor bence kesinlikle vardır gebelik
Rabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah herşey iyi bir şekilde ilerlerİnşallah vardır mart ayında kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum biraz yine aynı olur diye
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinRabbim gönlünüzden geçeni versin inşallah herşey iyi bir şekilde ilerler
Benimde böyle çıkıyor bir kan verim de içim rahat etsin . 29 Nisan yumurtlama gününde 29 Nisan 30 Nisan koruması bir şekilde ilişki yaşandı ve tabi . Belirtilerin olduğu kasık ağrısı özellikle sağ tarafta sırt ağrısı karnım ağrıyor baş ağrısı uyku hali gerçekten kaç gündür böyle çok tuhafım eşim bilirsin dedi ki senin neyin var çok değişmişsin hani böyle depresif bir halin var bazen çok normalim bazen aşırı derecede tepki veriyorum bazı olaylara bazen de çok sakinim dalıp dalıp gidiyorum . Hani ben de bu sebeplerden ötürü gebelik testi yaptım erken gebelik testi peridictor erarly ve sonuç bu şekilde bilemiyorum artıkİnşallah vardır mart ayında kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum biraz yine aynı olur diye
Amin aminÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Üzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyinAwox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizin
merhaba ben bir sey sormak istiyorum adetim 14 gun gecikti benim en son 13 martta regl oldum ve hala olmadim iki tane test yaptim ikisi de negatif supheli bir iliskim olmadi ama regl olmuyorum.doktoe bir kere pcos olabilirsin belki demisti.suan asiri beyaz akintim var sivi regl belirtisi olabilir miÜzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyin
Var mı sizce benim tesste 2.cizgiyi gördünüz mü sizdeÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Regl belirtisi de olabilir yumurtlama da hamilelik de kan verip netleştirebilirsin kanda kesin çıkar şüphen kalmaz veya başka bir doktora gidip olmamanın sebebini net araştırmalılar bencemerhaba ben bir sey sormak istiyorum adetim 14 gun gecikti benim en son 13 martta regl oldum ve hala olmadim iki tane test yaptim ikisi de negatif supheli bir iliskim olmadi ama regl olmuyorum.doktoe bir kere pcos olabilirsin belki demisti.suan asiri beyaz akintim var sivi regl belirtisi olabilir mi
Ben tam net göremedim maalesefVar mı sizce benim tesste 2.cizgiyi gördünüz mü sizde
Buraya yükleyince fotoğraf bozuluyor şimdi WhatsApp'an kız kardeşime atım orda daha net beli oda gördü hayırlısı olsun inşallahBen tam net göremedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?