Awox silik çizgiyi görüyor musunuz?

Ben bugün deli gibi 3 tane ayrı eczaneye gidip 3 ayrı test aldım normalde awox bulamam evde awox var başka marka alayım dedim eczanede awox varmış onu da aldım
Yarın sabah awox güncellemesi yaparız beraber, ben de internetten awox almıştım yedekli evde şu an

Ben de dpo 9’da başladım yapmaya. Bugün dpo 10 ama negatif. Bakalım yarın sabah inşallah kızlar silik çizgi çıktı diye gelirim
Ayyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diye benim velim ağrımaya başladı reglden önce de ağrır hep regl geliyor yani

Ayyy keşke valla burda biri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum en azından birimiz elendi diye benim velim ağrımaya başladı reglden önce de ağrır hep regl geliyor yani
Ben aynı zamanda vücut ısısı ölçümü yapıyorum. Bu sabah ilk defa 37.3 çıktı ama regle 1-2 gün kala kesin düşüyor. Regl 1 gün öncesi ve geldiği gün bende kasık ağrısı yapıyor. O yüzden asla anlayamıyorum çok kötü

Neyse az kaldı ya sabret bakalım benim beş ağrım arttı kesin reglim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…