• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay bu kilolar

sakın sakın zayıflama ilacına sarılma arkadaşım. Bak ben mart sonunda başladım 64 kilo ile şimdi 58 e düştüm yavaş veriyorum ama veriyorum inceldim. Nasıl mı bir kere forumdaki diyet bolumunu hatmet. Diyet yapıyorum sanıyorsun belki yanlış yapıyorsun. Nerelerde yanlış yaptığını bul. Düzenli beslen ekmeğini de ye tatlını da ye ama düzenli olsun. Birde olmazsa olmaz spor var. Muhakkak hergün yap. Benim tavsiyem forumda var Leslie Sansone videoları hergün en 3 mile yapıyorum. Bir de Slim in 6 videolarına başladım. Eğer onlar olmasaydı şimdi bu kadar kilo vermezdim. En azından incelttiler moralim yerimde. Sakın ilaca başvurma geri alırsın hemde fazlasıyla. Birde sakin ol kendine süre ver. Aylara böl verilecek kiloları hemen vereceğim şartlandırmasına girme ben 3 ay verdim kendime şu an bir buçuk ayı gitti memnunum. Yavaş veriyorum ama sağlam veriyorum inanıyorum yani. Diyet bölümünde arkadaşlar yardımcı olur umutsuz olma.

Aman Allahım bu kilolardan çektiğimiz ne öyle 51 kiloydum ama bel bölgem den problemim vardı bol bol sıvı tüketeyim salata türü besleneyim şekeri ve ekmeği keseyim tuzu azaltayım azda spor yapayım dedim ve yaptım sonra tarytıya çıktım aman allahım 54 olmuşum su içsem yarıyor derlerdi inanmazdım.
Ne olcak bu işin sonu hiç bilmiyorum.

kilo mu :) bak ben kilo alıp verme uzmanıyım. 4 senedir 10 kilo aldım, 8 kilo verdim, sonra 20 kilo aldım, 23 kilo verdim, bu aralar yine 10 kilo fazlayım.. almayı da vermeyi de iyi beceririm :)

ahh ahh en büyük derdimiz klo. Ben de 64 ü görünce tartıda kestim ekmeği. Benim en büyük derdim ekmek. Ekmek yemezsem doymuyorum :(

Ama baktım olmayacak. Gittim bi tane lahana aldım marketten. Her sabah 4 bardak suya 3 yaprak lahana atıyorum. Ac karnına bir bardak tok karnına bir bardak içiyorum. Akşam da aynı olayı tekrarlıyorum.

3 lt su içiyorum. Ekmeği de azalttım. 6 gün oldu vücudum rahatladı biraz. Üç yıl önce bu yöntemle tam 15 kilo vermiştim. Şimdi de 10-12 istiyorum bakalım :)

ahh ahh en büyük derdimiz klo. Ben de 64 ü görünce tartıda kestim ekmeği. Benim en büyük derdim ekmek. Ekmek yemezsem doymuyorum :(

Ama baktım olmayacak. Gittim bi tane lahana aldım marketten. Her sabah 4 bardak suya 3 yaprak lahana atıyorum. Ac karnına bir bardak tok karnına bir bardak içiyorum. Akşam da aynı olayı tekrarlıyorum.

3 lt su içiyorum. Ekmeği de azalttım. 6 gün oldu vücudum rahatladı biraz. Üç yıl önce bu yöntemle tam 15 kilo vermiştim. Şimdi de 10-12 istiyorum bakalım :)

tek yaptığın bu mu? spor filan?

