Awox marka gebelik testi silik çizgi

selindion

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
149
27
298
33
Merhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı

Merhabalar adetime 2 gün var awox marka erken gebelik ve freely marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı ikisi de. Bu testler yanıltır mı çünkü geçen ay artimed yapmıştım ve yalancı pozitifi çıkarmıştı
Artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor ama bahsettiğiniz diğer iki test farklı birbirinden . İkisi birden yanılmıyordur diye düşünüyorum 🥳

Artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor ama bahsettiğiniz diğer iki test farklı birbirinden . İkisi birden yanılmıyordur diye düşünüyorum 🥳
Şu şekilde çıktılar

Eklentiler

• IMG_8638.webp
    IMG_8638.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 435

Eklentiler

• IMG_8639.webp
    IMG_8639.webp
    88,1 KB · Görüntüleme: 418
Dıgerlerını bılmıyorum ama freely benı 2 defa hüsrana uğrattı malesef hemde daha belırgın cizgıydı . 2 gün sonra sabah ılk ıdrar la tekrar dene ıstersen . Allah gönlüne göre versin

Dıgerlerını bılmıyorum ama freely benı 2 defa hüsrana uğrattı malesef hemde daha belırgın cizgıydı . 2 gün sonra sabah ılk ıdrar la tekrar dene ıstersen . Allah gönlüne göre versin
Bugün de bir tane freely ve awox yaptım yine ikisi de silik çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG_8651.webp
    IMG_8651.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG_8658.webp
    IMG_8658.webp
    25 KB · Görüntüleme: 280
Merhaba benim sonuçlarım pozitif çıktı ama beta artışım anormal ilerliyor maalesef :( sağlıklı bir gebelik değil yani şu an izlemedeyiz
Hadi ya hayırlısı olsun inşallah hakkınızda benımkındede cok hafıf var ama emın olamıyorum adetıme 2 gun kaldı gelmezse kan cerıcem

Awox marka adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu test

Eklentiler

• 76DE6BA4-CFBD-4CBB-9050-D353219333E1.webp
    76DE6BA4-CFBD-4CBB-9050-D353219333E1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 192
Awox marka adetime 3 gün var yalancı pozitif olabilir mi bu test
Benim doğru bilmişti yani herkes bu testin yanıltmadığını söylüyor. Umarım sağlıklı bir gebeliğiniz vardır ☺️ ama adete 3 gün kalaya göre rengi baya koyu çıkmış bu güzel bir şey bence.

Back
X