Ayakkabı İçinde Olmayan Böcek

Benim evimde akrep var ya gece yatarken yatagı kontrol ederim de ayakkabı hiç kontrol etmıyordum ya şimdi bu konuyu gördüm huylandım :) en iyisi kutu bence bende öyle yapıcam

aynen benim evimden de çıktı akrep. üstelik başucumdaki komodinin altından. yatağa hala yatamıyorum. dar pantolonların bile içindeymiş gibi geliyor bacağımı sokamıyorum :D ayakkabıların içine fenerle bakıyorum ama giymeden önce. o şekilde yapabilir konu sahibi belki. bornozu bıraktım, hamam havlusu kullanıyorum. evde yok şu an biliyorum ama cidden akrep de çok korkunç yahu. kuyruğunu kaldırıp baş kaldırıyor bir de eşek sıpası.

En basit bir tane torbaya koy ayakkabıları ağzını bağla. Hatta 2 tane geçir için rahat etsin. En azından o şeffaf kutulardan alana kadar.

aynen benim evimden de çıktı akrep. üstelik başucumdaki komodinin altından. yatağa hala yatamıyorum. dar pantolonların bile içindeymiş gibi geliyor bacağımı sokamıyorum :KK70: ayakkabıların içine fenerle bakıyorum ama giymeden önce. o şekilde yapabilir konu sahibi belki. bornozu bıraktım, hamam havlusu kullanıyorum. evde yok şu an biliyorum ama cidden akrep de çok korkunç yahu. kuyruğunu kaldırıp baş kaldırıyor bir de eşek sıpası.
ayy evet geçen bir tanesiyle duş aldım haberim yok banyodaymış meger :) dokunur dokunmaz o kuyrugunu batıracak yer arıyo dediğin gibi :) kaç kez evde ohal ilan ettim onlar yüzünden yok olasıcalar

Ya öyle bir şey ki böyle ayaklarım karıncalanıyor, giyemiyorum. Bahçe katındayız, her gün kertenkele, çekirge, türlü türlü böcekler ve bol bol örümcekler görüyorum. Aslında bunların hepsine alıştım ama bende başka bir sıkıntı yarattılar. Normalde de dışarıda duran ayakkabının içine bir şey girer diye huylanır içini kontrol ederdim ama bu sefer evde duran ayakkabıların içinden huylanıyorum ve malesef giyemiyorum. Hava da yağmurlu bu ara, açık ayakkabı da giyemiyorum, kapalı ayakkabıların içine eşime elini sokturtmadan giyemiyorum, o da sıkıldı. Her zaman kontrol ettiremiyorum. Bu ayakkabı giyememe sorunumu nasıl çözebilirim? Ayakkabıların içine gazete falan soksam desem örümcekler zaten milim boşluğa girebiliyor.
Kısaca ben bu ayakkabı fobimi Nasıl yenerim?
Bu arada ayağımı sokamadığım gibi elimi de sokamıyorum tabii ki ve kesinlikle giyemiyorum. İlle biri elini ya da ayağını sokup kontrol edecek. :KK43:

Canim geçmiş olsun takıntı olmuş. Yani hayatını etkilemeye başladılar ve gerçekte de içine böcek girme riski yoksa aslında bu ruhsal olarak sıkıntı, keder yaşıyor olabilirsin ondan kaynaklaniyordur.

Ya öyle bir şey ki böyle ayaklarım karıncalanıyor, giyemiyorum. Bahçe katındayız, her gün kertenkele, çekirge, türlü türlü böcekler ve bol bol örümcekler görüyorum. Aslında bunların hepsine alıştım ama bende başka bir sıkıntı yarattılar. Normalde de dışarıda duran ayakkabının içine bir şey girer diye huylanır içini kontrol ederdim ama bu sefer evde duran ayakkabıların içinden huylanıyorum ve malesef giyemiyorum. Hava da yağmurlu bu ara, açık ayakkabı da giyemiyorum, kapalı ayakkabıların içine eşime elini sokturtmadan giyemiyorum, o da sıkıldı. Her zaman kontrol ettiremiyorum. Bu ayakkabı giyememe sorunumu nasıl çözebilirim? Ayakkabıların içine gazete falan soksam desem örümcekler zaten milim boşluğa girebiliyor.
Bu arada ayağımı sokamadığım gibi elimi de sokamıyorum tabii ki ve kesinlikle giyemiyorum. İlle biri elini ya da ayağını sokup kontrol edecek. :KK43:

Ayakkabıyı alıp hızlıca yere vurun veya ters olarak yere atın içinde böcek varsa düşer zaten. Örümcekler düşmese bile rahatsız olup içinden çıkıp kaçar.

Uzun bir çubuk edinin uzaktan ayakabının içini kurcalayın ne varsa kaçar çıkar zaten. Eşinize de yazık, siz çoraplı ayağınıza giymeye korkuyorsunuz da ya onun elini ısıran sokan olursa?

Poşete koyup kaldırsanız bir kenara

Ayakkabıyı alıp hızlıca yere vurun veya ters olarak yere atın içinde böcek varsa düşer zaten. Örümcekler düşmese bile rahatsız olup içinden çıkıp kaçar.

