Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Bu akla gelmek zaman alıyor çünkü.

Ay ben bu kadar pratik olan mopu merak ettim aslinda bende oyle sak sak silip kapatmak istiyorum cam silmek en buyuk kabusum tam bahsettigin gibi bir evim varda

Bu akla gelmek zaman alıyor çünkü.
Evet o da var ama kimi insanda yapı olarak hassas oluyor, bazı şeylerde mesela ev işi, annelik ya da eş olmak gibi konularda kayınvalide, elti, görümce karışınca çok kırılıyorlar.
İnsanların ne dediğini umursamaz bir yapım var, eş ailesiyle sınırlı değil kendi aileme de aynıyım, direkt evet rahat ve tembel biriyim işinize gelirse deyip duruma göre söylenmesi gerekeni söyleyerek işin içinden çıktığımdan zaten otomatikman eleştirilerinde önünü kestim, süpürmemi beğenmeyen eleştirmek yerine süpürgeyi alıp süpürüyor.

Hazır cevap olamıyorsunuzdur da söylenenlere karşı rahat tavırlı olursunuz, siz evet ben böyleyim rahatım da tembelim de deyince artık diyecek laf bulamıyorlar.

Aslında başta gerçekten kv olduğu için öyle düşündüm. Dün görümcem 'aaayyy senin o sildiğin mopu hiç beğenmemişler bizimkiler " dedi. Aslında silinmesini sadece uzaktan gördü yani beğenmemişler ondan söylemiş. Tabi atarım size de ben çok beğendim oldukça beğendim yani 2 küçük bebekle baya işimi kolaylaştırdı

Cam silmemiş olmak e süper6 yazarım yani özelden. Marka vermek uygun mu bilmiyorum o yüzden özelden attım hep. Şimdi gördüm mesajında geç oldu kusura bakmayın

Ay ben bu kadar pratik olan mopu merak ettim aslinda bende oyle sak sak silip kapatmak istiyorum cam silmek en buyuk kabusum tam bahsettigin gibi bir evim varda
Yazarım tabi özelden. Benimde camlar fena ondan aldım kurtuldum. Mermeri sil sonra her yer onunla tamam hatta yer siliyorum granit yerler elle silinmiş gibi oluyor

e el becerısı lazım tabı begenmeyenler genelde kullanmayı bılmedıklerınden kotu olsa herkes satın almazdı deyıp gecseydınız keske

e kendılerıne ezıyet edıp canlarını tehlıkeye atmak ıstıyorlarsa kendılerı bılır :) camlarda oturmuyoruz gösterişe gerek yok desenız hıc sıkıntı etmezsınız aslında bosuna ıcınıze atıyorsunuz o anda ne soyleyecegınız aklınıza mı gelmıyor bazen olur ya tutulup kalır ınsan sonradan keske sunu deseydım der oyle mı oluyorsunuz kocanıza pratık yapın alıstırın laf sokmak sanattır :) sızde ogrenırsınız kaynananız gorumcenız sıze ne yapmanız gerektıgını ogretıyorlar yarın bırgun senınde dılın uzadı derlerse gelın kaynana topragından demısler dersınız :)

Aslında tabi mantıklı eşimin üstünde denesem annesi için hazırlık yaptığımı da söylerim bugün Bir yağmur yağdı 5 dk da sildiğim camlar kirlendi onların 1 günde sildiği camlarda doğru yoldayım

Bence bu türün karakteristik özelliği bu. Mesela ben bekarım babannem dünya tatlısı bir insandır herkese iyilik yapar açları doyurur kendine kötülük yapan herkesi affeder vs ama o bile ben doğduğumda anneme Ayça'ya aşı yaptırma zararli demiş ya bebeğe asi yaptırmamak nedir Bunun gibi her şeye karışıyormuş. Tabi annem de dinlememiş bildiğini yapmış her zaman mesafeyi korudu gerekince tavrını da ortaya koydu şu an babannemin bir seylere karışma huyu kalmadı neyse ki.

Koskoca sitede sizin camı neyle sildiğinizi nasıl görüyor oturup sizi mi takip ediyor? Boşverinn her lafta bana onu dedi bunu dedi doldurmayın kendinizi gerek yok. Elle silen biri için temiz olmazmış gibi gelebilir kendi annenizde diyebilirdi bunu kaynana söyledi diye herşeyi de bu kadar büyütmeye ne gerek var gayet temiz bak der geçersiniz

Ne güzel. Kızlarım konusunda asla karışamaz zaten hatta laf edemez panter olurum biliyor cesaret edemiyor. Kızlarımı nasıl yetiştirdiği i biliyor birde eşime ciddi bir uyarı yapmıştım söylemiş sanırım durumu kızlarım ile ilgili bişi derken gözüm dönüyor yana doğru ortamı değiştirir ama temizlik konusunda yemek konusunda benden ileride gibiler anlamadan söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…