- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Bi dünya hatun var burda elbet zenginler vardır aramızdabalayı için okadar para vermek çok yahu tabi param varsa balanyında dünya turuna çıkardım bende heralde bora borada güzel yer arkadaş
Şimdi yurt dışı çok pahalı değil. Türkiyede yapılabilecek tatillerle bile kafa kafaya gelebiliyor. Ama ben çocuklu biri olarak yurt dışını git gel meselesi gözümde çok büyüyor. Yaş ilerledikçe gelenekselci oluyorum belki de..Maldivlerde falan hiç gözüm yok..
2.5 yaşına kadar sanırım uçak ücretsiz ama ondan sonrası için bilet almak gerekiyor. Aklı bile ermeden 1000liralık bilet almak da bir çocuk için koyar ya :) O yüzdenbaya büyüyene kadar 2-3 saatlik mesafelerdeki ülkeler ancak.
Şöyle söyliyim Türkiyede işte Adam&Eve yada ayarında bir otele vereceğiniz parayla Taylandda balayı yapablirsiniz. Türkiyede de öyle otellere öyle paralar veriliyor ki aklınız durur.
Bi dünya hatun var burda elbet zenginler vardır aramızdabalayı için okadar para vermek çok yahu tabi param varsa balanyında dünya turuna çıkardım bende heralde bora borada güzel yer arkadaş
2.5 yaşına kadar sanırım uçak ücretsiz ama ondan sonrası için bilet almak gerekiyor. Aklı bile ermeden 1000liralık bilet almak da bir çocuk için koyar ya :) O yüzdenbaya büyüyene kadar 2-3 saatlik mesafelerdeki ülkeler ancak.
Tabikii vardir.En son kuzenim balayinda haziran ayinda cruise turuna cikti. Adriyatik turu yaptilar.Tur parasi 12-13 bin civari tutmus.İvir ziviri gemide hergun ekstradanda parayla 16 bine gelmis.Ama kuzenimin eşi aylik 10-15 bin lira ortalama kazanan bir cocuk.Az bile onlara :) Benim gibi memurlara fazla. Neyse zenginin parasi zugurdun cenesi oldu bu konustugumuz :)
Bil8yorum o oteli giden tanıdıklarım varben laradaki otelleri çok beğeniyorum bitanesine abim gitmişti bayılmıştım paramız olduğunda ilk gidiceğim yer orası olucak bide ben ćok aşırı lüks falan sevmiyorum beni bozar herşey dahil olsun temiz olsun tamamdır
ne yazık ki 9 aydan sonrası ücretli çocuklarda(ayından emin değilim sanırım öyleydi)...kucakta oturmaya izin yok çünkü...oğlum 1 yaşında ilk uçağa bindi,yanımdaki koltukta oturdu paşa paşa.....koltuk da paralı olyuor tabii ki:9
Gerçekten çok pahalı oteller var. İsim vermeyim ama geçen bir yeri aradım bana gecesi 540 euro dedi. Sadece yatma. Oda kahvaltı isterseniz +65 euro daha. Tek kişi tek gece fiyatı. Olacak şey değil. TL değil EURO.
Bu kadar zengin dahi olsam 1 gece için sadece yatak parası olarak ödemem bunu.
Vay arkadaş 10 15 bin mi bizde para kazandımızı sanıyoruz
Ahahahah evet pek anlamadım aslında. Hani maldivler ayağa düştü üst orta gelir grubundaki herkes gidiyor desen anlıyacağım da :) Neyse Bora Bora cidden pahalı ama gidebilirseniz çok güzel. Ama anane dede bilmesinse tek olay Şeyseller, Phuket ya da Bali de tercih edilebilir. Hoş benim ananemin Maldivleri de bildiğin sanmıyorum kadıncağızın :)
Bakın ben geçen sene booking.comdan çeşmedeki 7800 çeşme oteliyle maldivlerde su üstü bungalovlarda kalıcak şekilde bir oteli karşılaştırmıştım. Maldivlere ulaşım dahil daha hesaplıydı. Çeşme tamam güzel ama o kadar da güzel değil. Türkiyede tatilin çok anlamsız olduğu yerler var. Millet parasını nereye harcayacağını bilemiyor bence. Hayır Maldivler uzal ben eller havaya da olacak fantastik bir yer arıyorum diyorsan sana İbiza verelim ama 7800 çeşme ne alaka?
