Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

2 blojlu bir sitede yaşıyoruz. Denk gelen camlar var ama zaten koca gün insanları izliyor görümcemle birlikte oturup o yüzden görmesi normal koca gün balkonda kadınç

Yalnız aşıların yan etkileri faydasından yüksek

Her insan merak eder elimizle sildiğimiz gibi oluyor mu diye bu kadarına da takılmayın yahu :) tabi birikmiş şeyler varsa orası ayrı

beğenmiyorsa kendi temizlesin.
benim kv kız azcık otur kurt mu var senın evınde der.

yaşlılar öyle illa kendilerini parçalıyacaklar temiz olacak, yada evet bak temiz yapıyor senin camınıda silerim bir gün demenizi beklemiş.

Ben olsam hayatta alınmazdım siz de rahat olmayı deneyin. Ben mesela 35 yaşındayım hiç hayatımda cam silmedim. Kayınvalide camın kirli dese "valla hayatımda silmedim anne, silmek istersen hayır demem" derdim. O kadar rahat insanım :)

Ben böyle tercih ediyorum deyip kalkıp mutfağa gidin mesela. Fırsat vermeyin müdahale etmesine.

Yine o iyi biz altlı üstlü oturuyruz kayınvalidemi çağırıyorum kahvaltıya kadın geliyo oturudgu yerde mutfağın taaa tepesine kadar inceliyo ama.her gelişinde bende onunla beraber bakmaya başladım acaba onun görüp benim goremedigim ne var diye çok gicigimA gidiyo cagirmakta istemiyorum ama eşim cagiriyo işte yani beterin beteri var.

Cam icin fazla vakit harcamaya gerek yok..zaten en cok ve en kolay cam kirleniyor

Benimki bize üç yılda sadece bir defa geldiği için karışmıyor ama onlara gittiğinde illa böyle absürt bir şey söyler. Tipik bir kv, gelini bir iş yaparken karışmazsa oksijensizlikten ölebilir o yüzden mutlaka karışır. Bence gerekli cevabı vermişsin çok takma he de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…