Awox markası güzeldir kolay kolay yanıltamaz ama hafif bir şey gözüküyor yinede tam emin olmak için 2 gün sonra tekrar edin yada kan verin bende gebeliğimi awox silik ile öğrendim akşam kan verdim özelde değerim 10.35 çıktı yani çok hassas bir test kendi testimi de örnek olarak atıyorum buraya durdukça da koyulaşti 2.cizgiAy kızlar aşırı heyecanlandım, umarım siz de görüyorsunuzdur. Bugün dpo 9 ve sabah awox erken gebelik testi yaptım. Süre tuttuğumda 7.30 dk sonra silik bir çizgi çıktı. Yarın sabah tekrarlayacağım ama size de sormak istedim. Ben gözümle görebiliyorum ama buraya yüklediğimde anlaşılsın diye renkleriyle oynadım. Bu zamana kadar predictorun 3 çizgisi dışında hiç çizgi görmemiştimEki Görüntüle 3649372 Eki Görüntüle 3649374 Eki Görüntüle 3649375
Ne kadar incesiniz, tüm test görsellerini atmışsınızAwox markası güzeldir kolay kolay yanıltamaz ama hafif bir şey gözüküyor yinede tam emin olmak için 2 gün sonra tekrar edin yada kan verin bende gebeliğimi awox silik ile öğrendim akşam kan verdim özelde değerim 10.35 çıktı yani çok hassas bir test kendi testimi de örnek olarak atıyorum buraya durdukça da koyulaşti 2.cizgi
Rica ederim canım ne demek umarım gönlünden geçen olur inşallahNe kadar incesiniz, tüm test görsellerini atmışsınızyarın ve sonraki gün testlere tekrar bakıp duruma göre kan vereceğim ben de
Çok teşekkürler, umarımRica ederim canım ne demek umarım gönlünden geçen olur inşallah
Hem awox hem laboquick yaptım ama malesef negatif. Dün bir kişinin awox testi yaptıktan sonra açmayın, açınca illa ki çizgi bırakıyor yazdığını gördüm. Bugün açmadım ve çizgi çıkmadıMerhaba bugün test yaptınız mı benim testim de sizinki gibi
Benim dün çok silik vardı bugün de var dün benim İnnovita testlerim de pozitifti ama çatlama iğnesi olduğum için de olabilir görünür mü bilmiyorumHem awox hem laboquick yaptım ama malesef negatif. Dün bir kişinin awox testi yaptıktan sonra açmayın, açınca illa ki çizgi bırakıyor yazdığını gördüm. Bugün açmadım ve çizgi çıkmadıSiz yaptınız mıı?
İnnovita baya bariz görünüyor. Çatlama iğnesi ile ilgili bilgim yok malesef. Kaçıncı dpodasınız bugün? Ay inşallah vardırBenim dün çok silik vardı bugün de var dün benim İnnovita testlerim de pozitifti ama çatlama iğnesi olduğum için de olabilir görünür mü bilmiyorum
Bugün dpo 11 bilmiyorum da hamileysem çok şaşırırım hiç belirtim yokİnnovita baya bariz görünüyor. Çatlama iğnesi ile ilgili bilgim yok malesef. Kaçıncı dpodasınız bugün? Ay inşallah vardır
Benim de dpo 7’de inanılmaz bir bel ağrısı vardı ama şu anda ara ara kasıklarımda ufak bir ağrı oluyo, onun dışında hiçbir şey yok. Awox çok umutlandırmıştı ama 1 gün sürdüBugün dpo 11 bilmiyorum da hamileysem çok şaşırırım hiç belirtim yok
Artık ona da güvenilmiyor ya inanılmaz bende de gözümle görüyorum çizgisi de awox da burda yok gibi sadece meme hassasiyeti var onu da belirti olarak saymıyorum sizin ne zaman batBenim de dpo 7’de inanılmaz bir bel ağrısı vardı ama şu anda ara ara kasıklarımda ufak bir ağrı oluyo, onun dışında hiçbir şey yok. Awox çok umutlandırmıştı ama 1 gün sürdü
1 ekim ama umudum kalmadı pek, regl gelecek muhtemelenArtık ona da güvenilmiyor ya inanılmaz bende de gözümle görüyorum çizgisi de awox da burda yok gibi sadece meme hassasiyeti var onu da belirti olarak saymıyorum sizin ne zaman bat
Yaa benim de 1 Ekim ne regl belirtim ne hamilelik belirtim hiçbir şey yok1 ekim ama umudum kalmadı pek, regl gelecek muhtemelen
Valla birebir aynı durumdayız. Yarın da teste bakıcam bakalım. Çok nadir durumlar dışında dpo 11 belli ediyor bence sonucu. Regl günü veya gecikmeyle öğrenenler şanslı ama çok az gibi geliyor banaYaa benim de 1 Ekim ne regl belirtim ne hamilelik belirtim hiçbir şey yok
Ben ilk gebeliğimde regle 3 gün kala kan vermiştim 3 çıkmıştı kuzum hiç belli olmaz regl olana kadar umut varValla birebir aynı durumdayız. Yarın da teste bakıcam bakalım. Çok nadir durumlar dışında dpo 11 belli ediyor bence sonucu. Regl günü veya gecikmeyle öğrenenler şanslı ama çok az gibi geliyor bana
Ay bilmiyorum ya, haklısın canım valla ama kendimi umutlandırmak istemiyorum işte. Böyle sürpriz olsa tadından yenmezBen ilk gebeliğimde regle 3 gün kala kan vermiştim 3 çıkmıştı kuzum hiç belli olmaz regl olana kadar umut var
Benimde ayni oyle 30 eylül 1 ekim gibi sabah baybfast in gebelik testi ile yaptim negatifYaa benim de 1 Ekim ne regl belirtim ne hamilelik belirtim hiçbir şey yok
Herhangi bir belirtiniz var mı?Benimde ayni oyle 30 eylül 1 ekim gibi sabah baybfast in gebelik testi ile yaptim negatifama erken gebelik testi miydi bilmiyorum üzerinde yazmiyordu umut var mıdır
Ben bugün deli gibi 3 tane ayrı eczaneye gidip 3 ayrı test aldım normalde awox bulamam evde awox var başka marka alayım dedim eczanede awox varmış onu da aldımAy bilmiyorum ya, haklısın canım valla ama kendimi umutlandırmak istemiyorum işte. Böyle sürpriz olsa tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?