Uzun bir çubuk edinin uzaktan ayakabının içini kurcalayın ne varsa kaçar çıkar zaten. Eşinize de yazık, siz çoraplı ayağınıza giymeye korkuyorsunuz da ya onun elini ısıran sokan olursa?
İşte sorun o, ayakkabıyı vursam etsem de korkuyorum içine yapıştı kaldı gibi geliyor. Giyemiyorum korkudan. Yere vurmayla giyebilseydim sorun yok.
Şeffaf kutulardan alacağım bugün yarın, alana kadar da poşetleyeceğim. :/
o kutularda da havalandırma deliği varmış galiba, bantlarım artık. :/

Esine baktirmana gerek yok ki. Telefonun el feneriyle soyle uzaktan baksan gorursun icinde birsey olup amdigini. Cok sıkıcı bir durum.
Bende bahce katinda oturmustum hep bocek böcek. Isin kotu tarafi bende esimde atamiyoruz evden. Oda bende cok huylaniyoruz. Ama hala o eve gidelim diye tutturuyor.

aynen benim evimden de çıktı akrep. üstelik başucumdaki komodinin altından. yatağa hala yatamıyorum. dar pantolonların bile içindeymiş gibi geliyor bacağımı sokamıyorum :KK70: ayakkabıların içine fenerle bakıyorum ama giymeden önce. o şekilde yapabilir konu sahibi belki. bornozu bıraktım, hamam havlusu kullanıyorum. evde yok şu an biliyorum ama cidden akrep de çok korkunç yahu. kuyruğunu kaldırıp baş kaldırıyor bir de eşek sıpası.
Bornozu da soktun aklıma sağol. :D pantolon paçalarından da korkuyorum. İyi akrep görmedim henüz burada. O son nokta olur benim için.

Benimkiler de ayakkabılıkta ama hiç ummadığım yerden örümcek çıkıyor sanki ayakkabının içinde kesin bir şey var gibi geliyor. :KK43:

Bir sure sonra gecer biraz sabir..
Sinek bile gormeye dayanamyan ben bu sehre yerlestigimden beri alistim her turlusune artik umursamiyorum bile..ama ayakkabilarimi cirpma huyum var sende oyle yap birsey varsa cikar...
En azindan benimki gibi ( büyü kagitlari cikmaz)

Ayakkabinin icine elimi sokmam, korkarim..:KK34: Silkelerim, kanmadiysam ucuna bez doladigim bir cubugu icinde gezdiririm en fazla..
Simdi aklima kamisla olan maceram geldi. Buzlu cay almisim, ustu kapali, delikten kamis cikiyor sadece.. Iki dakka arabanin tepesine biraktim, eve alisveris posetlerini tasiyana kadar.. Sonra alip bir firt cektim, agzima birsey geldi, ne oldugunu da hemen anlayamadim, tam yutmaya devam etmek uzereydim ki kafama dank etti.. tukurdum.. Igghhh... Az daha kara sinek yutacaktim diri diri.. Acik havada kamisin icine girmis pislik..:kusmuk:

Ayakkabinin icine elimi sokmam, korkarim..:KK34: Silkelerim, kanmadiysam ucuna bez doladigim bir cubugu icinde gezdiririm en fazla..
Simdi aklima kamisla olan maceram geldi. Buzlu cay almisim, ustu kapali, delikten kamis cikiyor sadece.. Iki dakka arabanin tepesine biraktim, eve alisveris posetlerini tasiyana kadar.. Sonra alip bir firt cektim, agzima birsey geldi, ne oldugunu da hemen anlayamadim, tam yutmaya devam etmek uzereydim ki kafama dank etti.. tukurdum.. Igghhh... Az daha kara sinek yutacaktim diri diri.. Acik havada kamisin icine girmis pislik..:kusmuk:
:oha:

Bence plastik kutu falan almayin
Korkunuzun uzerine gidin. Eldivenden pantolondan herseyden korkuyormussunuz zaten. Bir sirkeleyin sonra giyin. Ilk bir kac sefer terlersiniz belki hemen geri cikarirsiniz falan ama sonunda alisirsiniz. Kendimden biliyordum. Azmedin ve bu korkunuzu yenin.

Bornozu da soktun aklıma sağol. :KK70: pantolon paçalarından da korkuyorum. İyi akrep görmedim henüz burada. O son nokta olur benim için.

:D ne bileyim tam duş almışsın mis gibi, en savunmasız an, kolumu sokunca orada olacakmış gibi geliyor giyemiyorum :D ama örümcek falan girmez onun içine bence. akrep banyoda takılıyormuş genel olarak. kış geliyor aslında, ortadan yok olmaya başlarlar yakında bence. çok görmezsin gibi geliyor. umudum o yönde yani : p

Bence plastik kutu falan almayin
Korkunuzun uzerine gidin. Eldivenden pantolondan herseyden korkuyormussunuz zaten. Bir sirkeleyin sonra giyin. Ilk bir kac sefer terlersiniz belki hemen geri cikarirsiniz falan ama sonunda alisirsiniz. Kendimden biliyordum. Azmedin ve bu korkunuzu yenin.
Yorumunu çok sevdim, ama ya ayağımla böcek falan ezersem. :bicak: O noktada korkumun üzerine gitmekten vazgeçiyorum. :D ama yine de deneyeceğim. Sağol.

Yorumunu çok sevdim, ama ya ayağımla böcek falan ezersem. :bicak: O noktada korkumun üzerine gitmekten vazgeçiyorum. :KK70: ama yine de deneyeceğim. Sağol.
Bak koru korune yapmadim yorumu saydigin butun fobilere sahibim. Hatta daha fazlasina. Ama beni kontrol altina alamiyorlar artik ben onlari kontrol ediyorum :D

Back
X