Awox silik çizgiyi görüyor musunuz?

Ay bakalım bebiş ya hayırlısı uyanır uyanmaz test yaparım zaten inşallah belli bir şey çıkar artık sıkıldım da içimde oldu gibi bir his yok kendimi kaptıramadım yani
İnsallah olmustır sağlıkla olsun dpo kaçta test yaptınız acaba

Bilmiyorum ki bu ay sürekli test yap yap yıprattım kendimi zaten sonuç da alamıyorum
Of ben de öyle, bir de ne kadar kendimi yatıştırmaya çalışsam da çok erken uyanmaya başladım. İstesem de uyuyamıyorum. Sonucu görünce de hayal kırıklığı…

Of ben de öyle, bir de ne kadar kendimi yatıştırmaya çalışsam da çok erken uyanmaya başladım. İstesem de uyuyamıyorum. Sonucu görünce de hayal kırıklığı…
Aynen bende öyleyim sonuç belli aslında ben çok zorluyorum regl belirtilerim arttı iyice bacak ve bel ağrısı zaten iki gün kaldı bıraktım bende

Burayı okudukça da insan bir an önce olsun istiyor bence ya, pozitif hikayeler görünce ben de hemen moda giriyorum
Salı yada çarşamba başlıyorum yeni bir döneme inşallah bize ekim uğurlu gelir yeni yıla hamile olarak gireriz

ay inşallah bu heyecanı yaşarız biz de o zaman seni bat’a kadar darlamıyorum, batta birbirimizi güncelleriz hahah
Aman aşkım yarın yada sonraki gün regl olurum zaten testi de bıraktım reglin 2. Günü yine hastane yine ilaç vsvs süreç başlayacak

Aman aşkım yarın yada sonraki gün regl olurum zaten testi de bıraktım reglin 2. Günü yine hastane yine ilaç vsvs süreç başlayacak
Ne kadardır deniyorsunuz, tedavi mi görüyordun? Ben de bugün son bir umut yaptım ama yok yani. Saldım artık teste yazık

Ne kadardır deniyorsunuz, tedavi mi görüyordun? Ben de bugün son bir umut yaptım ama yok yani. Saldım artık teste yazık
Ben ocaktan beri deniyorum 2. Ay gebe kalmıştım ama olumsuz oldu marttan hazirana kadar ara verdik hazirandan beri işte devlet direkt aşılama yapıyor diye aşılama oldum bu ay ben ama tutturamadılar yumurtamın çatladığı zamanı boşuna oldu bugün ki testim markası softec

Aslında çok olmamış deneme süreniz de, belki bu aşılama süreci vs de seni strese sokmuş olabilir. Beklenti ister istemez daha yüksek oluyo. Bu arada senin testlerin çok kafa karıştırıcı kuşum, ben olsam bir kan verirdim yarın

Sabah yaptığım test negatif çıktı o yüzden kan vermiycem olsaydı zaten beta yüksek olurdu artık sürekli silik çıktı bugün negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…