Awox’u heyecanla bekliyorumm. 1 taneyse sabaha bırak ama benceOnu da deneyeceğim bugün akşambu test bence de öyle çünkü yapar yapmaz çıktı çizgi
Evde orduya yetecek kadar testim varAwox’u heyecanla bekliyorumm. 1 taneyse sabaha bırak ama bence
Yalancı bu da kesin ya bu marka çok kötü ben aldım ne varsa arsızım nsksjsljslsAy baya baya varrrr ya bende kalbim kadar net bir beyazlık cikardi xjxj
Yaaa of kfkfhdhd yalan değildir iyi düşünelim iyi olsunnnYalancı bu da kesin ya bu marka çok kötü ben aldım ne varsa arsızım nsksjsljsls
Akşam yaptın mı canım awox, yarın sabaha mı bıraktın?Evde orduya yetecek kadar testim var
Akşam yaptın mı canım awox, yarın sabaha mı bıraktın?
Bence göz kırpmış
Ay darısı başımaa, kaçıncı dpoda böyle çıktıKızlar awox benim ki bu şekilde çıktı kan verdim sonucumu bekliyorum awox candır
Bakalım kuzum yarın nasıl olacak bence negatif hala çünkü sadece bel ağrım var regl öncesi hep böyle olur çizgi var evet ama awox da son zamanlarda negatif çıkarıyor duyduğum kadarıylaBence göz kırpmış
Ayy baya pozitif bence bu testler haber verKızlar awox benim ki bu şekilde çıktı kan verdim sonucumu bekliyorum awox candır
Aa awoxta ben yalancı görmedim hiç ama ovülasyon da çok iyi. Bu arada belirti yaşamayan da çok insan var, hiç öyle düşünmeeEki Görüntüle 3650157
Ovulasyon da yaptım
Ya aslında daha önce gebelik geçirdim ya hep onda şu olmuştu bu olmuştu diyorum o zaman hiç belim ağrımadı şimdi belim çok ağrıyor reglden önce belim ağrır sadece o da kafamı karıştırıyor bakalım yarın sabah yine yaparım zatenAa awoxta ben yalancı görmedim hiç ama ovülasyon da çok iyi. Bu arada belirti yaşamayan da çok insan var, hiç öyle düşünmeeay ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyoruuum
idrarı tutup mu yaptın hcg ve lh testlerini? Ay bir de bu ilk idrar değilYa aslında daha önce gebelik geçirdim ya hep onda şu olmuştu bu olmuştu diyorum o zaman hiç belim ağrımadı şimdi belim çok ağrıyor reglden önce belim ağrır sadece o da kafamı karıştırıyor bakalım yarın sabah yine yaparım zaten
Yok valla Birsürü de çay içtim çok idrara çıktım birde sürekli tuvalete giden biriyimidrarı tutup mu yaptın hcg ve lh testlerini? Ay bir de bu ilk idrar değil
o zaman yarın sabah bizim gruptan ayrılıyorsun muhtemelenYok valla Birsürü de çay içtim çok idrara çıktım birde sürekli tuvalete giden biriyimmisafirlikten geldim öyle yaptım
Ay bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yanio zaman yarın sabah bizim gruptan ayrılıyorsun muhtemelen
İnşallah güzel haber alırsın. Böylesi daha iyi zaten 1-2 güne her şey netleşir zatenAy bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yani
Bakalım yarın hayırlısıİnşallah güzel haber alırsın. Böylesi daha iyi zaten 1-2 güne her şey netleşir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?