Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Hayata temizlik yapmaya mı geldik ?
Bana bu kadar temizlik yetiyor demek ki
Sil gitsin nasıl işi gelirse öyle orası senin evin

Mopun markasını ben de istiyorum, duyan gören bilen bilgilendirebilir mi? :))
Çok soran olmuş, konu sahibi online değil ben koyayım şuraya bari. Cam silme mopu diye aratıp da bulunuyor aslında

gene iyiymis,

benim ilk kez yalniz oturdugum evde komsular ev sahibi ile haber yollamislar,

ne zaman camlari silecekmisim, tum komsular olarak merak ediyorlarmis

sileyim bari dedim de sildim bir kac hafta sonrasinda, rahatlamislardir umuyorum ki

simdiki evimde de camlari icerden siliyorum, disaridan sirket gelip siliyor, o da rahat bak, sirket de boyle bi aletle siliyor mesela, tam temiz de olmuyor, her seferinde bir yerler kaliyor, ama genele baktiginda temiz mi temiz. En nihayetinde cam yani, gidip yalamiyoruz, bu sefer temizlenmeyen yer bir sonrakinde temizlenir, cok mu muhimdir.

Oldugu kadar deyin gecin siz de, kafaniza taktiginiza degmez boyle seyleri.

Herkesin tarzı farklıdır, herkesin evi de kendini ilgilendirir açıkcası. Ben bulaşık deterjanlı veya su ve kireç çözücü deterjanlı suyla kabasını alıp, temiz bir bezle duruluyorum;daha sonra clin cam temizleyicisi sıkıp mikrofiber bezle cila atıyorum. Uzun süre camlar parlıyor. Mop denemedim.

Kızlar kusura bakmayın. Ben baya ara vermiştim buraya mesajları çok geç gördüm.
Mop Silva mop birde cam bezini alıyorsunuz mop kısmına sabitleyip öyle kullanıyorsunuz. Çok kez deneme inandım oldu çok güzel temizliyor

Onlardan değişik yapınca bahane bulmak hepsinin ortak özelliğidir, cevabı vermişsiniz aynen böyle devam

Ben de silva düşünüyorum, bu cevabı bekliyordum, teşekkürler :)

Aynısını benim kv demişti viledayla ev mi silinir diye gözünün önünde bir tur daha silmiştim bende
Neyle silcekmissin ayol elinle.dizlerinin ustundemi iyi o oyle sildide madalyami takmislar canimiza yazik be simdili viledalar moplar tertemiz yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…