- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.052
- 528
- Konu Sahibi kedici betty
Şeffaf bantlı taşlı ayakkabılara/ terliklere ne dersinkimse beğenmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeffaf bantlı taşlı ayakkabılara/ terliklere ne dersinkimse beğenmedi![]()
Ay iyi ki fikirlerinizi sormuşum, hiç Kimse beğenmedi rezil olacaktımTerlikler kötü ya. Hiç gideri yok.
Benim boyum biraz kısa elbise de bileğe yakın.. fiyonk falan beni iyice kısa gösterirTerlikleri görür gözmez no dedim ama bakınca olur mu sanki dedim.
Ben bu ara ayakkabılarımı süslemeyi çok seviyorum. Dümdüz babane işi babetler aldım üzerine organze kurdele tokanın fiyonklarını söküp yapıştırdım bambaşka bir havası oldu.
Parmak arası crocsların üzerine taşlı çiçekler aldım onları yapıştıracağım.
Bu terlik için de kurdele alıp bilekten bağlamalı bir modele dönüştürebilirim ben. Ya da büyük organze fiyonk buna da yakışabilir mi acaba ama çok geniş bantları yakışmayada bilir.
Elbiseye siyah Kemer takacağım da o yüzden bu rengi düşündüm.. ama o da olabilir gerçektenBen de grimsi bi şeyler görmek isterdim altında
Elbisenin üst kısmı nasıl? Modelini de görmek lazım aslında.Elbiseye siyah Kemer takacağım da o yüzden bu rengi düşündüm.. ama o da olabilir gerçekten
Öyle hemen,2 saatte şişmez ayaklarım,bence..Bu ayakkabı modeli, ayağınız şişerse kötü görünür.
Siyah Kemer takmayı düşünüyordum,o yüzden siyah düşündüm ayakkabıyı..Bu ayakkabı daha iyi ama bu elbisenin altına rengi sert kaçar, ayrıca süet olması da kış havası veriyor. Daha nude tonlarda bir şeyler bul.
Üstü göğsüme oturuyor. balon kollu altıda,bol geliyor. bileğe yakın fırfırları var. şimdi resmini çekerdim ama telefonumun kamerası güzel çekmiyor,akşam olduğu için..Elbisenin üst kısmı nasıl? Modelini de görmek lazım aslında.
Teşekkür ederimSiyah ve süet olmayan daha zarif ve yazlık bir model tercih etmelisiniz bence
Evet, herkes hemen hemen aynı fikirde. ben de ona göre bir şeyler seçeyim o zaman..Krem bej renk daha uygun olur bence o elbiseye
yapmayın yaaKedici betty gözümüzü niye kanatıyosun akşam akşam
Bu öncekinden de kötü.
Sen yapma bunlar da göz yaniyapmayın yaa![]()
Her halükarda o siyah kemeri çıkar alternatiflerin arasından. Daha nude ya da toprak tonlarında bir şeyler olmalı.Üstü göğsüme oturuyor. balon kollu altıda,bol geliyor. bileğe yakın fırfırları var. şimdi resmini çekerdim ama telefonumun kamerası güzel çekmiyor,akşam olduğu için..
olabilir, Aslında ben de o modellere de bakmıştımŞeffaf bantlı taşlı ayakkabılara/ terliklere ne dersin
Ben de grimsi bi şeyler görmek isterdim altındaolabilir,Gri elbiseye çok uygun olur..
Evet.Hiç Kimse beğenmedi,vazgeçtim bu terliktenBu elbisenin altına terlik gider de bu terlikler biraz demode
Evet. gri elbisenin rengine de yakın olurBen de grimsi bi şeyler görmek isterdim altında