• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay basi... Olsan bi dert, olmasan ayri bir dert!!

Muskara

Kanadım değdi Sevda'ya
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
841
578
128
Kizlar bu ay aybasim bugünle birlikte tam 14 gün gecikti, inanilmaz derecede bas agrim (sol tarafi ve hic gecmiyor) ve bagirsak agrim var ama gerisi gelmiyor. Vajinamda kötü koku var. Ayrica da Tuvalete gittigimde kanamam oluyor. Kadin doktorundan randevu aldim ama anca haftaya gidebilirmisim. Sizce ne olabilir?

Rahim agzinda yara olabilir. İliski sonrasi agri var mi? Bende ayni sorunlar vardi yara cikti :KK43:

Ay sormayin ya bana da böylesi yakisir zaten geldi mi üst üste. Mezara sokacak beni yakinda hersey böyle giderse.

Evli degilim kizlar. Iliskiyede girmedim. Psikolojik olarak hamile olunsa o zaman derim olabilir diye ama malesef öyle biseyde degil.

Önemli birşey gibi gözüküyor. Hemen doktora gidin bence. Geçmiş olsun.

Önemli birşey gibi gözüküyor. Hemen doktora gidin bence. Geçmiş olsun.

Tsk ederim. Bende hastaneye gitmeyi düsündüm aslinda ama onlar da bastan salma birsey yapmadan geri eve yollayacaklar diye gitmiyorum.

rahim ağında yara yada mikrop kapmış labilrisin hemen drye görün derim

Sizin yerinizde olsam koşar adımla hastanenin yolunu tutmuştum.
Ara ara kanama falan diyorsunuz bunlar çok ciddi şeyler.
Ablamın adeti 1 ay gecikti ve sonunda polikistik over sendromu çıktı.
İhmale gelmez böyle şeyler. Yarın cumartesi, bazı özel hastaneler yarım gün açık oluyor cumartesileri, gitmenizi tavsiye ederim.
Umarım ciddi bir şeyiniz yoktur. Geçmiş olsun.

Kist lerin var bence.. Hemen adam.akıllı doktora görün

Bu ay benimki de 15 gün gecikti, sinirlerim bozulmaya başlamıştı artık. Doktora gideyim derken pazar günü teşrif etti kendisi.

Sen yine de ihmal etme, doktora git.

Ay başı deyince bir benim mi aklıma maaş günü geldi?

Kist falan olabilir, baya geç kalmışsınız gitmekte. Daha fazla geciktirmeyin bu hafta içi gidin bence.

Bu ay benimki de 15 gün gecikti, sinirlerim bozulmaya başlamıştı artık. Doktora gideyim derken pazar günü teşrif etti kendisi.

Sen yine de ihmal etme, doktora git.

Stresste miydin? Keyfi mi öyle istedi seninkininde?

Ay başı deyince bir benim mi aklıma maaş günü geldi?

Kist falan olabilir, baya geç kalmışsınız gitmekte. Daha fazla geciktirmeyin bu hafta içi gidin bence.

Bu hafta randevum var zaten de hastaneye gitsem mi ki bilemedim.

Peki bu sekilde hic basina gelen yok mu?

Testere disli aslanpencesi ve ayni sefa otlari var kullanmanizi tavsiye ederim bu sorunlariniza iyi gelir gecmis olsun

Bu hafta randevum var zaten de hastaneye gitsem mi ki bilemedim.

Peki bu sekilde hic basina gelen yok mu?
Gitsem mi bilemedim ne demek ya? Belli ki ciddi bir problem var. Ya daha kötüye giderse durum. En kötü ihtimali söylüyorum sana, ya yumurtalık kanseriysen allah korusun. Daha fazla geciktirmeden git. Basit bir şeyse de kafan rahatlamış olur.

Hiç bu kadar geciktiği olmadı benim reglimin. 3-5 gün en fazla.

Back
X