- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Canını üzerek yapmadığı temizliği temizlikten saymıyor demek. Alışmış. He de geç. Hatta bi tane al hediye et. Bi kullanmaz iki kullanmaz, sonra onsuz yapamaz.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Ben aslında laf söylüyorum bile ama habire söylüyor yani ağzını kapatıyorsun popusu ile konuşuyırOffff sanane diyeceksin olmuyor dimi
Bekarım ben ama babannem böyle, soğudum kadından artık
Peki neden böyleler acaba neyin takıntısı bu acaba yok konuşma ama dimi ben bildiğimi yapıyorum sananneeCevabını vermişsin büyütmeye gerek yokzaten onlar hep sürekli söylenirler bildiklerinden de sasmazlar
Yok yok illa karışacaklar. Hep bir şey dürtüyor kadını içerden sanki laf et diyeKaynana bu illa araya giricek onun işi bu
Yoksa komşu olur örtersin kapını bir daha konuşmazsın ama kaynana dili durmaz durdurulmaz duramaz
Alıp götüreyim de kendisininkini silsin bari benimkisi de çünkü bana gelemiyor çokAynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende
Öyle illa uğraşmak lazım ona göreCanını üzerek yapmadığı temizliği temizlikten saymıyor demek. Alışmış. He de geç. Hatta bi tane al hediye et. Bi kullanmaz iki kullanmaz, sonra onsuz yapamaz.
Kaynana karnı kurtlu olur böyle.modellerinYok yok illa karışacaklar. Hep bir şey dürtüyor kadını içerden sanki laf et diye
Kayinvalidelerin hayatta kalabilmek icin bu ozellige sahip olmalari gerek, su icmek gibi bisey.. oyle düşün, cok kafaya takmazsin o zaman
Alt etmeye çalışıp edemeyince kuduruyor benceBence herseyine cevab verme ozaman daha bir simariyorlar yüz göz olup herşeyi deme gereği buluyorlar.
Eğer susmazsan seni.kullanicam deseydinBenim kaynanam ilk benim eve geldiğinde bulaşık makinesine baktı sen bunu kullanıyor musun dedi
Bence kendilerince bilmişlik yapıyorlar
Biz daha iyisini biliriz gibisinden
Ben açıkçası cevab bile vermedim.
Belli benim o modelden işteKaynana karnı kurtlu olur böyle.modellerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?