Çeşme güzel bir yer. Biz çocukken Didim vardı bundan 25 sene önce. Çeşme eski Didim gibi.
Didim ve civarı bitti zaten ama Çeşmenin denizi gerçekten güzel..Orada daha çok butik oteller var ki benim tarzım değil ben ev tipi otelleri sevmiyorum. Onun dışında Alaçatı falan zaten bence spor yeri. Ben kızımla gittiğimde denize girmedim Alaçatı da.
Yurt dışı hem gezme hem de alış veriş olarak güzel olur. Ama senin dediğin Tayland falan bana böyle sırt çantasını sırtına takıp da gidilecek yerler olarak geliyor elimde bir de çocuk düşünemiyorum oralarda.
Değişiklik istedikten sonra yapılacak çok şey var ama. Akıllara zarar 540 eur da yani tek yatma olarak çok fazla. Hatta iki kere sordum yanlış mı anladım diye. hayır bizim konseptimiz böyle dedi.
Böyle pat diye söyleyince garip oldu gerçi de.
Ya ben kariyer iş güç düşünen, insanlığı değiştiricem diyen idealist kuzunun tekiydim.
İki senedir aramızda sözlendiğimiz müstakbel hayat arkadaşımla birlikte yaşıyoruz. Şimdiden güzel eşyalarımız, şirin bi dairemiz var kiralık da olsa. Dekorasyonunu, temizliğini yapmaktan zevk aldığım..
Benimki ise geceli gündüzlü çalışıyor, para biriktirelim de bi an önce evlenelim diye. Gözlerinin feri gitti çalışmaktan.
Bu iki buçuk senede işimden uzaklaştım, neredeyse hiç çalışmıyorum yemek tarifleri öğreniyorum, böreğinden baklavasına, onu geç dünya mutfağına açıldım. İncirli etler portakallı tavuklardan zevk alır oldum.
Ikea dan çıkmaz oldum. Ufacık evi doldurup taşırdım tablolarla süslerle.. Burdan da çok alışveriş yaptım hatta.
Ama bunlar bile yetmiyor, bi an önce evlenmek, çeyiz dizmek istiyorum.
Kariyer düşleyen ben, güzel evler düşler oldum. Daha evliliğe iki sene var. Malum bütçe birikimi..
Bu halim geçici bi heves mi yoksa tam teşekküllü bi ev hanımı mı oldum?
Bi yandan yediremiyorum da kendime.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında Adam&Eve Taylandda gideceğiniz yerden çok daha lüks bence. Laradaki otelleri bilmiyorum. Tayland oda-kahvaltı oluyor turlar genelde. İlerde çocuk olunca zaten hem çocuklarla gidilecek herşey dahil otellere bakacağız. Şimdiden salaş falan ama yurt dışı oteler eğer aynı fiyatta bulunuyorsa tercih edilebilir bence.
He valla 470 bin nakit ev aldilar İzmirin en gıcır yerlerinden birinde.Bizim kazandigimiz apartmanin aidat parasi kaliyor :)
Tabikii vardir.En son kuzenim balayinda haziran ayinda cruise turuna cikti. Adriyatik turu yaptilar.Tur parasi 12-13 bin civari tutmus.İvir ziviri gemide hergun ekstradanda parayla 16 bine gelmis.Ama kuzenimin eşi aylik 10-15 bin lira ortalama kazanan bir cocuk.Az bile onlara :) Benim gibi memurlara fazla. Neyse zenginin parasi zugurdun cenesi oldu bu konustugumuz :) Allah herkese gonlundekini versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?