Canım gayet koyulaşmışKızlar buralarda mısınız. Bu sabahki awoxum ile perşembeki awox karşılaşması koyuyorum buraya o saat 15.00de bu sbahkı 06da yapıldı. İlk 10.dklar ve şuankı halleri.Pamlok
MaşallahPamlokkkk gebeyim
Ayyy harika harikaaaPamlokkkk gebeyim
Yok canım aşırı farketmez diye düşünüyorum bende farklı lab da vermiştim yükselmesi gereken oranda yükselmiştiTeşekkürler kızlarr ben ptesı sağlık ocagında verecegım kan çok farkeder mi sizce yaa baska labaratuvarda
Canım şimdi dolaşıyordum öyle ve geri döndüğünü üstelik gebe olduğunu gördüm o kadar sevindim ki birlikte çıkmıştık yola dua edin nolur rabbim bana da nasip etsin bende hâlâ deniyorum bu ay hsg çekildim inşallah olur çok umutluyum ama sıfır belirti bat 9 Ağustos bakalımKızlar buralarda mısınız. Bu sabahki awoxum ile perşembeki awox karşılaşması koyuyorum buraya o saat 15.00de bu sbahkı 06da yapıldı. İlk 10.dklar ve şuankı halleri.Pamlok
Ah matmazellll merhaba canım bu bekleyişin son bulacak hiç üzülme ben inanıyorumm. Çok hayalkırıklığı yaşadık ama Rabbim öyle bir anda gönderiyor ki sanlı o günler hiç yaşanmamış gibi oluyor canım benım. Sen güçlü ol kafanı rahatlatmaya çalış. Ben hsg cekılecekken bu ay bir dra gittim bana dedi ki çocugun olur ama stres yapma. Gerçekten beklentiyi bırakıp kafamı hsg'ye yogunlastırdım. Senin şimdi her yer tertemiz olmustur Umut cok eminm kı olacakCanım şimdi dolaşıyordum öyle ve geri döndüğünü üstelik gebe olduğunu gördüm o kadar sevindim ki birlikte çıkmıştık yola dua edin nolur rabbim bana da nasip etsin bende hâlâ deniyorum bu ay hsg çekildim inşallah olur çok umutluyum ama sıfır belirti bat 9 Ağustos bakalım
İnşallah güzelim ya o kadar istiyorum ki bu ay bende hiç önemsemiyorum nedense belirti de yok test aldım bugün dayanamadım bat 9 Ağustos yarın yapsam mı senceAh matmazellll merhaba canım bu bekleyişin son bulacak hiç üzülme ben inanıyorumm. Çok hayalkırıklığı yaşadık ama Rabbim öyle bir anda gönderiyor ki sanlı o günler hiç yaşanmamış gibi oluyor canım benım. Sen güçlü ol kafanı rahatlatmaya çalış. Ben hsg cekılecekken bu ay bir dra gittim bana dedi ki çocugun olur ama stres yapma. Gerçekten beklentiyi bırakıp kafamı hsg'ye yogunlastırdım. Senin şimdi her yer tertemiz olmustur Umut cok eminm kı olacak
İnşallah güzelim ya o kadar istiyorum ki bu ay bende hiç önemsemiyorum nedense belirti de yok test aldım bugün dayanamadım bat 9 Ağustos yarın yapsam mı sence
Canım herkesin farklı biliyorsun benm 5 kala cıkto kasetle hem de gece 1saatlk ıdrardı güzel bir test ise şimdi de çıkar hele erkense. Sonra 3 kala awoxu da ogleden snra yaptımİnşallah güzelim ya o kadar istiyorum ki bu ay bende hiç önemsemiyorum nedense belirti de yok test aldım bugün dayanamadım bat 9 Ağustos yarın yapsam mı sence
Bekliycem canım malum havadan dolayı aşırı sıvı tüketiyorum sabah ilk idrarla yapıcam bakalım inşallah bende görürüm ya pozitifi sabah haber ederim canım çok umudum yok ama çünkü hsg de tıkanıklık yok dedi doktor o yüzden bişi değişmedi bence canımCanım herkesin farklı biliyorsun benm 5 kala cıkto kasetle hem de gece 1saatlk ıdrardı güzel bir test ise şimdi de çıkar hele erkense. Sonra 3 kala awoxu da ogleden snra yaptımay çok merak ettim yaaa bekleyecek misin sabahı
Tıkanıklık olmasa da iyi geliyormuş canım o sıvı hiç merak etme herşey vakit saatmiş kendimi yediğim günlere üzülüyorum geleceği bilmeden üzülüyoruz ama inan rahat ol. Sıvı tuketsek de çıkıyormuş bak bu da bahanez. Ama sen sabahı bekle için rahat etsin ben de artış için verdm kan sabah hala çıkmadı ilk kez basıma geldi böyle bir şey yıllardır yaaBekliycem canım malum havadan dolayı aşırı sıvı tüketiyorum sabah ilk idrarla yapıcam bakalım inşallah bende görürüm ya pozitifi sabah haber ederim canım çok umudum yok ama çünkü hsg de tıkanıklık yok dedi doktor o yüzden bişi değişmedi bence canım
Aynen canım bekliyim sabaha haber ederim sana da inşallah iyi olur ya dediğin gibi sevinçle bekliyosun ya çıkmaz canım hep böyle olur zatenTıkanıklık olmasa da iyi geliyormuş canım o sıvı hiç merak etme herşey vakit saatmiş kendimi yediğim günlere üzülüyorum geleceği bilmeden üzülüyoruz ama inan rahat ol. Sıvı tuketsek de çıkıyormuş bak bu da bahanez. Ama sen sabahı bekle için rahat etsin ben de artış için verdm kan sabah hala çıkmadı ilk kez basıma geldi böyle bir şey yıllardır yaa
Aslında öyle cok merak etmiyorum gibi garip bir histeyim beyin kendini olumsuza karşı koruyor glb kocam benden cok bakıyor her anAynen canım bekliyim sabaha haber ederim sana da inşallah iyi olur ya dediğin gibi sevinçle bekliyosun ya çıkmaz canım hep böyle olur zaten
İçini ferah tut canım sonucun güzel çıkar inşallah dinlen sen boşverAslında öyle cok merak etmiyorum gibi garip bir histeyim beyin kendini olumsuza karşı koruyor glb kocam benden cok bakıyor her anböyle bısey olmaz ya günlük bakablcrk kdr labaratuvar yapsınlar kesin ben uyurken girerler sisteme günlerdir uyku uyumadım uyku var ama dalma zorlugu var hormonlardan mı psikolojik mı blmyrm şu kan da cıkaydı bidha muayene ye kadar kafamı dinlemek istiyorum
Mecbur uyuyacağım ama elbet çıkacak kaybetmişlerdir ya dualarım seninle canım benim İnşallah yarın pozitif atarsın buraya teslim markası nedir aldığınİçini ferah tut canım sonucun güzel çıkar inşallah dinlen sen boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?