- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bu akla gelmek zaman alıyor çünkü.Gerçekten özür dilerim derdi küçümsemek büyüklük taslamak için yazmıyorum, neden kayınvalidelerin her dediğine takılıyorsunuz ki?
Temizlik anlayışınıza laf ediliyor diye mi? Bırakın kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün, bazı konularda rahat olun.
Kayınvalide burun kıvırarak temiz oldu mu şak diye silip kapadın vs dese o kadarını kendime dert edemem şak diye siler tak diye kapatırım, oturdun oradan bir de beni mi izledin Allah iyiliğini versin anneder geçerim.
Ev işlerini kafaya takmayan biriyim, kayınvalidem ses edemez de annem amma rahatsın derdi, dert eden gelir temizler der gülerdim, temizliği, eşliği, anneliği kimseye ispatlamak zorunda değiliz o yüzden rahat olun bence.
Evet o da var ama kimi insanda yapı olarak hassas oluyor, bazı şeylerde mesela ev işi, annelik ya da eş olmak gibi konularda kayınvalide, elti, görümce karışınca çok kırılıyorlar.Bu akla gelmek zaman alıyor çünkü.
Aslında başta gerçekten kv olduğu için öyle düşündüm. Dün görümcem 'aaayyy senin o sildiğin mopu hiç beğenmemişler bizimkiler " dedi. Aslında silinmesini sadece uzaktan gördü yani beğenmemişlero mopdan daha once kullanmadıgı ıcın ıyı sılıyor mu dıye sormus
aman ıyı sılmese ne olur elımızle sılınce de sonunda kırlenıyor demıs ıyı sılıp sılmedıgı onemlı degıl sonuc olarak mantıklı bır alet demek ıstemıs
sırf adı kaynana dıye her soyledıgını kotuye cekmeyelım bence
kayınvalıdemı hıc sevmem buyuk cogunlukla agzından ıyı bırsey cıkmaz ama bu cumleyı ben duysam boyle yorumlardım cunku cumlede kotu bırsey yok
gercekten ıyı sılıyor mu bu arada ? sılıyorsa bende alıcam da cok ıhtıyacım var cam balkonum ıcın oyle bırseye hanı iz toz bırakmıyorsa
Cam silmemiş olmak e süper6Mopun markasini öğrenebilir miyim
Hayatimda hiç cam silmedim. Henüz ölmedim(arada birileri denk geliyor siliyor sag olsunlar) hic takilmayin böyle şeylere. Sen cok temiz bir insansin al sana ödül diye bir şey yok. Hayata sadece temzilik yapmaya gelmis olamayiz.
Yazarım tabi özelden. Benimde camlar fena ondan aldım kurtuldum. Mermeri sil sonra her yer onunla tamam hatta yer siliyorum granit yerler elle silinmiş gibi oluyorAy ben bu kadar pratik olan mopu merak ettim aslinda bende oyle sak sak silip kapatmak istiyorum cam silmek en buyuk kabusum tam bahsettigin gibi bir evim varda
Bir tane kullaniyorum ama cok pratik olmuyor.. cin mali kotu bir mob.. insallah aynisi degildir..Mobu bana da yazabilir mi bir hayirsever
e el becerısı lazım tabı begenmeyenler genelde kullanmayı bılmedıklerınden kotu olsa herkes satın almazdı deyıp gecseydınız keskeAslında başta gerçekten kv olduğu için öyle düşündüm. Dün görümcem 'aaayyy senin o sildiğin mopu hiç beğenmemişler bizimkiler " dedi. Aslında silinmesini sadece uzaktan gördü yani beğenmemişlerondan söylemiş. Tabi atarım size de ben çok beğendim oldukça beğendim yani 2 küçük bebekle baya işimi kolaylaştırdı
allah kolaylık versın7+ 1 evim beğendiğiniz mopa ihtiyacım var lütfen paylasirmisiniz
Allah kolaylık versin. 4+1 e yetişemiyorum. 7+1 düşünemedim. Atıyorum size de hemen7+ 1 evim beğendiğiniz mopa ihtiyacım var lütfen paylasirmisiniz
Aslında tabi mantıklı eşimin üstünde denesem annesi için hazırlık yaptığımı da söylerime el becerısı lazım tabı begenmeyenler genelde kullanmayı bılmedıklerınden kotu olsa herkes satın almazdı deyıp gecseydınız keske
e kendılerıne ezıyet edıp canlarını tehlıkeye atmak ıstıyorlarsa kendılerı bılır :) camlarda oturmuyoruz gösterişe gerek yok desenız hıc sıkıntı etmezsınız aslında bosuna ıcınıze atıyorsunuz o anda ne soyleyecegınız aklınıza mı gelmıyor bazen olur ya tutulup kalır ınsan sonradan keske sunu deseydım der oyle mı oluyorsunuz kocanıza pratık yapın alıstırın laf sokmak sanattır :) sızde ogrenırsınız kaynananız gorumcenız sıze ne yapmanız gerektıgını ogretıyorlar yarın bırgun senınde dılın uzadı derlerse gelın kaynana topragından demısler dersınız :)
Sağolun. Gerçekten öyle her halta bir ifadesi vardır olumsuz heeee birde şu tavrı olur lafı söyler söyler sen bilirisn der ıykkçekilmez kayın aile modeli kolaylıklar diliyorum...
Ne güzel. Kızlarım konusunda asla karışamaz zaten hatta laf edemez panter olurum biliyor cesaret edemiyor. Kızlarımı nasıl yetiştirdiği i biliyor birde eşime ciddi bir uyarı yapmıştım söylemiş sanırım durumu kızlarım ile ilgili bişi derken gözüm dönüyor yana doğru ortamı değiştirir ama temizlik konusunda yemek konusunda benden ileride gibiler anlamadan söylüyorBence bu türün karakteristik özelliği bu. Mesela ben bekarım babannem dünya tatlısı bir insandır herkese iyilik yapar açları doyurur kendine kötülük yapan herkesi affeder vs ama o bile ben doğduğumda anneme Ayça'ya aşı yaptırma zararli demiş ya bebeğe asi yaptırmamak nedirBunun gibi her şeye karışıyormuş. Tabi annem de dinlememiş bildiğini yapmış her zaman mesafeyi korudu gerekince tavrını da ortaya koydu şu an babannemin bir seylere karışma huyu kalmadı neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?