Hamilesiniz tebrik ediyorumKızlar adetime 3 gün var 2 tane yumurtamı çatlamasından şüpheleniyorum aslında ilk yumurtlama 18'i olabilir ama en emin olduğum yirmisi kaset testlerle silikten başlayıp koyulaşmıştı bugün de avaks yaptım 2 saatlik idrar ile o kadar net pozitif ki havalara uçuyorum şu an tutunması için dua ediyorum. Yani bu kadar pembe olduğuna göre acaba yarın mı adet günü 3 gün kala bu kadar net görenler oldu mu aranızda?
Markası awox muKızlar adetime 3 gün var 2 tane yumurtamı çatlamasından şüpheleniyorum aslında ilk yumurtlama 18'i olabilir ama en emin olduğum yirmisi kaset testlerle silikten başlayıp koyulaşmıştı bugün de awox yaptım 2 saatlik idrar ile o kadar net pozitif ki şoktayım şu an tutunması için dua ediyorum. Yani bu kadar pembe olduğuna göre acaba yarın mı adet günü 3 gün kala bu kadar net görenler oldu mu aranızda?
çok teşekkür ederim daha önce hüsran oldugu ıcn test karmaşaladı eşim ptesı kan verelim dıyor bende araftaymHamilesiniz tebrik ediyorum
Siz gebe kalıp formu terketmeyenlerdensiniz sizi tebrik ediyorum :))Hamilesiniz tebrik ediyorum
Evet sonbahardan beri cok aldım ne haayellrlele ama hıc pozitif gormedim daha onceMarkası awox mu
Bu testi öneren çok oldu. Hayırlı olsun bize de dua edinEvet sonbahardan beri cok aldım ne haayellrlele ama hıc pozitif gormedim daha once
:) teşekkürlerrrSiz gebe kalıp formu terketmeyenlerdensiniz sizi tebrik ediyorum :))
15 aydır deniyorum nasipse 2. Çocugum olacak hayal kırıklıklarım oldu acaba da kaldığım anlar oldu. Temmuzda hsg çekilecektim ınositol kullanmaya başladım dur dedm ya bide bole deneyeym. Agustosta cekerim en kötu Rabbim vesile etti resmenBu testi öneren çok oldu. Hayırlı olsun bize de dua edin
çok teşekkür ederim daha önce hüsran oldugu ıcn test karmaşaladı eşim ptesı kan verelim dıyor bende arafta
Ama lütfen hamilesiniz demeden önce hangi test diye sorun:) teşekkürlerrr
Awox yazmış zaten başlığa awox iyi bir test bende onunla öğrendimAma lütfen hamilesiniz demeden önce hangi test diye sorun
Sizi de tebrik ederim neredeyse yol yarılanmış maşallah peki böyleyken değer kaçta acaba eşim vermemi istemiyor henüz kan.Bende awoxla öğrendim benimde böyleydi 3-4 gün kala sizinde kesin var awox çok iyi hep doğruyu gösteriyor
128 di verin bence kanSizi de tebrik ederim neredeyse yol yarılanmış maşallah peki böyleyken değer kaçta acaba eşim vermemi istemiyor henüz kan.
Kan verin öğrenin ki bi şey olduğunda önlem alınırSizi de tebrik ederim neredeyse yol yarılanmış maşallah peki böyleyken değer kaçta acaba eşim vermemi istemiyor henüz kan.
Evet canım
Canım tebrik ederim seni darısı başıma birlikte ne çok bekledik15 aydır deniyorum nasipse 2. Çocugum olacak hayal kırıklıklarım oldu acaba da kaldığım anlar oldu. Temmuzda hsg çekilecektim ınositol kullanmaya başladım dur dedm ya bide bole deneyeym. Agustosta cekerim en kötu Rabbim vesile etti resmen
Awok yanıltmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?