Ay kızlar benim cocuk delirdi bi bakın

Temiz mama'dan alıyorum ben kumunu. Paketin yarısından fazlasını kabına döküyorum, ve görevim burda başlıyor "tuvalet sifonu" =)) O çiş ve kaka yaptıkça kum topaklanıyor zaten ve ben günlük kürekle o topakları alıp atıyorum. Kumu da düzenli olarak 2-3 haftada bir komple döküp kum kabını güzelce çamaşır suyuyla yıkayıp yeniden kum koyuyorum. Allah bize bağışlasın acılarını göstermesin.. Yok, bizim öyle etrafı çevrili bahçemiz yoktu ve caddeye çok yakındık.. Ve Allah bilir o zamanlar sokak hayvanlarını zehirlemek için belediyeler sokaklara zehirli et falan atıyordu sanırım.. Çünkü sokakta bi gördüğümüz kediyi bi daha göremiyorduk. Gene de bahçeye siz göz kulak olurken çıksın derim. Çünkü sokak hayvanlarında bir sürü hastalık da olabiliyor, dikkatli olun, inşallah tüyü kadar ömrü olur. Az önce canlı ders yapacakken gelip bilgisayarın kapama tuşuna bastı patisiyle şu an çok kızgınım ben benimkine =))))

Ahahah ruh hastaları yaa bizimkide yavru kediden bile korkar sokakta doğum sırasında annesi olmuş bi kedi buldum diğer yavruda ölmüştü tek kalmış aldım bizimkine arkadaş olur hem bizimkinide bu kadar kucukken aldım deyip eve getirdim biberonla falan besledim sonra bu tom-tom yurumeye basladi yeme kafasını sokuyor falan bizimkide bunu her gordugunde kacar ben yokken çocuğun ümüğüne çökmüş, kafasına kafasina vuruyordu garibin Allahtan annem yettim mı sandın bu çocuğu deyip aldı şimdi annem bakıyor. Bu caniliği yüzünden ona arkadaşta alamıyorum bide alışmış istediği biseyi vermeyince gidip yatak başlığımı tırmalıyo yemin ederim dedikodunu yapsam bizim kedinin günlerce yaptığı saçmalıkları anlatabilirim

Kediyi neden salıyorsunuz? Kaybolabilir, hastalık kapabilir, araba carpabilir, başka hayvanlarla kavga edebilir. Valla iyi cesaret. Belki bir önceki gidisinde başına bir iş geldi, o yüzden böyle.

Kediyi neden salıyorsunuz? Kaybolabilir, hastalık kapabilir, araba carpabilir, başka hayvanlarla kavga edebilir. Valla iyi cesaret. Belki bir önceki gidisinde başına bir iş geldi, o yüzden böyle.
Aslında haklisiniz salmamak gerek ama tuvalet ihtiyacı için çıkıyor birde sırf onun için hep zemin katlı ara sokaklı bahçeli evlerde oturuyorum bahçeden dışarı çıkmaz hiç hatta evden dışarı çıkmaz ama börtü böcek yakalamayı seviyor. Araç ve insani zararların minimum olduğu bi yer olduğu için doğadan kopması taraftarı değilim diğer kediler hep bir arada ama o asla diğer kediler ile anlaşamıyor canı da sıkılıyor fark ediyorum iyilik yapalım derken kötülük yapmak istemiyorum ona

Tuvaletini evde de yapabilir.

Ben
Diyorum kediler uzaylı ve psikopattir aksini iddia eden insan kılığına girmiş kedidir diye normal o halleri bazen sabit duran bı nesneye bile sinirlenebilirler benim besledigim en uysal kedim de bile böyle bir olaypa karşılaşmışimdir kuyruğuna sinirlenip kabaran bir kedim bile olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…