Awox gebelik testi yapanlar bakınnn 💕

Hatırladım sizi eski başlıklardan.
Cok sevindim, tebrik ederim, sağlıkla gelsin

Kan verin öğrenin ki bi şey olduğunda önlem alınır
Kızımda da adete 2 kala vermiştim testle koyulasma bakmıstm. Daha temkınlı ve tecrubelyız dıye kanıma giriyor 3 gundur test yapıyordum kaset testte artan silikler vardı baska testte görsem rhatlıcam dıyordum

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım tebrik ederim seni darısı başıma birlikte ne çok bekledik hangi inositolü kullandın kuzum
Canım özlemişim seni çok teşekkür ederimm darısı başına tez zamanda. İnostrol canım tam olarak ısim 60 kapsül. Aslında bir doktor önerdi bir doktor gerek yok demişti ama ben alıp deneyeyim dedim tam normal kullandım ve gebelik oluştu Allah vesile etti

Kuzum testini gördüğüme çok sevindim bence gayet net ama tabi mutlaka kan verip netleştir hayırlı olsun

Kuzum testini gördüğüme çok sevindim bence gayet net ama tabi mutlaka kan verip netleştir hayırlı olsun
Canım teşekkür ederim.buralarda degılken sen de kavustun hayaline. Yolun yarılanmıs bile maşallah. Senin de hayırlı olsun ben henüz kanla yuzlesemedim dun sabah ve bu sabahkı artışa baktım. Ama 30 saat oncekı test dünden daha koyu idi onunla da aynı gibi geldi bana kimyasal korkum var. Gogus agrılarım azaldı çok. Herkes normal diyor ama beynım susmuyor

Eklentiler

• IMG_20250801_115711.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20250801_115914.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 85
Teşekkür ederim kuzumm ya o belirtilerin hepsi yalanmış cidden. Ayrıca ben test yaptığımda öyle gözle görülen bir koyulaşma da olmadı kuzu. Sen bence pazartesi bir kan ver ve onun artışını takip et. Biliyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsun ama kimyasalsa zaten yapılacak bişey yok. Hiç belirti olmayan ayda hamileydim ben

Yaaa gerçekten mi göguslerınde bir şey olmadı mı. Benim aşırı büyüdü batmalar oldu yerleşme tamamlanırken muhtemelen ve baş dönmem arada kasık bel ağrım var tatlı tatlı adet oncesı bende olmaz pek. Bunu duyduguma sevındım. Eşim diyor gel gidelim acile. Ayaklarım geri gidiyor dunkı erken gebelikten alaym da gece bakaym ben madem. En iyisi kan gerçekten

Canım meme ucu ağrısı yaşadım daha önce hiç yaşamamıştım o en bariz belirtiydi. Hala devam ediyor hatta

Bende o yok canım işte arada agrıyor özellikle gecelri byzden de modum düşmüyor degl senin cinsıyet Nedir
Kuzu ama çoğu belirti 5. Haftadan sonra çıktı zaten ilk zamanlar hiç bişey yoktu kiii. Sadece baş ağrısı oldu regl öncesi ki hiç olmazdı bende baş ağrısı. Cinsiyetimiz erkek teyzesi

Kuzu ama çoğu belirti 5. Haftadan sonra çıktı zaten ilk zamanlar hiç bişey yoktu kiii. Sadece baş ağrısı oldu regl öncesi ki hiç olmazdı bende baş ağrısı. Cinsiyetimiz erkek teyzesi
Yaaa öyle benim kızımda da oldu meme ucu HCG arttıkça tabiki kuzum. Daha bir moral oldu banaa yerim o oğluşu bennn kız ben rüyamda dun sabah küçük bebek gördüm resmen p.piliydi

Yaaa öyle benim kızımda da oldu meme ucu HCG arttıkça tabiki kuzum. Daha bir moral oldu banaa yerim o oğluşu bennn kız ben rüyamda dun sabah küçük bebek gördüm resmen p.piliydi
Belki de bir oğlandır veee anne ben burdayım diyordur sana kuzum

Belki de bir oğlandır veee anne ben burdayım diyordur sana kuzum
Ah belki de kuzum 6 gün önce ruyamda 2 muhabbet kuşu gördüm hayırlı haber dıyordu buarada ovula marka test yaptım Sabahki awoxu bekleyemedim o da böyle cıktı 3 markayla teyitledm

Eklentiler

• IMG_20250801_192744.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah ben burdayım diyor awox güvenilir test hatırladım seni canım adına çok sevindim bence gebelik var rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ah belki de kuzum 6 gün önce ruyamda 2 muhabbet kuşu gördüm hayırlı haber dıyordu buarada ovula marka test yaptım Sabahki awoxu bekleyemedim o da böyle cıktı 3 markayla teyitledm
Evet canım hepsi bariz pozitif görünüyor bence daha fazla test yapma kan ver teyit et

Benim annemde rüyasında muhabbet kuşu ve yavruları görmüştü hamileydi bende rüyamda değil gerçekte evimizin balkonunda kedi yavrulamıştı hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…