ay bu nasıl ev çok ucuz duruyor??

Köpeğinize kendi evinde mi bakacak ? eğer kendi evinde bakacaksa bırakın baksın..
Çiçekler içinde güvenliğe bırakırım demiştiniz güvenliğe bıraksanız.
Anahtarı alırken de size zahmet olmasın gel- git çiçekleri güvenliğe bıraktık deseniz..

yorum yapacak hakki kendinde nasil buluyor gibi birsey yazmissiniz ya,evinizin anahtarini verip boyle bir iyilik isteyecek daha yakin bir arkadasiniz olsaymis keske.. belki o yuzden hak gormus olabilir.. bir arkadasin dedigi gibi,ucuz zengin diyaloglarina benzemis.. yanlis anlamayin ucuz olan diyalog,hasa eviniz degil :) siz maddi seylere fazlaca takiliyorsunuz galiba.. gidin tatilinizin tadinin cikarin.. iyi eglenceler

Kopegim genelde de kendi kendine takilir evin icinde. Giderken kopek kapisini acarsam kendisi girer cikar zaten cok akillidir :)
O sadece gelip mamasini verecek,ilgilenecekti cunku kopegimiz sevilmeyince hircinlasir. Isterse evine de goturebilecegini soyledim o da tamam dedi bazen de goturecekti yani. Esim kopek otelini halletmeye calisiyor ya umarim olur icim rahat giderim.

Tesekkurler.

Eviniz gercekten siradan da olabilir, neyin aciklamasini yapıyorsunuz ki burda? O kadinin o lafi etmesi buyuk terbiyesizlik..

Biraz klişe olacak ama renkler ve zevkler tartışılmaz ona neki senin evinin dizaynından..
bende az eşya severim evde rahat etmek için..
Ben olsam alırım anahtarı..

Ben sizin hemen hemen bütün konularınıza denk geldim ve bu sefer yorum yapmadan geçemeyeceğim. Öncelikle belirteyim doğru diye iddia etmiyorum bu tamamen kendi düşüncem. Ama çok çok ciddi problemlerinizde,açtığınız konularda bile hep araya maddi imkanlarınızı soktunuz. Pahalı çantalarınız,telefonlarınız,kıyafetleriniz,eviniz,eşyalarınız,arabanız vs vs..Gerekli gereksiz hep olanaklarınızdan bahsedip duruyorsunuz. Bence bütün bunlar sizin hayal ürününüz. Gercekte var olmayan şeyler anlattığınız şeyler hep..

Alın anahtarı. Siz yokken evi Fatih Kıral'dan falan döşemeye kalkar falan.

Çiçekler ve köpek için de site içindeyse bir görevliden rica edin, bakıversin. Gerekirse ücretini ödeyin.

Baksın bakalım unlulerin evine nasıl fakirlik oluyormus minimalistlik? Gorgusuz şey

:) hayatta bırakmazdım o laflardan sonra evi onlara, ama olan olmuş galıba, garıp bır arkadas nasıl arkadassınız sız öyle anlamadım , bence arkadas degılsınız.

:) hayatta bırakmazdım o laflardan sonra evi onlara, ama olan olmuş galıba, garıp bır arkadas nasıl arkadassınız sız öyle anlamadım , bence arkadas degılsınız.

Arkadas degiliz esimle onun esi beraber is yapiyorlar,mecburen bir kez evlerine gittim. Kopege bakmayi da kendisi teklif etti ama zaten birakmiyorum. Bir daha da gorusur muyum bilmiyorum :)

Sırf meraktan şu Fatih Kırala baktım Aman yarebbim bu ne biçim bir zevk yaa çok kasvetli birisi size bunu diyen boşverin ve bian önce anahtarınızı alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…