Gitsem mi bilemedim ne demek ya? Belli ki ciddi bir problem var. Ya daha kötüye giderse durum. En kötü ihtimali söylüyorum sana, ya yumurtalık kanseriysen allah korusun. Daha fazla geciktirmeden git. Basit bir şeyse de kafan rahatlamış olur.
Hiç bu kadar geciktiği olmadı benim reglimin. 3-5 gün en fazla.
Canim gitmeye gidicemde. Simdi hafta sonu bide gece oldu önce bi 4 saat hastanede bekletirler sonra da bakmaz kadin doktoruna gidin pazartesi diyecekler de o yüzden gitmiyorum yoksa bende farkindayim birseylerin ters gittiginin.
Canim gitmeye gidicemde. Simdi hafta sonu bide gece oldu önce bi 4 saat hastanede bekletirler sonra da bakmaz kadin doktoruna gidin pazartesi diyecekler de o yüzden gitmiyorum yoksa bende farkindayim birseylerin ters gittiginin.
Lavabo ihtiyacına gidince kan var demişsin canım..
Nasıl yani idrarında mı görüyosun kanı yoksa vajinadan aktığına emin misin?
Yani ikisini ayırt edebiliyomusun?
Gogsum cok agriyordu ayrica olmadan once biraz sancim oluyordu iki aydir adet bitiminden sonra hergun icmeye calisiyorum(arada6defa)icmisim o bile faydali oldu olmadan once hic sanciw olmadi aslan pencesi kullandim.ama doktora adetin 2.3.gun giderseniz horman testi aliyor bitince pek anlami olmaz mutlakatahlil aldirin ama