- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
O gelmedi aklıma bak aslında o da uygunmuş“Sen gel elle siliver bi zahmet “ diyecektin..
AhahhaBenim kaynanam ilk benim eve geldiğinde bulaşık makinesine baktı sen bunu kullanıyor musun dedi
Bence kendilerince bilmişlik yapıyorlar
Biz daha iyisini biliriz gibisinden
Ben açıkçası cevab bile vermedim.
Boşa para harcanıyor gibi de görüyor olabilir. Alın bi tane, gönlünü yapın. Kendisine alınanı boşa giden para olarak görmez nasılsa.Öyle illa uğraşmak lazım ona göreeve bişi aldığımızda da çok kulp takar illa sorgular mesela kurutma makinesi almıştık onun için bile söyledi neler neler acaba çağa mı ayak uydurmak istemiyor
Sitede söylemek uygun mu acaba bilemedim ama özelden atayım size cam bezi ile internetten söyledim bende iyi geldi 6. kattayım bende birde 7 kat gibi yüksek olunxa aldımMopun ismi nebenimde camlarin cok ve cok uzun merdivenden korkuyorum 5. Kat sandelyeylede yetişemiyorum üstlere. Mopu merak ettim.
Çok eski kafa hayatımda bukadar eski kafa görmedim hep kadın çalışsın sabahtan akşama kadarEğer susmazsan seni.kullanicam deseydin
Aaaa anne daha zorBenim annem de böyle o yüzden kv dese ekstra takılmam
Evet cimridir zaten belkide ondan ya da diyordur hep kendine alıyor oğlumun paralarını yiyor bana almıyorBoşa para harcanıyor gibi de görüyor olabilir. Alın bi tane, gönlünü yapın. Kendisine alınanı boşa giden para olarak görmez nasılsa.
bosa giden 5 dk mi geri verin
Aslında o da senin mop tan istiyor. Ben böyle durumlarda. AA anne çok rahat valla. Sana alalim derim. Dene bence ise yarar.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Öyle illa uğraşmak lazım ona göreeve bişi aldığımızda da çok kulp takar illa sorgular mesela kurutma makinesi almıştık onun için bile söyledi neler neler acaba çağa mı ayak uydurmak istemiyor
Söyledim aslında o gün ama bana ay yok ben istemem öyle şey sevmedim elimle silerim dediAslında o da senin mop tan istiyor. Ben böyle durumlarda. AA anne çok rahat valla. Sana alalim derim. Dene bence ise yarar.
Aslında kesinlikle doğru ya aslında İlk defa dediği bir şeye çok takılmadım ama mopu görünce kadın aklıma geliyorGerçekten özür dilerim derdi küçümsemek büyüklük taslamak için yazmıyorum, neden kayınvalidelerin her dediğine takılıyorsunuz ki?
Temizlik anlayışınıza laf ediliyor diye mi? Bırakın kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün, bazı konularda rahat olun.
Kayınvalide burun kıvırarak temiz oldu mu şak diye silip kapadın vs dese o kadarını kendime dert edemem şak diye siler tak diye kapatırım, oturdun oradan bir de beni mi izledin Allah iyiliğini versin anneder geçerim.
Ev işlerini kafaya takmayan biriyim, kayınvalidem ses edemez de annem amma rahatsın derdi, dert eden gelir temizler der gülerdim, temizliği, eşliği, anneliği kimseye ispatlamak zorunda değiliz o yüzden rahat olun bence.
En güzeli sessiz kalmak ölü numarası yapmak öylelerine hiç bir şey anlatamazsinÇok eski kafa hayatımda bukadar eski kafa görmedim hep kadın çalışsın sabahtan akşama kadar
Hiç oturmasın degisik fikirleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?