Lekeler, Çiller ay aac ya leke stii(bodyshop)

• Konu Sahibi Konu Sahibi rong
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
3
0
86
37
İstanbul
yüzdeki kızarıklıkları, izleri vs kapatmaya yaradığı ve aynı zamanda bunların iyileşmesine de yardımcı olduğu söyleniyor. bugün aldım bir tane, yüzümdeki ameliyat izi için, henüz dışarda kullanmadım ama iyi kapatıyor gibi tavsiye ederim. ayrıca bu çay ağacı yağı geyiğinde kampanya da var şu sıralar, bodyshop'ın sitesine bir göz atın derim ben bayağı karlı çıktım şahsen.

kimsenin moralını bozmak istemem ama çıkan her ürünü deneme gıbı bır huyum olmasından dolayı body shopunda cay agacı serısının gece serumu kremı tonıgı yuz yıkama jelını aldım sımdı sıze yorumlarımı yazıyorum :))) asla ama asla mucıze beklemeyın buyuk beklentılerınız varsa lekelerımı gecırsın gıbı sakın bu tea tree oıl serısıne yaklasmayın :) asla lekelerınızı acmaz kaybetmez azaltmaz ... ama yararı su oldu sıyah nokta olusumunu engellıyor ve azaltıyor...ama ıllada bı urununu alıcam dersenız en ıyısı gece serumuydu ıclerınde en azından sabah dınlenmıs bır cıltle kalkıyosunuz ..tabı gece serumu bınlerce markanın urunu var yanı degmez bence yaklasmayın derım :))

kimsenin moralını bozmak istemem ama çıkan her ürünü deneme gıbı bır huyum olmasından dolayı body shopunda cay agacı serısının gece serumu kremı tonıgı yuz yıkama jelını aldım sımdı sıze yorumlarımı yazıyorum :))) asla ama asla mucıze beklemeyın buyuk beklentılerınız varsa lekelerımı gecırsın gıbı sakın bu tea tree oıl serısıne yaklasmayın :) asla lekelerınızı acmaz kaybetmez azaltmaz ... ama yararı su oldu sıyah nokta olusumunu engellıyor ve azaltıyor...ama ıllada bı urununu alıcam dersenız en ıyısı gece serumuydu ıclerınde en azından sabah dınlenmıs bır cıltle kalkıyosunuz ..tabı gece serumu bınlerce markanın urunu var yanı degmez bence yaklasmayın derım :))

çay ağacı serisinin Çay Ağacı YAğı çok etkili...çıkan sivilceyi 3 günde kurutuyor. kesin çözüm amacı yok zaten, 'nokta vuruşu'. olanı geçirmek konusunda çok başarılı.

bende kapatıcı stigi kullanıyorum sivilcenin daha çabuk kurumasını saglıyo ama lekelere pek etkisi yok gibi

çay ağacı serisinin yüz yıkama jelini kullanıyorum bira işe yaradı galiba siyah nokta vegözeneklerde biraz azalma oldu şimdilik iyi gibi gelişmelerden haberdar ederim

arkadaşlar bende mat görünüm weren nemlendiricisini almak istiyorum sizce nasıl???? başka forumlarda okudugum kadarıyla gerçekten parlaklıgı engelliyor falan diolar ama?? nemlendirmesi nasıl?
bide fondoten gibi olan deilde lleke giderici jel war o nasıl acaba????

ben kullanıyorum nemlendirici olarak çay ağacı serisini, ama seri değişmiş, yeni ürünler nasıl bilmiyorum. çay ağacı serisinin gece nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum fakat gündüz nemlendiricisi karma ciltler için çok uygun değil bence, yağlı ciltlere iyi gelir diye düşünüyorum.
genel olarak etkili ürünler ama hiç bir üründen mucize beklememek gerekir, doğru cilt bakımı uzun sürede sonuç veriyor.

Çay ağacı yağının iyi geldiğini duymuştum o yüzden yağını almaya karar vermiştim..Kullananların yorumlarına göre yağın kendisini alıp uygulamak daha mantıklı galiba..

arkadaslarr bende denıyorumm su body shopun çay ağacı yağı ve kapatıcı stickini çay ağacı yağı gercekten etkili gece yatmadan sürdüm yüzüme 2-3 gün sonra sivilce kayboldu kokusu birazz fazla fresh ama güzell hemen kuruyo zaten yatmadan 5 dk once suruyorum ben ama leke kapatıcı stiği tamam lekeyi geciriyo gibi oluyo matlastırıyor ama bır fondoten gıbıde kapatmıyorr onude gece suruyorum gunduzlerı kapatıcıya fondotene devam edıyorum galıba bız yanlıs anlıyoruz bu stiği lekeyı kapatmıyorda matlastırıyoo....ama güzel ürünler simdidee vücüt sampuanını almak ıstıyorumm su sırtımda cıkan sıvılcelerden cok sıkıldım artık gece ustune yatamıyorum yaaa.....:43::43::43:

Back
X