- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi gokalpiniremi
-
Ayrı ayrı hatta farklı odalara koysan daha iyi olur.
İnternetten daha uyguna bulabilirsin canım ben kiloluk alıyorum
Royal ile ne kadar fiyat farkı var biliyormusunuz
Bu mama bitince onu alayım sağolun :)Fazla fark yoktur. Hemen hemen aynidir. Ama tuz oraninin fazla olması böbrek rahatsizligini beraberinde getirir. Bende islak mamasini kullaniyordum royalin biraktim.
Kediden anlamam ama arkadaşım 5 gün yeterli su ve mamasını bırakıp gitmiş geldiğinde de bi sıkıntı olmamış
Ben bakarım diyesim geldi ama aynı şehirde değiliz malesef.Evde tehlike yapacak şeyleri ortadan kaldırın kapıları da kapatın.Tek odada üşümeyecekleri bi yerde dursunlar.Oynayıp oynayıp uyurlar bişey olmaz zaten.Bol bol mama su koyun,susuz kalmazlarsa sorun olmaz.
Bu mama bitince onu alayım sağolun :)
Bilgisine gayet guvendigim veterinerim durumun varsa pro plan, biraz daha uyguna ariyorsan happy cat kullan dedi. Farklı bir marka kullaniyordum, royal caninin de islak mamasini kullaniyordum bunlara geçiş yapacagim. Birde sadece mama ile tek yönlü beslenme tercih etmeyin. Haşlama tavuk, oözellikle ciğer, balik verin arada. Sütte vermeyin zararliymis. Veteriner sut vereceğine arada yoğurt ver dedi.
Evet süt zararlı süt vericekseniz bile ki vermemek daha iyi suyla karıştırın . Benim tavuk ciğer falan yemiyor ama bol bol ıspanak tüketiyor :)
Kuru mamada hemen her markayı yiyor bebekken hills veriyordum ama market mamasını ağzına sokmuyor bende eve sokmuyorum çok kötü kokuyor ve tüy dökmeye başlıyor hemen :)Ne demek herşey minik dostlarimizin iyiliği için :) Ben mama konusunu çok arastirdim, çok çeşitli veterinerler ile konuştum. Genel olarak herkes pro plandan yana. İnşallah sever :)
Benim ki sebze seviyor genel olarak bide çimler var veterinerlerde satılıyor ekiyosunuz çimleri bir kaba onu yiyorlar bir maddenin eksikliğinden ota ihtiyaç duyuyorlarmış bilginiz olsun benim ki küçükken çok yerdi :)Yok yok herkes kedi süte bayılır çok yararlı diye biliyor ama çok yanlış... Sokak kedilerine bile yoğurt koyuyorum kapının önüne süt yok. Hem hazımsızlık hem de ishal yapıyormuş. Ispanağı biz de deneyeceğiz önümüzdeki günlerde. :)
Sizin kediniz çimen yiyor mu ?Ne demek herşey minik dostlarimizin iyiliği için :) Ben mama konusunu çok arastirdim, çok çeşitli veterinerler ile konuştum. Genel olarak herkes pro plandan yana. İnşallah sever :)
Yok yok herkes kedi süte bayılır çok yararlı diye biliyor ama çok yanlış... Sokak kedilerine bile yoğurt koyuyorum kapının önüne süt yok. Hem hazımsızlık hem de ishal yapıyormuş. Ispanağı biz de deneyeceğiz önümüzdeki günlerde. :)
Sizin kediniz çimen yiyor mu ?
Bende alıp ekiyorum ama bu aralar yemiyor pek veterinerim bir maddeye ihtiyaç duyduklarında yer demişti :)Evet özellikle yemesi için topluyorum yikayip koyuyorum. Çimen yemeleri çok saglikli. Midedeki tüyleri cikarmasina yardimci oluyor.
Benim ki sebze seviyor genel olarak bide çimler var veterinerlerde satılıyor ekiyosunuz çimleri bir kaba onu yiyorlar bir maddenin eksikliğinden ota ihtiyaç duyuyorlarmış bilginiz olsun benim ki küçükken çok yerdi :)
Kuru mamada hemen her markayı yiyor bebekken hills veriyordum ama market mamasını ağzına sokmuyor bende eve sokmuyorum çok kötü kokuyor ve tüy dökmeye başlıyor hemen :)
Çok iyi olur boool boool yerler :)Bir sitede çim kapları buldum aksesuar olarak. yedikçe çıkıyor. Onlardan alacağım ben de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?