:26: kızlar 2 senede 10 kilo aldım 55 dim 65 oldum.. 1 aydır diyet yapıyorum 1 gram vermedim ya aç geziyorum resmen.. bugün en son 3-4 sene önce kulandım zayıflam ilacından sipariş verdim napim ölürsemde ölürüm artık çok sinir oluyorum armut gibi oldum napcam bu kilolarla:43:

ben de iki yıl içinde 50den 65 çıktım. 15 kilo aldım
zayıflama hapları tatlı isteğimi daha da artırdı, ters tepti.
ir gün aniden herşeyi kafamda bitirdim ve kalorili gıdaları bir anda bıraktım. 10 kilo verdim 55im şimdi..
hayırlısıyla geri ineceğim eski kiloma
kafada bitirmen lazım.

hamileyken 85e kadar cıktım(58le hamile kaldım)
doğumdan cıktım 75 kg
şu an oğlum 1 yaşında:ben 54 kg
işin sırrı:sağlıklı beslenme+haftanın 5 günü spor+plates:51:
yeterince acık oldu mu))

ne guzel yazmışsınız bı alıp verıyosunuz işin sıırrııııııı ne acep ...bende zayıflamak ıstıyorum 77 kıloyum 3ay oldu doğum yapalı gram vermemişim :(

Son düzenleme:
bende ekmeği kestım cocuklar ızın verırse plates yapıyorum okadar :( bıde tatlı ısteğiçok fena yaaa benı rahat bırakmıyo pis mıde habıre tatlı şeyler ıstıyo....

kizlar bende kilorda muzdaribim, ama 3 ay once hic diyet yapmadan, yani herseyi bol bol yemekle beraber spora basladim, ve gunde 3 litre su ictim, 5 kilo vermsim, mucize :27:
sporuda soyle yaptim, bir gun lesli ablayla 4 mile yurudum, ertesi gun 1 saat kas yapma hareketleri calistim, haftanin 5 gunu boyle sirayla devam ettim:32: ise yaradi.
ben yemekten kisamiyorum malesef, yemegi cok seviyorum, benim gibi diyeti sevmiyenlere tavsiye ederim, bol spor yapin kizlar, hem daha iyi ve zinde hissediyorsnuz kendinizi:64:

canım kafana göre diyet yapma. çok sağlıksız. metabolik dengeni bozarsın. sonra su içsem yarıyogillerden olursun mazallah:52: diyetisyene git. kan testi ister, sana uygun diyet hazırlar. bi de yürüyüş yaptın mı tamamdır.

Şakamısınız siz yaw :( 50 kılodan 56 - 65 cıktık dıe bunalıma gırenler varmış
ya bız napalım yıllardır 60'ı goremıyorum ben ... hoş hastayım oda cok etkılıyor ama sonucta olmayınca olmuyor ..

off offf keşke bir makıne ıcat etseler şöyle ıcıne gırsek kızıl otesı ışınlar yağları parçalasa vucudumuzda incecık cıksak :D

tek yaptığın bu mu? spor filan?

Çalışma saatlerim yoğun olduğu için maalesef spor yapamıyrm. Keşke sporla destekleyebilsem de fitleşsem. Fırsat bulursam öğle saatinde 45 dk yürümeye calısıyorum aksamları koşu yoluna cıkıyorum falan onun dısında bişey yapamıyrm

Bu işi kendi başınıza halledemiyorsanız bence bir profesyonelden yardım alın :97: ayrıca canınızı sıkmayın Allah başka hastalık, dert vermesin :71:

ben de son 2 senede 10 kilo aldım şuan 62 kiloyum 55 e düşsem çok mutlu olucam ama düşemiyorum biara 58 e indim ama yine geri aldım napcam ben ya..basenlerim çıktı baya..aslında boyuma göre normal ama ben eski pantolonlarıma girmek istiyorum :(

Ac kalarak asla kilo veremezsiniz. Size iki garantili yontem soyleyeyim Dukan diyeti ve Montignac diyeti. Bunlara uyup da kilo vermeyen bir insan olamaz. Ancak tam anlamiyla uymaniz lazim. Bizzat montignac ile 5 kilo vermistim. Asil en etkilisi 'Diyetsiz kalici zayiflama' yontemi ama tam anlamiyla anlamayan kilo veremez. Onunla da 5 kilo vermistim. Montignacla verdigim kilolari geri aldim ama diyetsiz kalici zayifla ile verdigimi kesinlikle almamistim.

Back
X