Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Benim kaynanam ilk benim eve geldiğinde bulaşık makinesine baktı sen bunu kullanıyor musun dedi
Bence kendilerince bilmişlik yapıyorlar
Biz daha iyisini biliriz gibisinden
Ben açıkçası cevab bile vermedim.
Ahahha süs olarak aldık ama vitrine sığmayınca buraya koyduk deseydin

Öyle illa uğraşmak lazım ona göre eve bişi aldığımızda da çok kulp takar illa sorgular mesela kurutma makinesi almıştık onun için bile söyledi neler neler acaba çağa mı ayak uydurmak istemiyor
Boşa para harcanıyor gibi de görüyor olabilir. Alın bi tane, gönlünü yapın. Kendisine alınanı boşa giden para olarak görmez nasılsa.

Mopun ismi ne benimde camlarin cok ve cok uzun merdivenden korkuyorum 5. Kat sandelyeylede yetişemiyorum üstlere. Mopu merak ettim.
Sitede söylemek uygun mu acaba bilemedim ama özelden atayım size cam bezi ile internetten söyledim bende iyi geldi 6. kattayım bende birde 7 kat gibi yüksek olunxa aldım

Aslında o da senin mop tan istiyor. Ben böyle durumlarda. AA anne çok rahat valla. Sana alalim derim. Dene bence ise yarar.

Gerçekten özür dilerim derdi küçümsemek büyüklük taslamak için yazmıyorum, neden kayınvalidelerin her dediğine takılıyorsunuz ki?
Temizlik anlayışınıza laf ediliyor diye mi? Bırakın kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün, bazı konularda rahat olun.
Kayınvalide burun kıvırarak temiz oldu mu şak diye silip kapadın vs dese o kadarını kendime dert edemem şak diye siler tak diye kapatırım, oturdun oradan bir de beni mi izledin Allah iyiliğini versin anneder geçerim.

Ev işlerini kafaya takmayan biriyim, kayınvalidem ses edemez de annem amma rahatsın derdi, dert eden gelir temizler der gülerdim, temizliği, eşliği, anneliği kimseye ispatlamak zorunda değiliz o yüzden rahat olun bence.

Öyle illa uğraşmak lazım ona göre eve bişi aldığımızda da çok kulp takar illa sorgular mesela kurutma makinesi almıştık onun için bile söyledi neler neler acaba çağa mı ayak uydurmak istemiyor

aynen öyle

çağa ayak uyduramıyor

yani her yeni şey kötüdür, vardır bir katekullisi

kv ye kurutma makinesi aldık evde hastası var diye

ama o halen onu kullanmak yerine koca koca sepetleri taşıyıp balkona asıyor

neymiş öyle yeterince kurumazmış, hava görmeden olmazmış vs

bulaşık makinasına yıllar sonra alıştı

bu arada ben de sorardım o mopu nasıl temiz oluyor mu diye ama ben de alayım diye meraktan

bu arada pratik ise temiz olmasa ne olacak ki

elinle ayda bir sileceğine mopla iki haftada bir silersin daha temiz olur onu geçtim, cam bu kirli olsa insan hayatından ne kaybolur

kv ye de komşular der "ayy senin gelin bir icat çıkarmış, cam siliyor" diye, öveceksiniz daha kimse sormadan şöyle iyi böyle iyi diye merak ettirip üste çıkacaksınız

bunu tabii herkes yapamaz bizim bir arkadaş vardı bir ara buharlı temizleyiciler çok popülerdi almıştı o, aylarca övdü sonra attı kenara, bir yardımcı hanım buldu aylarca da onu övdü, sonra onu da bıraktı

ama bir çok kişiye o kadar övdü ki hem o aleti aldılar sonra attılar, sonra da o yardımcı hanımla başlayıp bıraktılar

bu sıralar çevremde robot süpürgede aynı bilgi kirliliği var herkes kendininkini övüyor yakında kokusu çıkar, en iyisi piyasada kalır o zaman alırız :)))

kv yi takmayın he deyin geçin hatta becerebilirseniz onu övün

ben severim o tarzı "aman ben nasıl senin gibi yer sileyim, cam sileyim, istesem de olmaz" deyip geçiyorum

Aslında kesinlikle doğru ya aslında İlk defa dediği bir şeye çok takılmadım ama mopu görünce kadın aklıma geliyor çünkü o kadar eleştiriyor ki Yani hep ve sürekli ve daima. Aslında hiç ispatlama gereği duymadım ama insan hep bunu yaşayınca eeeeeehhh hep mi ben hep mi siz diyor ister istemez ama doğru yapmamak lazım.

bizde temizligi sevgilim yapiyor normalde, annesi ziyarete gelince oglu annesiyle vakit gecirsin diye ben yaptim. annesi de bana aynisini soyledi ay o ne viledayla ordan aldin oraya attin tozu dedi. ben de sevgilime bundan sonra vileda kullanmiyoruz o zaman bak ogrenmis olduk dedim guldum.

sevgilim yerleri bezle sildi kadin hayatinin en buyuk sokunu yasamistir. ertesi gun viledayla sildik hic sesi cikmadi mum gibi oturdu yerinde. bir gun kocaniza bezle sildirin her yeri sonra kayinvalide vileda sponsoru olur eminim.

Ben böyle boşboğazlıklara kv de olsa takmıyorum, babaannem de olsa.
Belki bir yaştan sonra oluyor çünkü.
Ne bileyim böyle ota çöpe sinir olmaya gerek yok gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…