Ayakkabı İçinde Olmayan Böcek

yahu konu dışı olacak ama pro üye nasıl olunuyor???

konuya gelirsek iyi huylandırmışlar sizi, normalde zaman geçtikçe böyle durumlara alışılır ama alışamamışsınız demekki böceklere. bence ayakkabıları çıkarınca içine gazete, sünger gibi bir şey ayarlayıp tıkayın böylece giremezleeer

Bende de çıkmıştı bu yaz fazla önemsememiştim şimdi bunları okuyunca huylandım resmen:))Çok soğuk hayvanlar yahu insan görünce irkiliyor elinde olmadan..Komidinin altına nası girmiş orası kapalı değil mi!!

Bilsem nasıl girmiş. Süpürürken bi öne çektim komodini, baktım sarı bir şey. Alala bir yerden çıkarıcam ama diye eğilip baktım. Kuyruğunu kaldırdı şöyle bir. Sonra akrep olduğu dank etti olaylar olaylar

Hadi yaa!!Benimki de açık renkliydi ben biraz araştırmıştım o günden sonra da açık renk olanlar daha zehirli oluyorlamış..Bir de benimki el kadardı yanımda arkadaşım olmasa ne olurdu bilemiyorum:))Sen ne yaptın o an o heyecanla:)

ya şaka gibi az önce bir akrep daha çıktı evden. ölüydü ama bu. ilkini gördükten sonra ilaçlamıştık ondan öldü heralde. ben de ilk gördüğümde konu komşuyu ayağa kaldırdım galiba biraz eşimi aradım hemen. ne sandıysa artık işten çıkmış taksiyle gelmiş şımarık çocuk gibiydim. şimdi de saat geç olmasa evi terk etmiştim çoktan. heralde sabahlarım bugün. ay nerden giriyolar girmesinler evlere ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…