Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Çok reklamcı değilim sanırım gerçi o reklamcı olsam da fazla geri bir insan anlattım mesela yerleri elimle silmiyorum artık onunda elle sildim gibi oluyor dedim. Bana aaaa hep evin dışına hep içine mi kullanıyorsun dedi daha da diyecek yok hatta aaaaaa ben istememe elimle silerim falan dedi çünkü dediğiniz gibi çağa ayak uyduracak kafa yok. Yalnız bu dediğiniz tipleri nemde hiç sevmem o ayrı geçen kuzenim Bir markanın süpürgesini almış aman anlat anlat bitiremedi 7 bin falan ama bakarsanız öyle büyük ki koyacak yer kalmamış evde

7.kattalarmış, işin kolayı varken kadını leylek gibi çıkaracak cama ille. Senin yaptığın gibi yapsın, çıkarsın kocasını cama. Evlat kendinin olunca içine korku girer belki.

Ahaha bu iyiyimiş arka camları sildireyim bende bari oğlu düşecek diye sever benim mopu oğullar değerli bizi ağaçlar doğurdu çünkü

Ben böyle boşboğazlıklara kv de olsa takmıyorum, babaannem de olsa.
Belki bir yaştan sonra oluyor çünkü.
Ne bileyim böyle ota çöpe sinir olmaya gerek yok gibi geliyor.
Yani çok takılmadım ama çok birikti bence aklıma gelince pisssass şey diyprum içimden camlara bakıp arada kayıyorum içimden birikti bence çünkü 13 yıldır ilk bu değil

Herkesin başında var demekki temizlik sorgulayıcı birisi takılmamak en iyisi o halde

Kötü birşey dememiski biz elimizle yapıyoruz yine aynı demiş takılacak bişey yok herkeisn temizlik anlayışı farklıdır bende yerleri mopla silerim gorumcem eliyle daha temiz olduğunu iddia edip öyle yapar ben fazla gereksiz yorucu bulurum ne gerek var derim bu kötü bisey değildir yani takilmayin gereksiz ayrintilara

Sizlerin hatası anında sağlam bir cevap vermemek, her bulunan kusura cevap verseniz bir daha konusunu yapamazlar.
Kayınvalidemle hiç temizlik, çocuk bakımı, yemek vs sorunu yaşamadım, evlendikten sonra birkaç ay yakın yerlerde de oturduk, 25-26 yıldır zaten farklı şehirdeler, yakındayken de uzaktayken de karışmadı, belki fırsat versem karışırdı onu da bilmiyorum ama biraz lafını esirgemeyen, azıcık patavatsız biraz da hazır cevabım.

27 yıllık kayınvalidem bunca sene içinde topu tüfeği birkaç kere hamle yaptı, hamle miydi onu da bilmiyorum ama ben öyle de sanmış hücuma geçmiş olabilirim.
1 tanesi eşim dikiş makinesi almıştı, piko vs yapan türden, dikiş bilmezdim o zamanlar kayınvalidemde iyi dikiş diker, acemilik süreci için düz bir makine yeterliydi, ben bile piko yapanını alamadım dedi, söyle kocana alsın, ne yani benim makineyi mi vereyim istiyorsun dedim bir daha o oldu.
Biri de şehirdışına yerleşeceklerinde kayınbiraderim beni çok sever, ailesiyle gitmek istemedi, bizimle kalacakmış, kayınvalidem sizinle kalmak istiyor deyince herkes kendi çocuğuna baksın dedim konu yine kapandı.

Sanmayın bu halim yalnızca kayınvalide diye eşimin annesine karşı, ben kendi anneme de böyleyim, bana evime eşime çoluk çocuğuma müdahaleyi sevmem, severim saygı duyarım, ağırlarım ama sınırı da koyarım gerek davranışımla gerek sözümle, bu sınırları kendi aileme bile yıktırmam, kimsenin lafını da takmam sizlerde takmayın.
Pencerenin silinmesini mi beğenmemiş dert değil, beğenmeyen kendi yapar

Söyledim aslında o gün ama bana ay yok ben istemem öyle şey sevmedim elimle silerim dedi
Kesin öyledir . Benim kayinpederim kaynanama kurutma makinesi aldı. Kullanmiyo yıllardır. Kışın petek var yazın balkon diyo. Kuflencek makina dura dura. Eski insanlar biraz inatci oluo. Kendi kullanmadigini başkası kullanınca laf ediyolar

Bi şey dememiş ki, elle silinen gibi olmaz demiş.
Size değil, alete söylüyor üzerinize alınıyorsunuz.
Teknolojiye hele ki yaş biraz büyükse temkinli yaklaşılır genelde.

Yok sesli düşünmüş gibi biraz bence ,hani arkasından biz elle silince de kirleniyor gerçi diye eklemiş .İnce düşünüp yormayın kendinizi derim ben

Ayna gibi yapıyor tavsiye ederim,sana da alalım kolaylık olur deseydiniz

ben size sinir oldum şuan bu ne biçim anlatma tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…