Awox gebelik testi yapanlar bakınnn 💕

Evanora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
2.430
1.097
48
Kızlar adetime 3 gün var 2 tane yumurtamı çatlamasından şüpheleniyorum aslında ilk yumurtlama 18'i olabilir ama en emin olduğum yirmisi kaset testlerle silikten başlayıp koyulaşmıştı bugün de awox yaptım 2 saatlik idrar ile o kadar net pozitif ki şoktayım şu an tutunması için dua ediyorum. Yani bu kadar pembe olduğuna göre acaba yarın mı adet günü 3 gün kala bu kadar net görenler oldu mu aranızda?

Eklentiler

• IMG_20250731_180444.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20250731_180426.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 139
Hamilesiniz tebrik ediyorum

Markası awox mu

Bu testi öneren çok oldu. Hayırlı olsun bize de dua edin
15 aydır deniyorum nasipse 2. Çocugum olacak hayal kırıklıklarım oldu acaba da kaldığım anlar oldu. Temmuzda hsg çekilecektim ınositol kullanmaya başladım dur dedm ya bide bole deneyeym. Agustosta cekerim en kötu Rabbim vesile etti resmen

Allah daha fazla aratmadan nasip etsin inşallah inanın en umutsuz olduğunuz anda geliyor. HSG planları yaptım durdum tatil planımı hsg'ye göre öne çektim ama umarım gerek kalmadı artık Rozalinnda

Bende awoxla öğrendim benimde böyleydi 3-4 gün kala sizinde kesin var awox çok iyi hep doğruyu gösteriyor
Sizi de tebrik ederim neredeyse yol yarılanmış maşallah peki böyleyken değer kaçta acaba eşim vermemi istemiyor henüz kan.

Canım tebrik ederim seni darısı başıma birlikte ne çok bekledik hangi inositolü kullandın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…