Bence regl olana kadar umut var yaBenimde ayni oyle 30 eylül 1 ekim gibi sabah baybfast in gebelik testi ile yaptim negatifama erken gebelik testi miydi bilmiyorum üzerinde yazmiyordu umut var mıdır
Yarın sabah awox güncellemesi yaparız beraber, ben de internetten awox almıştım yedekli evde şu anBen bugün deli gibi 3 tane ayrı eczaneye gidip 3 ayrı test aldım normalde awox bulamam evde awox var başka marka alayım dedim eczanede awox varmış onu da aldım
DimiiiiBence regl olana kadar umut var ya
Ben çatlamadan sayıyorum ya zaten ertesi gün çatladı hemen benimDimiiiibirde catlamadan itibaren mi yoksa pikten itibaren mi saymaya başlıyoruz orayı cok anlayamadım da
Tamam yapalım negatif çıkacak bence ya hamile değilim olsam bilirdimYarın sabah awox güncellemesi yaparız beraber, ben de internetten awox almıştım yedekli evde şu an
Benim ilk olacak o yüzden böyle de diyemiyorum, benim işim daha zorTamam yapalım negatif çıkacak bence ya hamile değilim olsam bilirdim
Benimde 16 17 pik 18 de siliklesti sanırım o catlamaydi onun uzerine 10 gun mu saymam gerekBen çatlamadan sayıyorum ya zaten ertesi gün çatladı hemen benim
18 eylül dpo 0 oluyor, 19 dpo 1, 20 dpo 2 diye gidiyor. Siz dpo 9’dasınız bugünBenimde 16 17 pik 18 de siliklesti sanırım o catlamaydi onun uzerine 10 gun mu saymam gerek
Tesekkur ederim :) sabah test yaptim henuz erken daha ozaman18 eylül dpo 0 oluyor, 19 dpo 1, 20 dpo 2 diye gidiyor. Siz dpo 9’dasınız bugün
Ben de dpo 9’da başladım yapmaya. Bugün dpo 10 ama negatif. Bakalım yarın sabah inşallah kızlar silik çizgi çıktı diye gelirimTesekkur ederim :) sabah test yaptim henuz erken daha ozaman
Ayyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diyeBen de dpo 9’da başladım yapmaya. Bugün dpo 10 ama negatif. Bakalım yarın sabah inşallah kızlar silik çizgi çıktı diye gelirim
Ben 14. Günde regl oluyorum bebiş genelde öyle oluyor benim de 16 pik di 17 çatladıBenimde 16 17 pik 18 de siliklesti sanırım o catlamaydi onun uzerine 10 gun mu saymam gerek
Ben aynı zamanda vücut ısısı ölçümü yapıyorum. Bu sabah ilk defa 37.3 çıktı ama regle 1-2 gün kala kesin düşüyor. Regl 1 gün öncesi ve geldiği gün bende kasık ağrısı yapıyor. O yüzden asla anlayamıyorum çok kötüAyyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diyebenim velim ağrımaya başladı reglden önce de ağrır hep regl geliyor yani
Aiiy insallahh insallahhhBen de dpo 9’da başladım yapmaya. Bugün dpo 10 ama negatif. Bakalım yarın sabah inşallah kızlar silik çizgi çıktı diye gelirim
Anladimmm hayırlısı artikkBen 14. Günde regl oluyorum bebiş genelde öyle oluyor benim de 16 pik di 17 çatladı
Neyse az kaldı ya sabret bakalım benim beş ağrım arttı kesin reglim artıkBen aynı zamanda vücut ısısı ölçümü yapıyorum. Bu sabah ilk defa 37.3 çıktı ama regle 1-2 gün kala kesin düşüyor. Regl 1 gün öncesi ve geldiği gün bende kasık ağrısı yapıyor. O yüzden asla anlayamıyorum çok kötü
ay çizgi çok silik olduğu için bu markada bana da yalancı gibi geldi ama awox almıştın canım galiba sen, onu mu deneseydinC cheriberry O omayra_8 kızlar bakın bütün testleri deniyorum bu test yalancı pozitif veriyor biliyorum ama yine de yaptım Days doctorEki Görüntüle 3649976
Onu da deneyeceğim bugün akşamay çizgi çok silik olduğu için bu markada bana da yalancı gibi geldi ama awox almıştın canım galiba sen, onu mu deneseydin
Ay baya baya varrrr ya bende kalbim kadar net bir beyazlık cikardi xjxjC cheriberry O omayra_8 kızlar bakın bütün testleri deniyorum bu test yalancı pozitif veriyor biliyorum ama yine de yaptım Days doctorEki Görüntüle 3649976
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?