Awox erken gebelik testi

Merhaba 29 Nisan'da yumurtlama olmak gününde ve eşimi korumasız ilişkiye girdikten sonra pazartesi günü test yaptım ve çok sidik bir çizgi gördüm acaba siz de görebiliyor musunuz çizgiyi marka peridictor erarly

Eklentiler

• 1000008635.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 252
  • 1000008634.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 1000008633.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 1000008632.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 89
  • 1000008631.webp
    34 KB · Görüntüleme: 111
İnşallah vardır mart ayında kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum biraz yine aynı olur diye
Benimde böyle çıkıyor bir kan verim de içim rahat etsin . 29 Nisan yumurtlama gününde 29 Nisan 30 Nisan koruması bir şekilde ilişki yaşandı ve tabi . Belirtilerin olduğu kasık ağrısı özellikle sağ tarafta sırt ağrısı karnım ağrıyor baş ağrısı uyku hali gerçekten kaç gündür böyle çok tuhafım eşim bilirsin dedi ki senin neyin var çok değişmişsin hani böyle depresif bir halin var bazen çok normalim bazen aşırı derecede tepki veriyorum bazı olaylara bazen de çok sakinim dalıp dalıp gidiyorum . Hani ben de bu sebeplerden ötürü gebelik testi yaptım erken gebelik testi peridictor erarly ve sonuç bu şekilde bilemiyorum artık

Eklentiler

• 1000008698.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 223
Awox çıkardıysa hamilelik vardır hiç yalancı veya kuruma çıkarmıyor var mı fotoğrafı testinizin
Üzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyin

Üzgünüm ama ben daha bugün şahit oldum çok net de görünüyordu pembe çizgim ama kan verdim koca bi hüsran testlerin hiçbirine güvenmeyin
merhaba ben bir sey sormak istiyorum adetim 14 gun gecikti benim en son 13 martta regl oldum ve hala olmadim iki tane test yaptim ikisi de negatif supheli bir iliskim olmadi ama regl olmuyorum.doktoe bir kere pcos olabilirsin belki demisti.suan asiri beyaz akintim var sivi regl belirtisi olabilir mi

Regl belirtisi de olabilir yumurtlama da hamilelik de kan verip netleştirebilirsin kanda kesin çıkar şüphen kalmaz veya başka bir doktora gidip olmamanın sebebini net araştırmalılar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…