Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Aslında insan utanır böyle bir durumd, ne kadar doğal bir durum.olursa olsun utanır.
Utanma duygusu varsa insanda iyidir.

Ama bu konuda daha utanmaz bir şey okuyunca hiç utanmaniza gerek yokmuş bunu anladım.

Keşke kamera olsaydı yayinlansaydi.

Sanırım kafası güzelken yazdı.

Aslında insan utanır böyle bir durumd, ne kadar doğal bir durum.olursa olsun utanır.
Utanma duygusu varsa insanda iyidir.

Ama bu konuda daha utanmaz bir şey okuyunca hiç utanmaniza gerek yokmuş bunu anladım.

Keşke kamera olsaydı yayinlansaydi.

Sanırım kafası güzelken yazdı.
Ben fake diye sikayet etmistim banlandi. Boyle bir sey olamaz ya komik te degil itiraf ta degil milletle dalga geciyor. Umarim ban sebebi fake sebebiyledir

Artık biyolojik ihtiyaç diye diye, utanma duygusu, haya kalmadı. Yellenince de wc ye mi gidiyorsunuz diye bide soruyo, e bi zahmet gidin yani. Bi özeliniz olsun ya.. Konu sahibi üzülme gecti bitti zaten, benimde ikinci reglimde okulda olmuştu, eteğim leke olmuştu okul bahcesinde gezerken arkadasım söylemişti de yan tarafa cevirmiştim, utanmıştım ama gecti gitti :KK66:

Olan olmuş konu sahibi üzülmeyin.Herkesin başına gelebilir.
Ama burada bile isteye asansöre çiş yapan insanlarıda gördü ya bu gözler ne diyeceğimi bilemedim.Birde sağlıklı besleniyorum çişim hijyeniktir yazmış şaka gibi.
Hindistanda insanlar sokaklara yapıyor dışkısını,çişini ve orada bu çok normal karşılanıyor.Kendisini oraya gitmeye davet edeyim bari .Rahat rahat salsın dışarda.
Iğrenç ya resmen iğrenç..🤢

Owww bi düşündümde hakkaten kötü olmus ama napıcaksın insanlık hali olabilir herkesin basına gelebilir erkeklerinde anaları bacıları da oluyor sonucta öyle düşün

Yalnız ben seyi anlamadım teee pantolon üstüne cıkıcak kadar ıslak olup nasıl hissetmedigini :/

Gulsek hosuna gitmezdi.
Cok samimi bir ortamda degildi. Herkes birbirinin bir yerden arkadasi oldugu bir ortamdi.

Bizim kizla esini 2. gorusumuzdu mesela

Erkekler cikinca yakin arkadasim ve ben gulduk diye gulmeyin lutfen ya diye trip atmisti bize.

Icine kapanikdi biraz. Esimede rezil oldum ya diye uzulmüstu.

Teselliyle ugrasmistik birde dalga gecsek olayi hafifletelim diye valla sinir olurdu bize.
Bir daha görüştün mü kızla

Ben kıskandım sizi keşke ben böyle adet olsam dağılsın gelmeden 2 gün önce belirtilerini sancılarını çektiriyor bana.

Birkaç yıl önce, öğretmen olarak bilindiğim bir il halk kütüphanesine gittim, ödünç aldığım kitabı teslim etmek için.
Görevlinin karşısındaki sandalyeye oturdum, çantamdan kitabı çıkarıp adama uzatırken çantamdaki pedin o minik bantının kitaba yapıştığını fark ettim. Ped görünüyordu tabi ama anlık bir refleksle geri çektim kitabı, çantama koydum , adamın eli havada kaldı. 🙄
İkinci bir hamleyle pedi kitaptan ayırdığımı düşünüp tekrar çıkardım ama sürpriiiz, bant hala kitaba yapışık üstelik ped de açılmış bayrak gibi sallanıyordu😂😂😂😂
Adam da tereddütte kaldı, ben ehi ehi ben şunu bir çıkarayım en iyisi gibi bir şeyler geveleyerek kitabı geri çektim, cart curt pedi ordan aldım, görevliye uzattım ve bir daha kütüphaneden ödünç kitap falan almadım😂😂😂

Erkekler regl olsaydı bunu o gün gururla ilan edip, sen regl olmak nedir biliyor musun sen rahatsın tabi!!! diye çemkirip lekeli don ve pantolonlarla gezerlerdi ped değiştirmeyi unutup...her tarafta kırmızı leke görürdük artık.. Suçlusu da karıları olurdu hatırlatmıo die

Ay hiç çekemezdim onun nazını. Çok çekilmez olurdu. O benim tribimi çeksin.. :KK48:

Benim de benzer hatıram var :)sıkmayın canınızı doğal bir şey sonuçta kimseye bir zararınız dokunmadı. Yakında unutursunuz zaten

Regl normal birsey ama disariya taşıp oyle dolaşmak normal degil bana gore, basima gelsin istemezdim. İnsan akintiyi hisseder. Pediniz yoksa bile gunluk pediniz de mi olmuyor? Ben tahmin edemedigim zamanlar gunluk pedim oluyor zaten ilk geldiginde o tutuyor, asiri fazla gelse dedigim gibi yine insan hisseder.

Yapcak birsey yok artik. Zamani geri alamiyoruz , dikkat edersiniz.
Hiç hissetmedim
Sıcak ve yoğun bir gündü
Bir hafta daha vardı
Günlük ped yoktu aksi gibi
Bu başıma gelmemiş olsa yorumunuzu yazar yada beğenirdim
Dediğiniz gibi yapacak birşey yok

Back
X