- 12 Ağustos 2023
- 497
- 682
- 33
- 27
İnsallah olmustır sağlıkla olsun dpo kaçta test yaptınız acabaAy bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yani
11 dpo teşekkür ederim inşallahİnsallah olmustır sağlıkla olsun dpo kaçta test yaptınız acaba
Aşkım elimde sadece Days doctor var o da zaten sürekli yalancı pozitif veriyor
Bunu sabah mı yaptın canım? Haklısın valla, ovülasyon testindeki koyuluk bile Days doctordan daha çok güven veriyoAşkım elimde sadece Days doctor var o da zaten sürekli yalancı pozitif veriyor Eki Görüntüle 3650438
Akşam yaptım Ovulasyon testimin de kafası karışıkBunu sabah mı yaptın canım? Haklısın valla, ovülasyon testindeki koyuluk bile Days doctordan daha çok güven veriyo
Şu an regle yakınız ya hormon dalgalanması bizi mahvediyorAkşam yaptım Ovulasyon testimin de kafası karışıkbi pik çıkıyor bi silik çıkıyor
Bilmiyorum ki bu ay sürekli test yap yap yıprattım kendimi zaten sonuç da alamıyorumŞu an regle yakınız ya hormon dalgalanması bizi mahvediyorsenin awox testin çok umutlandırmıştı beni, inşallah yanıltmaz
Of ben de öyle, bir de ne kadar kendimi yatıştırmaya çalışsam da çok erken uyanmaya başladım. İstesem de uyuyamıyorum. Sonucu görünce de hayal kırıklığı…Bilmiyorum ki bu ay sürekli test yap yap yıprattım kendimi zaten sonuç da alamıyorum
Aynen bende öyleyim sonuç belli aslında ben çok zorluyorum regl belirtilerim arttı iyice bacak ve bel ağrısı zaten iki gün kaldı bıraktım bendeOf ben de öyle, bir de ne kadar kendimi yatıştırmaya çalışsam da çok erken uyanmaya başladım. İstesem de uyuyamıyorum. Sonucu görünce de hayal kırıklığı…
Akışına bırakalım kuşum bu ay, yapacak bir şey yok. Negatifse de ekimde devamAynen bende öyleyim sonuç belli aslında ben çok zorluyorum regl belirtilerim arttı iyice bacak ve bel ağrısı zaten iki gün kaldı bıraktım bende
Motivasyon toplamaya başlayalım Ekim için ocağa kadar olur inşallah ya o zamana şartladım kendimi niyeyseAkışına bırakalım kuşum bu ay, yapacak bir şey yok. Negatifse de ekimde devam
Burayı okudukça da insan bir an önce olsun istiyor bence ya, pozitif hikayeler görünce ben de hemen moda giriyorumMotivasyon toplamaya başlayalım Ekim için ocağa kadar olur inşallah ya o zamana şartladım kendimi niyeyse
Salı yada çarşamba başlıyorum yeni bir döneme inşallah bize ekim uğurlu gelir yeni yıla hamile olarak girerizBurayı okudukça da insan bir an önce olsun istiyor bence ya, pozitif hikayeler görünce ben de hemen moda giriyorum
ay inşallah bu heyecanı yaşarız biz deSalı yada çarşamba başlıyorum yeni bir döneme inşallah bize ekim uğurlu gelir yeni yıla hamile olarak gireriz
Aman aşkım yarın yada sonraki gün regl olurum zaten testi de bıraktım reglin 2. Günü yine hastane yine ilaç vsvs süreç başlayacakay inşallah bu heyecanı yaşarız biz deo zaman seni bat’a kadar darlamıyorum, batta birbirimizi güncelleriz hahah
Ne kadardır deniyorsunuz, tedavi mi görüyordun? Ben de bugün son bir umut yaptım ama yok yani. Saldım artık teste yazıkAman aşkım yarın yada sonraki gün regl olurum zaten testi de bıraktım reglin 2. Günü yine hastane yine ilaç vsvs süreç başlayacak
Ben ocaktan beri deniyorum 2. Ay gebe kalmıştım ama olumsuz oldu marttan hazirana kadar ara verdik hazirandan beri işte devlet direkt aşılama yapıyor diye aşılama oldum bu ay ben ama tutturamadılar yumurtamın çatladığı zamanı boşuna oldu bugün ki testim markası softecNe kadardır deniyorsunuz, tedavi mi görüyordun? Ben de bugün son bir umut yaptım ama yok yani. Saldım artık teste yazık
Aslında çok olmamış deneme süreniz de, belki bu aşılama süreci vs de seni strese sokmuş olabilir. Beklenti ister istemez daha yüksek oluyo. Bu arada senin testlerin çok kafa karıştırıcı kuşum, ben olsam bir kan verirdim yarınBen ocaktan beri deniyorum 2. Ay gebe kalmıştım ama olumsuz oldu marttan hazirana kadar ara verdik hazirandan beri işte devlet direkt aşılama yapıyor diye aşılama oldum bu ay ben ama tutturamadılar yumurtamın çatladığı zamanı boşuna oldu bugün ki testim markası softec
Sabah yaptığım test negatif çıktı o yüzden kan vermiycem olsaydı zaten beta yüksek olurdu artık sürekli silik çıktı bugün negatifAslında çok olmamış deneme süreniz de, belki bu aşılama süreci vs de seni strese sokmuş olabilir. Beklenti ister istemez daha yüksek oluyo. Bu arada senin testlerin çok kafa karıştırıcı kuşum, ben olsam bir kan verirdim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?