Ay ben bir haltlar yedim kızlar...

Cinsellik ve bu denli tecrübesizliği cahilliği barındırmamalı sonuçta bir hayatın başlama ihtimali var

Hani cinsel ilişkiden 2 3 gün sonra rahme düşermiş ya yumurta.adet bitişimde rahme düşerse diye korktum..

Bir de bu adet kanamam biraz hafif ve seyrek geldi gözüme, yani 2 hafta önce kullandığım için muhtemelen. Bu regl im gerçek regl değil mi acep.
Kafamda deli sorular

ihtimal çok düşük olsa da
benim anlamadığım kısım ve büyük ihtimal sizi gene ertesi gün hapı almaya zorlayacak kısım birşeyler olmuş olabilier diye tam emin olmamanız
bu işin şakası yok
evliliğimde bir kez kullanmak zorunda kaldım o hapı
o ay boyunca hayatım kaydı dıyebılırım hormonlardan vucudumun dengesı bozuldu
daha dıkkatlı olmalısınız ne yasıyorsanız yasadıgınızın bılıncınde yaşamaya calısın

Yumurtlamayla adet günü arasında 12 saatten fazla var. Hamileyseniz de bu bir mucize.
Ama bu kafayla yakında hamile kalırsınız. Aynen devam.

Bu kafayla derken? Bekar ve özgür bir kadınım.Cinselliği yaşamanın nesi ayıp? Nesi yasak?

Normalde zaten asla bu şekilde fevri ve düşünmeden davranmam o sebeple buraya konu açtım farkındaysanız?

Bu kafayla derken? Bekar ve özgür bir kadınım.Cinselliği yaşamanın nesi ayıp? Nesi yasak?

Normalde zaten asla bu şekilde fevri ve düşünmeden davranmam o sebeple buraya konu açtım farkındaysanız?
Ben sevişmenize birşey demedim ki. Korunma yöntemleri hakkında azıcık bilgi de edinseniz diyorum. Ama yok. Ben her ay bu heyecanı yaşamak istiyorum diyorsanız aynen bu şekilde devam edin dedim.

Ben sevişmenize birşey demedim ki. Korunma yöntemleri hakkında azıcık bilgi de edinseniz diyorum. Ama yok. Ben her ay bu heyecanı yaşamak istiyorum diyorsanız aynen bu şekilde devam edin dedim.

Hayır ne münasebet.. Gayet bilincindeyim korunma yöntemlerinin.Zamanı geri alamıyoruz malesef bu ay böyle olmaması gereken şeyler oldu, bir daha tekrarlanması zaten mümkün değil.

Yumurtanın 2-3 gün sonra düşmesi ne demektir anlamadım
Mesleğim gereği bu konuları iyi biliyorum. Yumurtanın oluşması için biraz zamana ihtiyaç var. Kadın vücudunda o Bi tanecik yumurta oluşana dek ne badireler atlatıyor

Bekar ve özgürsün madem, milyonda bir şansla hamile kalırsan da ağlayarak konu açma buraya...

Burada belki bin tane evlîlik dışı ilişki konusu okudum, kimseyi kınamadım ama seninki kadar itici gelmedi hiçbiri.

Yok tedbiren ella kullanmış, yok hemen peşine adet döneminde ilişkiye girmiş. Durdurak bilmeyen cinsel hayatınız mide bulandırıyor...

Milletin eleştirdiği de senin evlenmeden cinsel ilişki yaşaman değil, bebek istemediğin halde ve hangi dönem hamile kalınır kalınmaz bilgin olmadığı halde bunları yaşaman... Senin için dert değil ama, bugün ertesi gün hapı alırsın, bi daha korunmazsın hamile kalırsan da aldırırsın en kötü ihtimal...

Evli olsan da aynı yorumu yapardık bu kafaya emin ol. Kafa yapına yorum yapıyoruz çünkü, vajinaymış zarmış umurumuzda değil!

Adet olduğuna göre sorun yoktur bence de. Şu adeti bir de bana ugrasa ne guzel olur

Imkansiz gibi bisey regl oncesi hamile kalmaniz. Ama bundan sonrasi icin daha saglam bir korunma yontemi kullanin, ertesi gun haplarinin hem guvenilirligi dusuk hem de hormonlariniza ciddi etkisi var.

Neden bu kadar sinirlendiniz pardon? Ne varmış benim kafa yapımda? Neresi itici?
Allah'a çok şükür bilinçli bir kadınım.. Şu zamana kadar da attığım her adımı iki kez düşünür ona göre hareket ederim.
Burası bir dertleşme platformu, oldu bir istisna ve bende bunu burada sizler ile paylaştım..hoş bir konu değil evet ama sizi burada kimse zorla tutmuyor değil mi?
Aynı Zaman'da dur durak bilmeyen cinsel hayatım var veya yok, kime ne? Kendi hayatım ve ben hayatımı istediğim gibi yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…