- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Arkadaşımın is yerine gittiğimde birlikte iş yaptığı çocukla ttanıştm. Çocuğun benden gözlerini alamaması sürekli iltifat etmesi falan o an gözümden kaçmadı ama belki ben yanlış anladım dedim. Neyse bir kaç gün sonra bir iş için arkadaşı aradım oda is arkadaşının nosunu verdi ve gerektiğinde o sana yardım eder dedi. Bende işleri yoluna koyamadigim için aramadim çocuğu sonra bana 1 hafta sonra face den arkadaş isteği yolladı . Bende kabul ettim sonra mesaj attı ne oldu 1 hafta oldu hala aramadin dedi bende işi tam halledemedim oyüzden arayamadim dedim sonra o konuyu uzatmak için başka şeyler sordu bende kısa cevap verip hemen işimi halledince arayacağımi söyledim oda benimde numaramı arkadaştan aldığını kaybettiğini söyledi bende iyi ozaman dedim kapadim konuyu. Neyse ertesi gün tekrardan mesaj attım musaitse pazartesi günü yanına ugrayacagimi işleri hallettigimi söyledim oda süper dedi bir sürü sevindigine dair ifadeler yollamis bende sonra cevap vermedim:) aslında bende hhoşlandim ama burda yanlış mı davrandım muhabbeti uzatabilirmiydim yada oda uzatabilirdi diye düşünüyorum. Pazartesi yanına gittiğim zaman nasıl davransam çok heyecanlıyım yaaa .. kusura bakmayın uzun oldu ama çok heyecanlıyım napimmmm
)