- Konu Sahibi destinaninannesi
derdin çok büyük..allah sabır versin.zor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derdin çok büyük..allah sabır versin.zor..
:) kocanizin takindigi taviri takinsaymissiniz bukadar sinir olup sıkıntı yapmazdiniz kendinize.
Cokta dert edecek birsey degil. Zevkler ve renkler tartisilmaz diyip cikmak varken. Anlatacaklar diye niye korkuyorsun? Zevkini kimseye ispat etmek zorunda degilsinki.
Bu kinusmalar biraz zengin komplekslerine benzemis :)
Takmayin bosverin. Ben dedigin tarz sevmiyorum der cekilirsin.
Ya i irasi oyle. Terbiyesizce davranmis. Mesajima ek yapmisti. Ama alinti yapmisisn bile gec kaldim. Yerinde olsam anahtari geri alirdim.Yok sinir olduğum konu zaten "benim evim beğenilmedi" değil,bu kişinin bu hakkı kendisinde bulabiliyor olması. Yoksa en güzel mobilya benim gibi bir iddiam yok ki zaten değil de. İnsanın evine gelip böyle ileri geri konuşunca canı sıkılıyor ister istemez.
Evin icin soyledigi laf cok ayip onu ilgilendirmez.Ayrica bu kadin kopeginize bakabilicek mi,bence once onu dusunun..
Ya i irasi oyle. Terbiyesizce davranmis. Mesajima ek yapmisti. Ama alinti yapmisisn bile gec kaldim. Yerinde olsam anahtari geri alirdim.
Kiskandigindan da begenmemis gibi yapabilir.
Cicekler icin birsey var. Boyle sise gibi ucu cok ince. Icine su doldurup ters cevririp topragina batiyorsun. O yavas yavas suluyor. Susuz kalmiyor. Uzun kalacaksaniz eger 2 tane batirirsiniz icine.
Alakasız belki ama tatile nereye gideceksiniz ? Merak
Süper , iyi tatiller Can'ımBodrum
Minimal dosettik deYarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.
Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.
Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.
Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.
Fatih Kral viraliHeralde dünya kadar param olsa, sokaklara saçacak kadar bol olsa gidip gold mobilya almam evimi gene minimal döşerim. Hadsiz kadın !
Minimal dosettik de![]()
Orjinali cam olan resim. Gitti gidiyorda pet siseye baslik yapmislar.Ya hiç duymamıştım bunu,nerelerde satıldığı hakkında fikriniz var mı?
Iyiki fakirlik uydurmasi. Salonda tv yok projeksiyon var. Tatile gidiyorsunuz. Koca ev. Ama fakirlik uydurmasi..keske herkes boyle fakir olsa :)Bu hanfendiye göre minimal tarzda evler "fakirlerin" uydurduğu bir kılıfmış. Biz demeden eşi dedi adam kendisi de bozuldu karısının densizliğine "ne var canım onlar da minimal seviyordur" dedi. Kadının kurduğu cümle net;"bırak Allah aşkına fakirlerin uydurması minimal ne?"
O dakikadan sonra da pek ciddiye almadım,düşünce yapısı belli çünkü. Tek isteğim şu an köpeğime huzurlu bir yer bulup bu kadına bırakmadan gidebilmek.
Orjinali cam olan resim. Gitti gidiyorda pet siseye baslik yapmislar.
Digeride turk usulu cozun :)
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=çiçek+sulama+aparatı
Resimler ekte.