Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor ama bahsettiğiniz diğer iki test farklı birbirinden . İkisi birden yanılmıyordur diye düşünüyorumMerhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Şu şekilde çıktılarArtımed çok yalancı pozitif çıkarıyor ama bahsettiğiniz diğer iki test farklı birbirinden . İkisi birden yanılmıyordur diye düşünüyorum![]()
Merhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Dıgerlerını bılmıyorum ama freely benı 2 defa hüsrana uğrattı malesef hemde daha belırgın cizgıydı . 2 gün sonra sabah ılk ıdrar la tekrar dene ıstersen . Allah gönlüne göre versinMerhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Bugün de bir tane freely ve awox yaptım yine ikisi de silik çizgi çıktıDıgerlerını bılmıyorum ama freely benı 2 defa hüsrana uğrattı malesef hemde daha belırgın cizgıydı . 2 gün sonra sabah ılk ıdrar la tekrar dene ıstersen . Allah gönlüne göre versin
İnşallah vardır gebelıkBugün de bir tane freely ve awox yaptım yine ikisi de silik çizgi çıktı
Bu sabah yaptığım da böyle çıktı feely marka. Sizinki de mi bu şekilde. Benim bugün beklenen adet günüm bu aradaBenimde aynı dün öğlen yaptım bugün sabah yaptım yine silik öizgi
Aynısı canım daha önce hüsrana uğradım ama o yüzden kararsızım kan versem mi diyeBu sabah yaptığım da böyle çıktı feely marka. Sizinki de mi bu şekilde. Benim bugün beklenen adet günüm bu arada
Ben regl oldum şuan
yaa. Önümüzdeki aylarda güzel haber alırsınız umarım. Ben de kan verdim bakalım sonuç yarın çıkacakBen regl oldum şuan
Merhaba benim sonuçlarım pozitif çıktı ama beta artışım anormal ilerliyor maalesefMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba benım de aynı şekılde awox ama bilemiyorum
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah hakkınızda benımkındede cok hafıf var ama emın olamıyorum adetıme 2 gun kaldı gelmezse kan cerıcemMerhaba benim sonuçlarım pozitif çıktı ama beta artışım anormal ilerliyor maalesefsağlıklı bir gebelik değil yani şu an izlemedeyiz
Siz hamilesiniz bayağı koyu çizgiBu sabah yaptığım da böyle çıktı feely marka. Sizinki de mi bu şekilde. Benim bugün beklenen adet günüm bu arada
Evet hamileydim ama sağlıksız sonuçlanıyor sanırım kimyasal gebelik çünkü beta değerim düşmeye başladıSiz hamilesiniz bayağı koyu çizgi
Awox marka adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu testMerhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Benim doğru bilmişti yani herkes bu testin yanıltmadığını söylüyor. Umarım sağlıklı bir gebeliğiniz vardırAwox marka adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu test