Awox erken gebelik testi

Ya heveslendirmek istemem ama ben hamile olduğumda test silik çıktı kan verdim negatifti ama inanmadım bir his işte bir hafta sonra bir daha kan verdim pozitif çıktı öyle bişey olabilir mi

Ya heveslendirmek istemem ama ben hamile olduğumda test silik çıktı kan verdim negatifti ama inanmadım bir his işte bir hafta sonra bir daha kan verdim pozitif çıktı öyle bişey olabilir mi
Doktor da dedi bazen testler yanıltıcı olabiliyor ama bu kanın yükselmeyeceği anlamına gelmez reglin bi hafta on gün gecikirse gel tekrar bakalım kana dedi benimde hislerim o yönde göğüs ağrılarım hergün artıyo kaşık ağrım var iğne batması gibi de oluyor bilmiyorum erken mi regl olucam ama bu sefer kesin hamileyim demiştim ya

Sizin regliniz mi gecikmişti yada regl öncesi mi yaptınız günler nasıldı ben ilişkiden 13-14 gün sonrq yaptım testi

Yani o tarz durumlar olabiliyor yarı yarıya bir durum söz konusu beklemekten başka çarede yok çok can sıkıcı ama mecbur

Yani o tarz durumlar olabiliyor yarı yarıya bir durum söz konusu beklemekten başka çarede yok çok can sıkıcı ama mecbur
Bazıları regl olurken de hamile olabiliyormuş en yakınımda var öyle çok kişi hergün test yapmayı düşünüyorum

Reglimden 6-7 gün önceydi silik görüp kanda negatif çıkan. Pozitif sonuç aldığımda regl günümdü
Ben bugün yine yaptım çift çizgi pembe hemde bu 15-20 dakika sonra baktığımda böyleydi ilk 5 dakikada görünmedi awox marka dünde pozitif verdi hep negatif verirdi iki testimin de bozuk olma ihtimali varmı siz bi defa mı test yapmıştınız

Eklentiler

• IMG_0404.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 104
Ben regldimden 10 gün önce silik olarak gördüm, yine reglimden 8 gün öncede kanda pozitif çıktı

Ben regldimden 10 gün önce silik olarak gördüm, yine reglimden 8 gün öncede kanda pozitif çıktı
Ben dün silik çizgi görünce kan verdim negatif ama bugün hala çift çizgi sizce neden olabilir yükselir mi kan 5-6 gün var reglime ilişkinin üzerinden 14 gün geçti ama

Valla bence benim hamilelikte yaşadığım gibi bişey olabilir bahsettim size yoksa böyle awoxta yalancı pek mümkündür değil ya. Hangisi için soruyorsunuz hamilelik için öğrendiğim zamanı soruyorsanız test awox değildi ama markayı hatırlamıyorum bir kere yapmıştım. Bu bir kaç ay için diyorsan stokluydum 20 den fazla yapmışımdır awoxtan hep negatifti

galiba ya ikidir aynı çıkması imkansız galiba bugün daha belirgin ayrıca bende daha önce hep negatif çıkardı gölge bile yoktu ama bu sefer pembe çizgiler vardı olmazsa yarın başka markayla yapıcam ama buradaki eczanede de artımed var maalesef ne yapıcam bilmiyorum

Artimed hiç mi hiç güvenilir değil. Dün negatif çıkan bugün pozitife dönmüş bile olabilir hiç belli olmaz. Elinde test kalmadıysa tek seçenek artimedse yapma bir kaç gün bekle yeniden kan ver bence bat a ne kadar kaldı senin

Bende test yaptırdım şimdi 14.6 çıktı sizce çok mu düşük
Bana kimyasal gibi geldi sizin malesef testlerin koyulaşmamasından birde bu çıkan düşük değer.. inşallah yanılırım yarın tekrar bir kan verin artış için

Evet artımed benide çok yanılttı 5-6 gün var ama devamlı da kan vermek istemiyorum

Doktorlar 35gune kadar normal diyo sonrasında adet söktürücü veriyo pcosta bildiğim kadarıyla gecikme yapiyo

Son düzenleme:
Ben dün silik çizgi görünce kan verdim negatif ama bugün hala çift çizgi sizce neden olabilir yükselir mi kan 5-6 gün var reglime ilişkinin üzerinden 14 gün geçti ama
Geç döllenme olmuş olabilir hepimizin bedeni farklı farklı, tabi testin yanılma payıda olabilir farklı markalarla denedinzi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…