Ay basi... Olsan bi dert, olmasan ayri bir dert!!

Canim gitmeye gidicemde. Simdi hafta sonu bide gece oldu önce bi 4 saat hastanede bekletirler sonra da bakmaz kadin doktoruna gidin pazartesi diyecekler de o yüzden gitmiyorum yoksa bende farkindayim birseylerin ters gittiginin.

Canim gitmeye gidicemde. Simdi hafta sonu bide gece oldu önce bi 4 saat hastanede bekletirler sonra da bakmaz kadin doktoruna gidin pazartesi diyecekler de o yüzden gitmiyorum yoksa bende farkindayim birseylerin ters gittiginin.
Acile değil canım hafta içi kadındoğuma git. Başka türlü olmaz. Bi ultrason çekilsin.

Stresste miydin? Keyfi mi öyle istedi seninkininde?

Başlarda keyfiydi, geciktikçe stres yapmaya başladım iyice gecikti. Bir de bu aralar okul, aile dertleri de olunca sonuç 15 gün geciken regl oldu. :)

Lavabo ihtiyacına gidince kan var demişsin canım..
Nasıl yani idrarında mı görüyosun kanı yoksa vajinadan aktığına emin misin?
Yani ikisini ayırt edebiliyomusun?

Tesekkür ederim. Sizinde mi vardi?
Gogsum cok agriyordu ayrica olmadan once biraz sancim oluyordu iki aydir adet bitiminden sonra hergun icmeye calisiyorum(arada6defa)icmisim o bile faydali oldu olmadan once hic sanciw olmadi aslan pencesi kullandim.ama doktora adetin 2.3.gun giderseniz horman testi aliyor bitince pek anlami olmaz mutlakatahlil aldirin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…