kızlar utanarak birşey danışmak istiyorum
yazın böyle bi sorun olmuyo ama diğer mevsimlerde kapalı ayakkabı giydiğimde eve geldiğim zaman ayakkabılarımı çıkarınca ayaklarım kokuyo ve bi bayan olarak bu durum beni çok rahatsız ediyo koca gün ayakkabılar ayağımda oluyo haliyle okul falan derken ama her akşam ayakkabımı çıkarınca ayaklarım da kokuyo ayakkabılarımın içi de..bunu bi çözümü var mı sizce ne yapmalıyım bu sene böyle bi sorunla uğraşmak istemiyorum :çok üzgünüm:
kızlar utanarak birşey danışmak istiyorum
yazın böyle bi sorun olmuyo ama diğer mevsimlerde kapalı ayakkabı giydiğimde eve geldiğim zaman ayakkabılarımı çıkarınca ayaklarım kokuyo ve bi bayan olarak bu durum beni çok rahatsız ediyo koca gün ayakkabılar ayağımda oluyo haliyle okul falan derken ama her akşam ayakkabımı çıkarınca ayaklarım da kokuyo ayakkabılarımın içi de..bunu bi çözümü var mı sizce ne yapmalıyım bu sene böyle bi sorunla uğraşmak istemiyorum :çok üzgünüm:
Canım, ayakları kokutan şey ayakkabı. Hergün aynı ayakkabıyı giymemen gerekiyor. En az iki gün ayakkabını havalandırmalısın. Tabii bunun yanında kozmetik de kullanabilirsin. Ama en önemlisi ayakkabı konusunda yazdıklarım.
Sevgiler...
merhaba kızlar bendede aynı sorun halen devam etmekte söylediğiniz çözümlerse sadece bir süre idare ediyor umarım daha etkili yöntemler çıkar ve rahat ederiz.Kötü Kazen
Bende de ayak kokusu sorunu hep vardı ancak ben bununla savaşmayı hiç düşünmedim.
Tam tersine, hayatımda beraber olduğum üç erkek arkadaşım da bundan çok memnundular.Inanmayacaksınız ama bir tanesi dozunu bile arttırmamı istiyordu.
Kesinlikle şaka değil...Siz nasıl böyle bir tecrübe yaşamadınız hayret.
ilk defa duyuyorum boyle bisey,nasil dozunu arttirmani istediler yaa:)) cok ilgincsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?