- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
çok şık çok zarif babetler var..
eminim elbisenin zerafetini bozmayan onu tamamlayan bi babet bulursun..
özellikle tasarım babetler çok şık oluyo..
ben şahsen 1. ye yoğunlaş derim :) çok şık abiye babetler var onlardan alabilirsin ..
ben şahsen 1. ye yoğunlaş derim :) çok şık abiye babetler var onlardan alabilirsin ..
mağaza mağaza geziyorum ,genelde şirin yada spor babet var internette bakıyorum öyle çok dikkatimi çeken olmadı sanki ama mecbur araştırmaya devam yani:S:
Cem Yılmaz gibi gizli topuk giydir,7 cm falan uzar. :)) Ama ben olsam takmazdım,giyerdim ,erkek arkadaşım azcık kısa kalsın nolcak ki.. :)
trendyolda falan tasarım babetler oluyo arada bi..
çok güzel oluyolar şu sıralar bakmadım var mı bilmiyorum..
dedim ya ona gizli topuk alıp kendimde topuklu giyerim diyorum ama şöyle bir şey var orda olacakların çoğu bizim normalde aynı boyda olduğumuzu biliyor eğer ben topuklu giyipte onu geçmezsem millet yine bişey olduğunu anlar daha çok komik duruma mı düşeriz acaba diyorum:s
Çok yüksek topuk olmadığı sürece sırıtmazsınız bence. 6-9 cm arası topuk farkıyla komik durmazsınız. Babet falan giymeni önermiyorum. Babet zaten çirkin bir şey. Bir de şık elbisenin altında düşünemiyorum. Fark açılmasın diye platformlu hiç düşünme. Ön tarafı düz olan ayakkabılardan en çok yeni çıkan sivri burun modeller güzel oluyor. Ve genelde pek yüksek olmuyorlar. Elbisene uyar mı bilemeyeceğim.
Eki Görüntüle 485775
bende aynı dertten muzdaribim
ne yazık ki topuklu ayakkabı giyemiyorum
::(((
Her iki durumda da elalemi takma sakın.Millet kendine baksın,keyfine bak.Merak etsinler dursunlar işte.
çok tuhaf olmaz mı ya :26:aynı dedim ama o 1-2 cm daha uzun duruyor ,bide o kundura tarzı takım elbise altına giyilen ayakkabılardada 3 cm falan taban oluyor ,saçlarıda diker biraz ,bende 7-8 cmden fazla giymezsem acaba durumu toparlaya bilirmiyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?