hamile kalınca hep piroşa bakarsın andina:)) ayy bigün sana piroşumu yakından göstermek istiyorum sırf onun için kiraz bebeye gelcem bi haftasonu bende batuşu severim mıncıklarım bigüzel tam mıncıklamalık seninki derininkide öyle akşam mıncıklayın benim yerime bebeleri:))
bu arada pirayecim takvimdeki resminiz çok güzellll maşallah güzel kızına inanırmısın benim oğluşun daha süslenmiş haliyle hiç resmi yok hep ev haliyle bir gün bende süsleyince çekeyim yakışıklı oğlumu
piroşum aşk olsun kiraz bebeye ne gerek var , benim ev bakırköyde buyur gel beklerim herzaman canımcım zemuszemus
şekercim al güzeller güzeli kızını da gel çaya opuyorumnanaktan
çok ciddiyim valla biliyosun bekar hatunum ben beklerim yani :jeyyar:
bende geçen lcw den bitane ayakkabı aldım krem rengi çok şirin bide sandaletleri vardı beyaz onlardan da alıcam numaralarda 20 anca oluyor tombiş bizimkinin ayaklarıda
bu arada pirayecim takvimdeki resminiz çok güzellll maşallah güzel kızına inanırmısın benim oğluşun daha süslenmiş haliyle hiç resmi yok hep ev haliyle bir gün bende süsleyince çekeyim yakışıklı oğlumu
piroşum aşk olsun kiraz bebeye ne gerek var , benim ev bakırköyde buyur gel beklerim herzaman canımcım zemuszemus
şekercim al güzeller güzeli kızını da gel çaya opuyorumnanaktan
çok ciddiyim valla biliyosun bekar hatunum ben beklerim yani :jeyyar:
piroşcum çok sevinirim , haftaya konuşalım o zaman ayarlayalım uygun bi günü kaydirigubbakcemile
amanın ne güzel ben piroşu mıncıklayacammm opuyorumnanaktan