Ay rezillik ya

birşey olmaz sorarsa mesajları temizliyordum yanlış oldu diyiverirsin

Büyütülecek birşey değil. Karizmanı bu yaptığın değil ama şu kullandığın 'hoşlanabilite' çizdirebilir. Çocuğun yanında kullanma bari. Türkçe'de bilite diye bir ek yok. İngilizce 'ability' diye yapılabilirlik gösteren bir sözcük. Yani Türkçe bir sözcüğün sonuna ekleyemezsin.

Tabi, müthiş önem arz eden bi durum çünkü. Ve tabi günlük hayatta söylediğimiz hersey Türkçe'ye birebir uyuyor. Allah aşkına gidin başka konularda kasılın Türkçe/Ingilizce dersi vereceğiniz EN SON insanım :) Nicki princessofdarkness olan biri için fazla uzun bi yorum oldu yahu neyse

Gülücük at canım belli ki oda hoşlaşıyorrr

Farkındaysanız Princessofdarkness... Yani tamamı İngilizce:) Çok da sevdiğim bir karakterdir kendisi bu arada:) Bakın ben burada birşeyler kasmıyorum. İngilizce sözcük kullanmak birşeydir, Türkçe bir sözcüğü İngilizce bir ekle ya da sözcükle birleştirip uyduruk bir dil yaratmak başka birşeydir. Ben karizmanız çizilir derken ciddiydim. Uyardım sadece. Ben şahsen erkek olsam hoşlanabilitem var diyen bir hatunla ciddi bir ilişki düşünmeyi bırak sanırım normal bir arkadaşlık bile yürütmezdim. Ki kadın halimle de aynısını düşünüyorum. Dediğim gibi benimki naçizhane bir uyarıydı:)

Gülücük at canım belli ki oda hoşlaşıyorrr

Isaret diliyle mi haberleşelim kizlar Zaten konuşmaya başlamamız da şöyle oldu, o benim üç dört fotoğrafımı begenmis arka arkaya ben de onunkilerden bi tanesini beğendim nezaketen, sini arkadasiyiz diye. Sonra o bi daha beğendi. Sonra ben de bi tane daha beğendim. Bikaç fotoğraftan sonra da konuşmaya başladık işte

Evet bu bana ait bir dil. Kendim uydurdum. Vardır böyle kelimelerim içinde. Beğenmek zorunda değilsiniz, ki siz beğenmeyin de zaten. Uyarınızı da kendinize saklasanız benim için daha hoş olurdu yine de teşekkürler

İlginçsiniz ne diyeyim. Eleştiriye açık olmayan birinin gelip de burada konu açması tuhaf. Neyse... Umarım uydurduğunuz dilinizle konuştuğunuz adamla anlaşabilirsiniz. İyi şanslar diliyorum :)

İlginçsiniz ne diyeyim. Eleştiriye açık olmayan birinin gelip de burada konu açması tuhaf. Neyse... Umarım uydurduğunuz dilinizle konuştuğunuz adamla anlaşabilirsiniz. İyi şanslar diliyorum :)
Burada konu açan hiç kimse eleştiriye, farklı fikirlere açık bir forumda derdini anlattı diye kimsenin bilmişliğini konuyu saptırmasını uyarı adı altında KENDINCE ders vermesini çekmek zorunda değil. Anlaşırım ben siz hiç dert etmeyin. Teşekkür ediyorum.

Yanlış anlamışsınız. Sizi kırdıysam özür dilerim. Niyetim çok bilmişlik yapmak ya da konuyu saptırmak değildi. Siz karizmanızın çizildiğinden bahsetmiştiniz. Ben de bu kadar basit birşeyle karizmanızın çizilmeyeceğini ama kullandığınız uydurma dille gayet rahat çizileceğine dair birşeyler yazmıştım. Bu kadar alınacağınızı bilseydim zaten yapmazdım. Dediğim gibi uydurma diliniz hakkında yaptığım eleştiri sizi kırdıysa tekrar özür dilerim. Sadece ben kullandığım dili çok sevdiğim ve bu şekilde insanlarımız tarafından bozulmasına çok üzüldüğüm için belki size biraz sert gelmiştir yaptığım yorum. Tekrar özür dilerim :)

Bakın ben normalde neredeyse Istanbul Türkçesiyle konuşan bir insanım. Ama neredeyse diyorum tamamen degil, çünkü günlük hayat bu kadar ciddiyet için fazla saçma. Sevdiklerimizle, yanında kendimizi rahat hissettiklerimizle beraberken ne kelimeler türetiyoruz, neler neler söylüyoruz, siz hep ama hep böyle mi konuşuyorsunuz? Türkçe'nin katledilmesine ben de en az sizin kadar karşıyım. Ama benim yaptığım kullandığımız dili farklılaştırmak başka birşeye çevirmek değil. Kendime eğlenceli gelen, samimi buldugum insanlarla konuşurken kullandığım birkaç bana özel kelime. Türkçe'ye ben böyle dedim diye "hoşlanabilite" diye bir kelime girmedi. O hâlâ "bence"de. Ben biraz fevriyim, ve tehdit niteliğinde birsey algıladığımda çirkinleşebiliyorum Bunun için ben de özür dilerim. Sakinliğiniz için de teşekkür ederim.

yanlış göndermişim demeyin bozuntuuya vermeyiiinn

Hoşlanabilite ne demek? Türkçenin suyu çıkıyor.
Yanlışlıkla oldu dersin, erkekler "ay bu kız konuşmaları okuyor" diye ince düşüneceğini sanmıyorum,kızlarda olur o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…