- 21 Haziran 2016
- 455
- 536
- 18
- 37
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
Yorum yapmadan geçemedim , kimse kimsenin evinin dekorasyonunu beğenmek zorunda değil ki bizde nişanlımla az eşya seviyoruz geniş geniş takılmak rahat olmak en güzeli. Ne demek ucuz durmuyo mu.. Hem sinir oldum hem güldüm bu yoruma :)
Tatile çıkarken köpeğinizi barınağa bıraksanız?Çok iyi bakıyolar hem huzursuzda olmamış olursunuz , çiçekler içinde hıımm başka bi komşu yok mu yada yakın arkadaşınız, 2 günde bir gelse 10 15 dk sulasa ? Ben olsam bende vermek istemem kadına :) İçinizi rahat olsun öyle çıkın tatilinize
Köpeğimizi evde bırakmaya hiç razı olamıyorum köpek oteli düşündük ama önceden rezervasyon lazım çok dolu dediler. Eşimin başının etini yiyorum boş yer bulması için. Şimdi kadına gidip "ver anahtarı" desem ne düşünür onu da bilmiyorum. Keşke baştan vermeseydim ya.
Yarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.
Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.
Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.
Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.
Almakta sıkıntı yok bence , ama köpeği ve çiçekleri nasıl hallediceksiniz onu düşünmek lazım
evde esyalar degil biz yasiyoruz deseydiniz, bende minimum esyayla yasamayi tercih edenlerdenim. Ailemin evi o kadar kalabalik gereksiz seylerle doluydu ki kendi evime hicbirini almamayi sectim.
Anahtari alsaniz bile bu onun gidip her yerde anlatmasina engel degil. Ciceklerle kopekle kim ilgilenecek, alternatif biri var mi?
Niye saçından çekip iki tokat atmadığınızı tabi ki merak etmiyorum ben de yapmazdım muhtemelen.
Ama içinizden hiç mi geçmedi Allah aşkına.
Ben bu aralar bi şiddete eğilim gösteriyorum sebebi ne ola ki
O zaman intikam soğuk yenir''den yola çıkarak elinize geçen ilk fırsatı itina ile değerlendirin.Ben normalde fena çemkiririm ama eşlerimiz beraber iş yapıyor,eşim bir yandan bakışlarla bana "tamam haklısın sakin ol" mesajı veriyordu sustum oturdum
Eşim öğlene kadar bir kaç yerle görüşürüm bulabilirsem alırız anahtarı diyor. Çiçekleri sitenin görevlisine falan da bırakabilirim de köpeğim için bilen birisi olsun istiyorum yani hırpalamadan sevgi göstererek ilgilensinler.
O zaman intikam soğuk yenir''den yola çıkarak elinize geçen ilk fırsatı itina ile değerlendirin.
Madem beynin ve dilin kemiği kimsede yok,e sizde niye olsun ki.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Sıranızı bekleyin ve icabına bakın.
İntikam ateşii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?