- 7 Ekim 2024
- 1.722
- 597
- 38
- 22
İnşallah canım ya Prodoctor aldım canım o vardı bakalım inşallah pozitifi görürümMecbur uyuyacağım ama elbet çıkacak kaybetmişlerdir ya dualarım seninle canım benim İnşallah yarın pozitif atarsın buraya teslim markası nedir aldığın
Canım benim inşallah pozitif görürsün ve gördüğün gibi başka markalar da al olur mu artımet ve freely dışında kaset test al bir de. Ben hemen kan vermedim öğrendikten 4 gün sonra verdim ve bu süre zarfında 3 farklı marka ile koyulaşma baktımİnşallah canım ya Prodoctor aldım canım o vardı bakalım inşallah pozitifi görürüm
İnşallah canım ya iyi ki varsın Bende öyle yapıcam canım testle emin olmadan kana gitmeyi düşünmüyorumCanım benim inşallah pozitif görürsün ve gördüğün gibi başka markalar da al olur mu artımet ve freely dışında kaset test al bir de. Ben hemen kan vermedim öğrendikten 4 gün sonra verdim ve bu süre zarfında 3 farklı marka ile koyulaşma baktım
Gitme gitme kuzum en azından artış bakmasan bile net çizgileri olsun öyle acaba mı olanlar kafamızı boşuna bulandırıyor ne kadar istediğin yürekten biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah İnşallah en doğru en yakın zamanda ki İnşallah vardır şimdi.İnşallah canım ya iyi ki varsın Bende öyle yapıcam canım testle emin olmadan kana gitmeyi düşünmüyorum
Ay inşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş Allah razı olsun bana ettiğin tüm dualar için inşallah vardır güzelim yarın öğrenicem inşallahGitme gitme kuzum en azından artış bakmasan bile net çizgileri olsun öyle acaba mı olanlar kafamızı boşuna bulandırıyor ne kadar istediğin yürekten biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah İnşallah en doğru en yakın zamanda ki İnşallah vardır şimdi.
Canım tahminimce bugün benim bat günüm test yaptım ama ince bi çizgi çıktı geçen gün hiç çıkmadı tertemiz negatifti kuruma değil yani varsa bile bat günü bu kadar ince çizgi normalmi bana az geldi daha belirgin bişi bekliyordumGitme gitme kuzum en azından artış bakmasan bile net çizgileri olsun öyle acaba mı olanlar kafamızı boşuna bulandırıyor ne kadar istediğin yürekten biliyorum Rabbim nasip etsin inşallah İnşallah en doğru en yakın zamanda ki İnşallah vardır şimdi.
Kuzum 5 kala kaset testle gördüm ben sdetten. 3 gun once şöyleydi usttekı ve 1 kala alttakıydi. Hemen mi Cıktı o cızgı kuzumCanım tahminimce bugün benim bat günüm test yaptım ama ince bi çizgi çıktı geçen gün hiç çıkmadı tertemiz negatifti kuruma değil yani varsa bile bat günü bu kadar ince çizgi normalmi bana az geldi daha belirgin bişi bekliyordumsenin ilk testin nasıldı canım
Evet canım durdukça belirginleşti ben ovulasyon takibi yapmadığım için geçen ayki döngüme göre hesap yaptım inşallah vardır da koyulaşırKuzum 5 kala kaset testle gördüm ben sdetten. 3 gun once şöyleydi usttekı ve 1 kala alttakıydi. Hemen mi Cıktı o cızgı kuzum
Kuzum inşallah artar belki geçCanım tahminimce bugün benim bat günüm test yaptım ama ince bi çizgi çıktı geçen gün hiç çıkmadı tertemiz negatifti kuruma değil yani varsa bile bat günü bu kadar ince çizgi normalmi bana az geldi daha belirgin bişi bekliyordumsenin ilk testin nasıldı canım
İnşallah canımsın teşekkür ederim bi gelişme olursa söylerim yineKuzum inşallah artar belki geç
Yumurtlama olmustur bak ebnde 14. Gun yumurtlama beklerken bi geldi 15.gun oldu sandım sonra dedim eşime daha catlamadı 17.de catladı 3 gün geç. İnşallah öyledir bitanem senin de
Canım ben bugün yine test yaptım frelly markası onu bulabildim sence ? Biraz daha belirgin sankiKuzum inşallah artar belki geç
Yumurtlama olmustur bak ebnde 14. Gun yumurtlama beklerken bi geldi 15.gun oldu sandım sonra dedim eşime daha catlamadı 17.de catladı 3 gün geç. İnşallah öyledir bitanem senin de
Kuzumm görüyorum kac gun var asıl önemli olan yumurtlama öğrendin mi ay kan versene kuzumCanım ben bugün yine test yaptım frelly markası onu bulabildim sence ? Biraz daha belirgin sanki
Valla bilmiyorum canım ne zaman yumurtlama oldu tahminimce dün regl günümdü olmadım yarın sabah doktora gidiyorum orda vericem canım kanıKuzumm görüyorum kac gun var asıl önemli olan yumurtlama öğrendin mi ay kan versene kuzum
Kuzum baska markada da bak bazen geç yumurtluyoruz ya için rahatlar en azından ben mesela bu ay 17. Gun yumırtladm in adeti 31 değil 3 u olarak bekledim hep . Hemen cıktysa vardır umarımValla bilmiyorum canım ne zaman yumurtlama oldu tahminimce dün regl günümdü olmadım yarın sabah doktora gidiyorum orda vericem canım kanıay inşallah vardır ya sabah yine yapıcam koyulaşma varsa sevinirim artık
Evet canım hemen çıktı yarın yine yapıcam varsa koyulaşır zaten sonra da kan vermeye gidicemKuzum baska markada da bak bazen geç yumurtluyoruz ya için rahatlar en azından ben mesela bu ay 17. Gun yumırtladm in adeti 31 değil 3 u olarak bekledim hep . Hemen cıktysa vardır umarımhaber et bana da dualarım seninlee
Kendini olumsuza alıştırarak yap olur mu hayl kırıklığı yaşamamak adına içindeki Umut sönmesin ama hazırlıklı ol kuzum. Sen de iyi ki varsın heyecanını sabrını ben biliyorumEvet canım hemen çıktı yarın yine yapıcam varsa koyulaşır zaten sonra da kan vermeye gidicemiyi ki varsın çiçeğim
İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için iyi ki varsın yarın da pozitif görmeden sevinmem canım merak etme haber veririm mutlakaKendini olumsuza alıştırarak yap olur mu hayl kırıklığı yaşamamak adına içindeki Umut sönmesin ama hazırlıklı ol kuzum. Sen de iyi ki varsın heyecanını sabrını ben biliyorumRabbim nasıp etmiştir inşallah geldiğinde diyeceksin hangi ara geldi diye. Yarın sbaah güzel haberler alalım inşallah
Ne demekİnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için iyi ki varsın yarın da pozitif görmeden sevinmem canım merak etme haber veririm mutlaka
İnşallah sağlıklı gebelik geçirip alırsın bebişini kucağına canım. Kız eğer gebeysem uygulamada bana da 5 +2 diyo çok fazla geldi banaNe demekSen de bana dua et canm son adete göre salı günü 5+4 olacağım kese için gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?