- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
Ya öyle bir şey ki böyle ayaklarım karıncalanıyor, giyemiyorum. Bahçe katındayız, her gün kertenkele, çekirge, türlü türlü böcekler ve bol bol örümcekler görüyorum. Aslında bunların hepsine alıştım ama bende başka bir sıkıntı yarattılar. Normalde de dışarıda duran ayakkabının içine bir şey girer diye huylanır içini kontrol ederdim ama bu sefer evde duran ayakkabıların içinden huylanıyorum ve malesef giyemiyorum. Hava da yağmurlu bu ara, açık ayakkabı da giyemiyorum, kapalı ayakkabıların içine eşime elini sokturtmadan giyemiyorum, o da sıkıldı. Her zaman kontrol ettiremiyorum. Bu ayakkabı giyememe sorunumu nasıl çözebilirim? Ayakkabıların içine gazete falan soksam desem örümcekler zaten milim boşluğa girebiliyor.
Kısaca ben bu ayakkabı fobimi Nasıl yenerim?
Bu arada ayağımı sokamadığım gibi elimi de sokamıyorum tabii ki ve kesinlikle giyemiyorum. İlle biri elini ya da ayağını sokup kontrol edecek.
Kısaca ben bu ayakkabı fobimi Nasıl yenerim?
Bu arada ayağımı sokamadığım gibi elimi de sokamıyorum tabii ki ve kesinlikle giyemiyorum. İlle biri elini ya da ayağını sokup kontrol edecek.