- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
İşiniz gücünüz her şeyiniz yerinde çevrenizden size uygun birini bulursunuz. Boş verin şunu kilometreler ötesinden onun takibini mi yapacaksınız her daim
İş kariyer konusu zannettim aşk çıktı
İllaki herşey evlilikle bitecek diye bir şey yok. Yaşandı bitti dersiniz.
Güven önemli kendimi yıpratamam diyorsan devam etme...
Ama "korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin" diyor şebo ablamız. Sen ölç tart en iyisi
Bence senle birlikte birkaç belki daha fazla kızı idare ediyor ama seni cepte bırakıp ileride evlenirim ben bununla diyor. Ünv mezunu, çalışıyorsun, muhtemelen iyi kariyerin var ve maaşın iyi. Aklına yattın adamın seni bırakmıyor.
Bence kesinlikle uzak dur, 25 yaşında bi baltaya sap olamamış sosyal medya insanından koca olmaz hatta koca adayı olmaz hatta koca aday adayı bile olmaz. Takılırım dersen kadın kısmısı aşık olur o işte yaş. Demem o ki bırak ipini gitsin sosyal medyada eğlesin kendini.
Sevdiğini söyledi kezban nedir ya
Valla sen "takılırım" diye düşünmüşsün oda öyle. Seneye gidersen yine takılırsınız diye düşünüyor olabilir. Ben hiç ciddi birşey göremedim.
Onun etrafında zilyon tane kız vardır napıyor kiminle konuşuyor diye kafayı yersin boşverkezban olan benim hemen 2 güzel lafa tav oluyorumama evet haklısınız ciddi bi düşüncesi yok anladım:/
olmayacağının sende farkındasın cnm yıpratma kendni istersen
Tur rehberi, animatör vs gibi tatil işlerinde çalışan erkeklerden bir yol olmuyor. Her tanıştıklarıyla takılıyorlar. Ona göre davranın.
Gençsin sen olur öyle şeyler
Onun etrafında zilyon tane kız vardır napıyor kiminle konuşuyor diye kafayı yersin boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?