- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163
- Konu Sahibi gokalpiniremi
-
arkadasımın ıkı kedısı var eger bırbırlerıne alıskınlarsa veterınerı onların yeterlı su ve mamayla evde kalabıleceklerını soylemıs. daha oncede 2 gun 3 gun bırakmıslıgı var tek kedısı varken .tabı guvendıgın bı komsun falan varsa arada onları en azından kontrol edıp sana da haber verırse ıcın rahat olur
Canım benimde kedim var geçenlerde benimde böyle bir durumum oldu 3 gün yoktum tabii annem gelip arada kontrol etmişti ama kontrol edicek kimsen yoksa bile bol bol mama bırak kumu gitmeden değiştirirsen sen gelene kadar sıkıntı olmaz ama su durumunu bilemicem benimkinin suyunu günde 2 kere değiştiyorum içmiyor çünkü başka türlü her kedi aynı değil ama neticede çok büyük sorun alacağını sanmıyorum .
Olabilir ama bütün mamayı bir günde bitirebileceklerini sanmıyorum zaten daha çok ufaklar ne marka mama kullanıyorsunuz birde çıkmadan her ikisinide bir paket yaş mama koyunMamalarını her odaya bölüp bölüp mü koysam acaba?
yarın arkadasımla gorusucem sorarım mama mıktarını fakat onun kedısı bırı 1 yasında dıgerı daha 3 aylık falan
Olabilir ama bütün mamayı bir günde bitirebileceklerini sanmıyorum zaten daha çok ufaklar ne marka mama kullanıyorsunuz birde çıkmadan her ikisinide bir paket yaş mama koyun
Komşumuzun kedisi var uzun bir yere gideceği zamn tüm odaların kapısını kapatıyor banyo kapısını açık bırakıyor
Antre çok geniş ve uzun oraya da mama ve su bırakıyor bolca sorun olmuyor
Yavruların daha çok küçük market maması kullanma veterinerden hills , royal canin marka yavru kedi maması alabilirsin bunlar doyuruculuğu yüksek olan mamalar benim kedim marketten aldığım 1 kg mamayı 3 günde bitiriyor ama bunlar 1 hafta yetiyor sen 1 kg alsan ikisine 3 gün fazla fazla yeter .Geçici evlerinden sahiplendik kalan mamalarını da verdiler. Bonacibo diye bir marka. Hamsili ve tavuklu yavrular için. Yarım paket kaldı ama bittikten sonra ne alsam bilemiyorum. Çok teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı...
Bunu bilmiyordum nedenini söylermisiniz merak ettim çok .Bişeycik olmaz. Mama ve suyu bolca koyun, kumu gitmeden değiştirin yeter. Bir de evde iki kedi varsa muhakkak en az iki kum kabı olmalı, hatta. İdeali kedi sayısından bir fazla kum kabıdır. Minik bir tavsiye.
Kediler tuvaletleri konusunda çok hassastır genelde. Başka kedinin kullandığı kabı kullanmak istemezler. Şimdi muhtemelen yavru oldukları içşn sorun çıkmıyor ama büyüyünce biri mutlaka tuvaleti kullanmak istemeyecek, oraya buraya yapacak çişini. Bir fazla olması da kedilerden biri iki kabı birden sahiplenirse diğerine de kum kabı kalsın diye.Bunu bilmiyordum nedenini söylermisiniz merak ettim çok .
Benim bir tane kedim varda ideal olan kedi sayısından bir fazla demişsiniz ya onu merak ettim .Kediler tuvaletleri konusunda çok hassastır genelde. Başka kedinin kullandığı kabı kullanmak istemezler. Şimdi muhtemelen yavru oldukları içşn sorun çıkmıyor ama büyüyünce biri mutlaka tuvaleti kullanmak istemeyecek, oraya buraya yapacak çişini. Bir fazla olması da kedilerden biri iki kabı birden sahiplenirse diğerine de kum kabı kalsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?