Awox silik çizgiyi görüyor musunuz?

Kızlar awox benim ki bu şekilde çıktı kan verdim sonucumu bekliyorum awox candır

Eklentiler

• IMG_8453.webp
    136,6 KB · Görüntüleme: 50
Bence göz kırpmış
Bakalım kuzum yarın nasıl olacak bence negatif hala çünkü sadece bel ağrım var regl öncesi hep böyle olur çizgi var evet ama awox da son zamanlarda negatif çıkarıyor duyduğum kadarıyla

Aa awoxta ben yalancı görmedim hiç ama ovülasyon da çok iyi. Bu arada belirti yaşamayan da çok insan var, hiç öyle düşünmee ay ben bile çok heyecanlandım seni düşünemiyoruuum
Ya aslında daha önce gebelik geçirdim ya hep onda şu olmuştu bu olmuştu diyorum o zaman hiç belim ağrımadı şimdi belim çok ağrıyor reglden önce belim ağrır sadece o da kafamı karıştırıyor bakalım yarın sabah yine yaparım zaten

idrarı tutup mu yaptın hcg ve lh testlerini? Ay bir de bu ilk idrar değil

o zaman yarın sabah bizim gruptan ayrılıyorsun muhtemelen
Ay bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yani

Ay bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yani
İnşallah güzel haber alırsın. Böylesi daha iyi zaten 1-2 güne her şey netleşir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…