ay bu nasıl ev çok ucuz duruyor??

Köpeğinize kendi evinde mi bakacak ? eğer kendi evinde bakacaksa bırakın baksın..
Çiçekler içinde güvenliğe bırakırım demiştiniz güvenliğe bıraksanız.
Anahtarı alırken de size zahmet olmasın gel- git çiçekleri güvenliğe bıraktık deseniz..

yorum yapacak hakki kendinde nasil buluyor gibi birsey yazmissiniz ya,evinizin anahtarini verip boyle bir iyilik isteyecek daha yakin bir arkadasiniz olsaymis keske.. belki o yuzden hak gormus olabilir.. bir arkadasin dedigi gibi,ucuz zengin diyaloglarina benzemis.. yanlis anlamayin ucuz olan diyalog,hasa eviniz degil :) siz maddi seylere fazlaca takiliyorsunuz galiba.. gidin tatilinizin tadinin cikarin.. iyi eglenceler

Köpeğinize kendi evinde mi bakacak ? eğer kendi evinde bakacaksa bırakın baksın..
Çiçekler içinde güvenliğe bırakırım demiştiniz güvenliğe bıraksanız.
Anahtarı alırken de size zahmet olmasın gel- git çiçekleri güvenliğe bıraktık deseniz..

Kopegim genelde de kendi kendine takilir evin icinde. Giderken kopek kapisini acarsam kendisi girer cikar zaten cok akillidir :)
O sadece gelip mamasini verecek,ilgilenecekti cunku kopegimiz sevilmeyince hircinlasir. Isterse evine de goturebilecegini soyledim o da tamam dedi bazen de goturecekti yani. Esim kopek otelini halletmeye calisiyor ya umarim olur icim rahat giderim.

yorum yapacak hakki kendinde nasil buluyor gibi birsey yazmissiniz ya,evinizin anahtarini verip boyle bir iyilik isteyecek daha yakin bir arkadasiniz olsaymis keske.. belki o yuzden hak gormus olabilir.. bir arkadasin dedigi gibi,ucuz zengin diyaloglarina benzemis.. yanlis anlamayin ucuz olan diyalog,hasa eviniz degil :) siz maddi seylere fazlaca takiliyorsunuz galiba.. gidin tatilinizin tadinin cikarin.. iyi eglenceler

Tesekkurler.

Yarın tatile gideceğiz eşimin bir arkadaşının eşi de biz yokken evdeki çiçeklerle ve köpeğimizle ilgilenecek. Dün anahtarı almaya uğradılar.

Bizim evimiz geniş oldukça hele salon çok büyük ve ben dolduramadım salonu. Daha doğrusu kalabalık yapmak istemiyorum. Televizyon yok salonda onun yerine projeksiyon kullanıyoruz kadın ona bile laf etti. Çok sinirlerim bozuldu benimle bile konuşmadı eşime "ay x'cim bu nasıl ev çok ucuz durmuyor mu neden mobilyaları şöyle şöyle almadınız bak biz Fatih Kıral yaptırdık" dedi. Eşim de çok ciddiye almadı açıkçası "böyle iyiyiz" dedi. Kesin bunu gidip her yerde anlatır öyle bir kadın.

Evimizi istediğimiz gibi dizayn ettik diye böyle laf mı söylenir ya? Ben de onun evine gittim boğuldum resmen her yer gold. Sanki saraya gelmişiz gibi saçma sapan bir dekorasyonu vardı. Bizim evimiz de çok sade ama ne bileyim daha önce hiç böyle bir laf duymamıştım çok sinirime dokundu.

Şimdi biz anahtarı bu kadından alsak ayıp mı olur,onun ben yokken evime girecek olması bile beni delirtiyor.
Eviniz gercekten siradan da olabilir, neyin aciklamasini yapıyorsunuz ki burda? O kadinin o lafi etmesi buyuk terbiyesizlik..

Biraz klişe olacak ama renkler ve zevkler tartışılmaz ona neki senin evinin dizaynından..
bende az eşya severim evde rahat etmek için..
Ben olsam alırım anahtarı..

Ben sizin hemen hemen bütün konularınıza denk geldim ve bu sefer yorum yapmadan geçemeyeceğim. Öncelikle belirteyim doğru diye iddia etmiyorum bu tamamen kendi düşüncem. Ama çok çok ciddi problemlerinizde,açtığınız konularda bile hep araya maddi imkanlarınızı soktunuz. Pahalı çantalarınız,telefonlarınız,kıyafetleriniz,eviniz,eşyalarınız,arabanız vs vs..Gerekli gereksiz hep olanaklarınızdan bahsedip duruyorsunuz. Bence bütün bunlar sizin hayal ürününüz. Gercekte var olmayan şeyler anlattığınız şeyler hep..

Alın anahtarı. Siz yokken evi Fatih Kıral'dan falan döşemeye kalkar falan. :KK70:

Çiçekler ve köpek için de site içindeyse bir görevliden rica edin, bakıversin. Gerekirse ücretini ödeyin.

Bu hanfendiye göre minimal tarzda evler "fakirlerin" uydurduğu bir kılıfmış. Biz demeden eşi dedi adam kendisi de bozuldu karısının densizliğine "ne var canım onlar da minimal seviyordur" dedi. Kadının kurduğu cümle net;"bırak Allah aşkına fakirlerin uydurması minimal ne?"

O dakikadan sonra da pek ciddiye almadım,düşünce yapısı belli çünkü. Tek isteğim şu an köpeğime huzurlu bir yer bulup bu kadına bırakmadan gidebilmek.
Baksın bakalım unlulerin evine nasıl fakirlik oluyormus minimalistlik? Gorgusuz şey

:) hayatta bırakmazdım o laflardan sonra evi onlara, ama olan olmuş galıba, garıp bır arkadas nasıl arkadassınız sız öyle anlamadım , bence arkadas degılsınız.

:) hayatta bırakmazdım o laflardan sonra evi onlara, ama olan olmuş galıba, garıp bır arkadas nasıl arkadassınız sız öyle anlamadım , bence arkadas degılsınız.

Arkadas degiliz esimle onun esi beraber is yapiyorlar,mecburen bir kez evlerine gittim. Kopege bakmayi da kendisi teklif etti ama zaten birakmiyorum. Bir daha da gorusur muyum bilmiyorum :)

Back
X