- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Bazi yorumlar sinirlerimi bozdu.bu konularin bu forumda konusulmasina karsiyim.kimse kimsenin dusuncesini degistiremez fakat
Su imam nikahiyla ne alip veremediginiz var? Turkiye cumhurriyeti nikahini tanirim bilmem ne...yahu turkiye cumhireyi dediginiz yer islam ulkesi.eger muslumanim diyorsaniz muslumanligin gerektirdiklerine uyacaksiniz.kurani kerimde nikahsiz yasamanin ayetlerini acin okuyun.ahkam kesmesin kimse burda.yok batililasma yok modern kafa......
Inancinizi sorgulayin o zaman.
Burda bunlari belirtene kimsenin namus bekcisi demeye hakki yok.
Bunlar gerceklet..herkes kendi yadadigindan sorumlu.helal yol bu kadar kolayken cocuk icin evlenirim diyenler......yazikki ne yazik.....inanin sinirlerim bozuldu..sayenizde avrupa birligine girmenin son sarti olan islami reddetme de olacak yakinda....dinimize sahip cikmaktan oyle aciz bi milletizki..
pardon da konu sahibi ben tam tesekkullu muslumanim diye aciklama yapmis mi????????? belki budist ya da makarnaya tapiyor siz nereden biliyorsunuz?? ayrica turkiye islam ulkesi falan degil benim bildigim kadariyla bir hukuk devleti. cogunluk musluman diye herkes imam nikahi mi yapmak zorunda.. vallahi ilber ortayli yi daha bi sever oldum bu aralar
Namuscanlar nedir anlamıyorum. Bizi yetiştiren anne babalarımız namuslu insanlar değil miydi. Söyler misiniz hanginizin anne babası namusa önem vermiyor. Bu kadar rahat olmayın çok rica ediyorum. Namuscanlar diyip ezmeye çalıştığınız insanlara da azıcık saygı duyun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
belki benim namus kavramina yukledigim anlam iyi insan olmak, hirsizlik yapmamak, baskalarini kendim gibi olmaya zorlamamak falan. bunun yazili kurali mi var? konu sahibi demis ki evlenesim var icimde bir ev hanimi yatiyor.. sizden akil mi istemis ayy cok korkuyorum gunaha mi girdim acaba diye?? herkes din alimi masssssallah
pardon da konu sahibi ben tam tesekkullu muslumanim diye aciklama yapmis mi????????? belki budist ya da makarnaya tapiyor siz nereden biliyorsunuz?? ayrica turkiye islam ulkesi falan degil benim bildigim kadariyla bir hukuk devleti. cogunluk musluman diye herkes imam nikahi mi yapmak zorunda.. vallahi ilber ortayli yi daha bi sever oldum bu aralar
Sizinle tartismayacagim bile.yorumum konu sahibine degildi zaten.imam nikahi katsiti yorumcularaydi...ben monarsik devlet dedimmide bana hukuk devleti diyosun.ayrica ulkemiz oncelikle uniter bi devlet.
Islam ulkesiyiz sen reddediyosan o senin muhalefetligin..
Benzer bir konuda da ben konu sahibi hiç polemiğe girmezken baya baya sinir stres yaşamıştım sürekli dert anlatmaya çalışarak, o yüzden yorulduğunuzla kalırsınız, şahsen ben kendimi tutup yorum yapmamaya çalışıyorum başarabildiğim kadarıyla. Ama her yazdığınızın altına imzamı atıyorum
Sizinle tartismayacagim bile.yorumum konu sahibine degildi zaten.imam nikahi katsiti yorumcularaydi...ben monarsik devlet dedimmide bana hukuk devleti diyosun.ayrica ulkemiz oncelikle uniter bi devlet.
Islam ulkesiyiz sen reddediyosan o senin muhalefetligin..
ay simdi uniteri islam ulkesini falan acikla bana desem o da benim muhalefetligim olur her ne demekse :)). neyse canim kafan gicir gicirmis gule gule kullan
yoruldum vallahi
aynen vazgectim tatlim icimdeki domestik olmayan hatun bi cikayim dedi de yoruldu vallahi
domestigi geri cagiriyorum bi gelip balli hardalli hindi tarifi versin hahah
Aciklarim aciklamasina o gicir kafan almaz senin...yorumlarina baktim oyle yetersiz ve bilmeden konusuyorsunki....haline uzuldum...daracik aciyla baktigin hayatinda mutluluklar:)
Ya canım benn o olmayan domestiği çıkarayım dedim de bi pilav yaptım yazık zavallı çocuk doğduğuna pişman oldu onu yemeye çalışırken
pilavi beceremeyen domestik olamaz isin sirri onceden islatmakta ve tereyaginda
haftaici fizibilite yaparim haftasonu muffin
Uzun uzadiya belirtmedim..Muhalefet* onun doğrusu, belirteyim ben de, yanlış anlamayın yazdığınız anlaşılsın diyeBi de anayasada islam ülkesi olduğumuza dair bir ibare yoktur, bunu siz söylüyorsunuz, nereden aklınızda kalmış bilmiyorum ama. Arkadaş o açıdan belirtti muhtemelen hukuk devletiyiz diye. Çünkü anayasada laik bir ülke olduğumuz yazar. Eğer dediğiniz gibi islam ülkesi olduğumuz yazsaydı laiklikle örtüşmeyen bir durum olurdu bu. Ülkede müslümanlar çoğunluktadır ama kimse müslüman olmak zorunda değildir. Sizin de çok iyi bileceğiniz üzre islam hoşgörü dinidir, insanların günahlarından önce bir de kendinizi eleştirmenizde fayda var, hoşgörülü olmayarak siz de günaha giriyorsunuz. Ha ayrıca resmi nikah kıymayıp imam nikahı kıymak da ülkemizde yasaktır, yasal işlem uygulanır bu durumda. Umarım yeterince açık ve nazik bir şekilde yazabilmişimdir, zira çok zorladım kendimi:)
Estağfirullah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?