Ay Sonuna Çok Var Ama...

Evet süt zararlı süt vericekseniz bile ki vermemek daha iyi suyla karıştırın . Benim tavuk ciğer falan yemiyor ama bol bol ıspanak tüketiyor :)

Fazla fark yoktur. Hemen hemen aynidir. Ama tuz oraninin fazla olması böbrek rahatsizligini beraberinde getirir. Bende islak mamasini kullaniyordum royalin biraktim.
Royal ile ne kadar fiyat farkı var biliyormusunuz

Tüh... Teşekkür ederim yorum için öyle yapacağım artık mecbur.

Ne demek herşey minik dostlarimizin iyiliği için :) Ben mama konusunu çok arastirdim, çok çeşitli veterinerler ile konuştum. Genel olarak herkes pro plandan yana. İnşallah sever :)
Bu mama bitince onu alayım sağolun :)

Bakacağım bu mamalara. Tonton babaanneler gibi oldum zaten sadece mama yediler mi içime sinmiyor. 2 günde bir yoğurt, beyaz beynir, bezelye, light ton balığı mutlaka veriyorum. Ton balığının suyunu da kuru mamalarına döküyorum ıslatıyorum bütün besin değeri suyunda kalıyormuş çünkü. Çok teşekkür ederim bilgiler için.

Evet süt zararlı süt vericekseniz bile ki vermemek daha iyi suyla karıştırın . Benim tavuk ciğer falan yemiyor ama bol bol ıspanak tüketiyor :)

Yok yok herkes kedi süte bayılır çok yararlı diye biliyor ama çok yanlış... Sokak kedilerine bile yoğurt koyuyorum kapının önüne süt yok. Hem hazımsızlık hem de ishal yapıyormuş. Ispanağı biz de deneyeceğiz önümüzdeki günlerde. :)

Ne demek herşey minik dostlarimizin iyiliği için :) Ben mama konusunu çok arastirdim, çok çeşitli veterinerler ile konuştum. Genel olarak herkes pro plandan yana. İnşallah sever :)
Kuru mamada hemen her markayı yiyor bebekken hills veriyordum ama market mamasını ağzına sokmuyor bende eve sokmuyorum çok kötü kokuyor ve tüy dökmeye başlıyor hemen :)

Benim ki sebze seviyor genel olarak bide çimler var veterinerlerde satılıyor ekiyosunuz çimleri bir kaba onu yiyorlar bir maddenin eksikliğinden ota ihtiyaç duyuyorlarmış bilginiz olsun benim ki küçükken çok yerdi :)

Katiliyorum ayriyetten dışkılama ve bağırsak sistemini de tamamen cokertiyormuş, kesinlikle verilmemeli.

Evet özellikle yemesi için topluyorum yikayip koyuyorum. Çimen yemeleri çok saglikli. Midedeki tüyleri cikarmasina yardimci oluyor.
Bende alıp ekiyorum ama bu aralar yemiyor pek veterinerim bir maddeye ihtiyaç duyduklarında yer demişti :)

Bir sitede çim kapları buldum aksesuar olarak. yedikçe çıkıyor. Onlardan alacağım ben de. :)

Hills konusunda bilgim yok. Market mamalari zaten eve sokulmamali. Veteriner pro plan kullandiginda tüylerini ne kadar guzellestigini ve diskisinin kokusunun ne kadar aza inip düzeleceğini goreceksin dedi.
Kuru mamada hemen her markayı yiyor bebekken hills veriyordum ama market mamasını ağzına sokmuyor bende eve sokmuyorum çok kötü kokuyor ve tüy dökmeye başlıyor hemen :)

Bir kör kedim bir de köpeğim var.
Bir yere gidecek olduğumda 3 farklı su kabı koyuyorum.
2 kaba kedi maması bir büyük kaba da köpek maması koyuyorum.
Bu zamana kadar eve döndüğümde hiç bir sorunla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…