Kaç gün geçiktiniz acaba
2Kaç gün geçiktiniz acaba
Hayırlı olsun tekrardan
Tesekkürler darısı isteyen herkese inşallahHayırlı olsun tekrardan
Gününüz geçmiş miydi acabaGözle görünür daha çok belli oluyor canım bakabilirsin kanım negatif çıktı bende çok ümitliydim Buda yalancı veriyor aklında olsun
Bende daha önce çok awox kullandım hiç görmedim ikinci çizgi ama bugün görünce ümitlenmiştim ama negatif hatta dedim kan sonucunda mı yanlışlık var acaba çünkü yarım saatte çıktı ve çok küçük biryerSiz daha iyi görüyorsunuzdur mutlaka ilk kez denk geldim valla canım benim negatifti hep negatif çıkardı kimde çizgi çıkardıya pozitifti. Şaşırdım size denk gelmiş resmen
Hayır geçmediGününüz geçmiş miydi acaba
Testim böyleydiYa yanıltmamış test bak çok sevindim senin adına sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah
Kaç gün kala yapmıştınızHayır geçmedi
Amin inşallahSagol canım benim dileyen isteyen herkese versin versin inşallah kimsenin kıcagı boş kalmasın
Bende şüphe ediyorum. 29 Nisan yumurtlama gününde 30 Nisan falan hepsini cinsel ilişki yaşadım eşini ve birkaç gün sonra böyle sağ kasık ağrısı bel ağrısı için baş ağrısı gibi belirtilerim oldu 3 tane test yaptım hatta 4 tane silik çizgiler var bende birazdan özele gidip kan vercem sen. Zaten gebelik testlerinde silik çizgi çıktıysa kanda hala çıkar arkanda negatifse demek ki testlerde bir problem vardı.Muhalsizlik kasık ağrısı karın ağrısı hala devam ediyor bilemiyorum yani çok dikkatli bakınca çizgi varAmin kuzucum inşallah allah herkese nasip etsin bekleyen isteyen
6Kaç gün kala yapmıştınız
Eger yumurtlama 29 nisansa 11 gün sonra testte net çıkıyor canım yani 10 unda git benceBende şüphe ediyorum. 29 Nisan yumurtlama gününde 30 Nisan falan hepsini cinsel ilişki yaşadım eşini ve birkaç gün sonra böyle sağ kasık ağrısı bel ağrısı için baş ağrısı gibi belirtilerim oldu 3 tane test yaptım hatta 4 tane silik çizgiler var bende birazdan özele gidip kan vercem sen. Zaten gebelik testlerinde silik çizgi çıktıysa kanda hala çıkar arkanda negatifse demek ki testlerde bir problem vardı.Muhalsizlik kasık ağrısı karın ağrısı hala devam ediyor bilemiyorum yani çok dikkatli bakınca çizgi var
Öyle ama idrar testleri silik çizgi zaten idrarda çıkıyorsa kanda mutlaka çıkarEger yumurtlama 29 nisansa 11 gün sonra testte net çıkıyor canım yani 10 unda git bence
Hayırlısı olsun insallah hakkınızda güzel bir sonuç alınÖyle ama idrar testleri silik çizgi zaten idrarda çıkıyorsa kanda mutlaka çıkar
Sağolun 2 saate çıkar sonuçHayırlısı olsun insallah hakkınızda güzel bir sonuç alın
Sonucunuz çıktı mıSağolun 2 saate çıkar sonuç
Çıktı evet maalesef hüsran anlamadım 3 testte beni nasıl yanıltıSonucunuz çıktı mı
Hayırlısı olsunÇıktı evet maalesef hüsran anlamadım 3 testte beni nasıl yanıltı
Amin sağolun artık bekliycem âdet gecikmesi olursa tekrardan yapcamHayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?