• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı kombin acil yardımmmm!!!!

Biri30

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
28
3
288
Azerbaycan
Kızlar ben bu ayakkabıyı çok beğendiğim için aldım. kardeşimin düğünü var bu haftasonu. Ama elbise ve canta alamadım henuz. Bu ayakkabı hangi renk elbise ve çantayla daha güzel kombinlenir. Bekliyorum fikirlerinizi $1.webp

Kızlar ben bu ayakkabıyı çok beğendiğim için aldım. kardeşimin düğünü var bu haftasonu. Ama elbise ve canta alamadım henuz. Bu ayakkabı hangi renk elbise ve çantayla daha güzel kombinlenir. Bekliyorum fikirlerinizi Eki Görüntüle 716816

ayakkabı yeterince gösterişli bence ık durmasını istiyosan siyah rugan bi çantayla kombinlemelisin pudra rengi kaybolur ayakkabını göstermez abartı olur bence

ayakkabı yeterince gösterişli bence ık durmasını istiyosan siyah rugan bi çantayla kombinlemelisin pudra rengi kaybolur ayakkabını göstermez abartı olur bence

çanta siyah olacak kesinlikle, elbiseye karar veremiyorum. aslında siyah elbise de olur ama siyah giymek istemiyorum çok. cok az zamanım kaldı ve hala kafamda oluşan bir elbise modeli ve rengi yok :(

çanta siyah olacak kesinlikle, elbiseye karar veremiyorum. aslında siyah elbise de olur ama siyah giymek istemiyorum çok. cok az zamanım kaldı ve hala kafamda oluşan bir elbise modeli ve rengi yok :(

vücudunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama siyah elbise ayakkabını patlatır ve çok güzel olur bence yinede senin kararın arkadaşım..düz renk olması önemli bence bu ayakkabıyla

Back
X