- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Çok reklamcı değilim sanırım gerçi o reklamcı olsam da fazla geri bir insan anlattım mesela yerleri elimle silmiyorum artık onunda elle sildim gibi oluyor dedim. Bana aaaa hep evin dışına hep içine mi kullanıyorsun dediaynen öyle
çağa ayak uyduramıyor
yani her yeni şey kötüdür, vardır bir katekullisi
kv ye kurutma makinesi aldık evde hastası var diye
ama o halen onu kullanmak yerine koca koca sepetleri taşıyıp balkona asıyor
neymiş öyle yeterince kurumazmış, hava görmeden olmazmış vs
bulaşık makinasına yıllar sonra alıştı
bu arada ben de sorardım o mopu nasıl temiz oluyor mu diye ama ben de alayım diye meraktan
bu arada pratik ise temiz olmasa ne olacak ki
elinle ayda bir sileceğine mopla iki haftada bir silersin daha temiz olur onu geçtim, cam bu kirli olsa insan hayatından ne kaybolur
kv ye de komşular der "ayy senin gelin bir icat çıkarmış, cam siliyor" diye, öveceksiniz daha kimse sormadan şöyle iyi böyle iyi diye merak ettirip üste çıkacaksınız
bunu tabii herkes yapamaz bizim bir arkadaş vardı bir ara buharlı temizleyiciler çok popülerdi almıştı o, aylarca övdü sonra attı kenara, bir yardımcı hanım buldu aylarca da onu övdü, sonra onu da bıraktı
ama bir çok kişiye o kadar övdü ki hem o aleti aldılar sonra attılar, sonra da o yardımcı hanımla başlayıp bıraktılar
bu sıralar çevremde robot süpürgede aynı bilgi kirliliği var herkes kendininkini övüyor yakında kokusu çıkar, en iyisi piyasada kalır o zaman alırız :)))
kv yi takmayın he deyin geçin hatta becerebilirseniz onu övün
ben severim o tarzı "aman ben nasıl senin gibi yer sileyim, cam sileyim, istesem de olmaz" deyip geçiyorum
7.kattalarmış, işin kolayı varken kadını leylek gibi çıkaracak cama ille. Senin yaptığın gibi yapsın, çıkarsın kocasını cama.bizde temizligi sevgilim yapiyor normalde, annesi ziyarete gelince oglu annesiyle vakit gecirsin diye ben yaptim. annesi de bana aynisini soyledi ay o ne viledayla ordan aldin oraya attin tozu dedi. ben de sevgilime bundan sonra vileda kullanmiyoruz o zaman bak ogrenmis olduk dedim guldum.
sevgilim yerleri bezle sildi kadin hayatinin en buyuk sokunu yasamistir. ertesi gun viledayla sildik hic sesi cikmadi mum gibi oturdu yerinde. bir gun kocaniza bezle sildirin her yeri sonra kayinvalide vileda sponsoru olur eminim.
Ahaha bu iyiyimiş arka camları sildireyim bende bari oğlu düşecek diye sever benim mopubizde temizligi sevgilim yapiyor normalde, annesi ziyarete gelince oglu annesiyle vakit gecirsin diye ben yaptim. annesi de bana aynisini soyledi ay o ne viledayla ordan aldin oraya attin tozu dedi. ben de sevgilime bundan sonra vileda kullanmiyoruz o zaman bak ogrenmis olduk dedim guldum.
sevgilim yerleri bezle sildi kadin hayatinin en buyuk sokunu yasamistir. ertesi gun viledayla sildik hic sesi cikmadi mum gibi oturdu yerinde. bir gun kocaniza bezle sildirin her yeri sonra kayinvalide vileda sponsoru olur eminim.
Yani çok takılmadım ama çok birikti bence aklıma gelince pisssass şey diyprum içimden camlara bakıp arada kayıyorum içimden birikti bence çünkü 13 yıldır ilk bu değilBen böyle boşboğazlıklara kv de olsa takmıyorum, babaannem de olsa.
Belki bir yaştan sonra oluyor çünkü.
Ne bileyim böyle ota çöpe sinir olmaya gerek yok gibi geliyor.
Ben de bu laflara takılmayı anlamıyorum açıkçası.
Benim annemde viledayla yerleri silip temizlik yaptım demeyin derbelli bir yaş üstü için farklı geliyor klasik şeylerin dışında olanlar.
He deyip geçmeyi bilmek lazım.
7.kattalarmış, işin kolayı varken kadını leylek gibi çıkaracak cama ille. Senin yaptığın gibi yapsın, çıkarsın kocasını cama.Evlat kendinin olunca içine korku girer belki.
Çok iyi anlıyorumBen aslında laf söylüyorum bile ama habire söylüyor yani ağzını kapatıyorsun popusu ile konuşuyır
Kötü birşey dememiski biz elimizle yapıyoruz yine aynı demiş takılacak bişey yok herkeisn temizlik anlayışı farklıdır bende yerleri mopla silerim gorumcem eliyle daha temiz olduğunu iddia edip öyle yapar ben fazla gereksiz yorucu bulurum ne gerek var derim bu kötü bisey değildir yani takilmayin gereksiz ayrintilaraAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Sizlerin hatası anında sağlam bir cevap vermemek, her bulunan kusura cevap verseniz bir daha konusunu yapamazlar.Aslında kesinlikle doğru ya aslında İlk defa dediği bir şeye çok takılmadım ama mopu görünce kadın aklıma geliyorçünkü o kadar eleştiriyor ki Yani hep ve sürekli ve daima. Aslında hiç ispatlama gereği duymadım ama insan hep bunu yaşayınca eeeeeehhh hep mi ben hep mi siz diyor ister istemez ama doğru yapmamak lazım.
Kesin öyledirSöyledim aslında o gün ama bana ay yok ben istemem öyle şey sevmedim elimle silerim dedi
Yok sesli düşünmüş gibi biraz bence ,hani arkasından biz elle silince de kirleniyor gerçi diye eklemiş .İnce düşünüp yormayın kendinizi derim benAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Ayna gibi yapıyor tavsiye ederim,sana da alalım kolaylık olur deseydinizAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
ben size sinir oldum şuan bu ne biçim anlatma tarzıAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Bende bazen he diyorum bazen heeeee haaa hooo diyorum ooo falanÇok iyi anlıyorum
Babannemde öyle asla susmaz, ağzı sussa mimikleri susmaz biz he diyip geçmekle çözüm bulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?