- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
2 blojlu bir sitede yaşıyoruz. Denk gelen camlar var ama zaten koca gün insanları izliyor görümcemle birlikte oturup o yüzden görmesi normal koca gün balkonda kadınçKoskoca sitede sizin camı neyle sildiğinizi nasıl görüyor oturup sizi mi takip ediyor? Boşverinn her lafta bana onu dedi bunu dedi doldurmayın kendinizi gerek yok. Elle silen biri için temiz olmazmış gibi gelebilir kendi annenizde diyebilirdi bunu kaynana söyledi diye herşeyi de bu kadar büyütmeye ne gerek var gayet temiz bak der geçersiniz
Yalnız aşıların yan etkileri faydasından yüksekBence bu türün karakteristik özelliği bu. Mesela ben bekarım babannem dünya tatlısı bir insandır herkese iyilik yapar açları doyurur kendine kötülük yapan herkesi affeder vs ama o bile ben doğduğumda anneme Ayça'ya aşı yaptırma zararli demiş ya bebeğe asi yaptırmamak nedirBunun gibi her şeye karışıyormuş. Tabi annem de dinlememiş bildiğini yapmış her zaman mesafeyi korudu gerekince tavrını da ortaya koydu şu an babannemin bir seylere karışma huyu kalmadı neyse ki.
Tabi birikmiş konular çok fazla ondan da yükseldim biraz sanırımHer insan merak eder elimizle sildiğimiz gibi oluyor mu diye bu kadarına da takılmayın yahu :) tabi birikmiş şeyler varsa orası ayrı
Mopun markası nedir merak ettimTabi birazdan atıyorum
yaşlılar öyle illa kendilerini parçalıyacaklar temiz olacak, yada evet bak temiz yapıyor senin camınıda silerim bir gün demenizi beklemiş.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Ben olsam hayatta alınmazdım siz de rahat olmayı deneyin. Ben mesela 35 yaşındayım hiç hayatımda cam silmedim. Kayınvalide camın kirli dese "valla hayatımda silmedim anne, silmek istersen hayır demem" derdim. O kadar rahat insanım :)Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Aynı sitede oturmayı kabul etmeyecektinizBen aslında laf söylüyorum bile ama habire söylüyor yani ağzını kapatıyorsun popusu ile konuşuyır
Yine o iyi biz altlı üstlü oturuyruz kayınvalidemi çağırıyorum kahvaltıya kadın geliyo oturudgu yerde mutfağın taaa tepesine kadar inceliyo ama.her gelişinde bende onunla beraber bakmaya başladım acaba onun görüp benim goremedigim ne var diye çok gicigimA gidiyo cagirmakta istemiyorum ama eşim cagiriyo işte yani beterin beteri var.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
BenimkindenBenimki de her zaman benim ne kadar temiz olduğumu söyler durur.
Sırf evime gelip bana iş yapmamak için şurası kirlidir demez
gerçekten bende merak ettim o mopu marka dediği deMopu merak ettim valla
Benimkinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?